Реклама
Реклама
Реклама

Мінімальний вік для видачі кредиту

Багато зараз намагаються користуватися кредитом, так як він помітно полегшує нам життя, адже, не завжди в гаманці є вільні кошти, які ми можемо використовувати на наш розсуд Багато зараз намагаються користуватися кредитом, так як він помітно полегшує нам життя, адже, не завжди в гаманці є вільні кошти, які ми можемо використовувати на наш розсуд. В цьому випадку паличкою-виручалочкою для сучасної людини стають кредити, взяті в банках. Але одна справа, якщо доросла людина бажає взяти кредит - тут все ясно з віком, але часто буває, що і зовсім молодим людям необхідні грошові кошти в силу різних обставин. У 18 років настає повноліття і за законами людина, яка досягла даного віку вже несе і матеріальну, і юридичну відповідальність. Але чи вважають банки цей вік настільки платоспроможним. І, який все ж мінімальний вік людини, при якому банк має право видати йому кредит.

Оптимальним віком, при якому отримують кредит - це 21 рік. Саме цей вік банки розглядають, як відповідний для здійснення різних грошових операцій. Але є винятки, деякі банки видають кредит і з 18 років. Все залежить від конкретного банку і його фінансової політики.

Далі вам пропонуються порівняльні характеристики декількох банков.Напрімер, Банк Ренесанс Кредит, Хоум кредит Банк, Сбербанк працюють з людьми від 21 року. в Райффайзенбанку споживчий кредит можна взяти, наприклад, тільки з 23 років.

Але це стандартні правила, встановлені даними банками, але в них, як правило, дуже багато різних пропозицій, умови яких варіюються. Наприклад, такий продукт банку, як кредитна карта. Умови її видачі банком розглядаються по-іншому. Наприклад, карта Хоум кредит банку видається від 23 років, хоча за стандартними умовами цього ж банку вони працюють з людьми від 21 року. А умови на схожу карту в Ренесанс кредит Банку і Тінькофф Банку навпаки знижені, перший видає карту від 20 років, другий переплюнув всіх - від 18 років.

Підводячи підсумки, можна сказати, що мінімальний вік видачі кредиту варіюється в залежності від банку і всередині самого банку в залежності від конкретного продукту і їх політики.