Реклама
Реклама
Реклама

Як взяти гроші в борг на МТС, при мінусі: 50, 100, 200 рублів

  1. Як взяти в борг, при мінусі на рахунку
  2. Умови надання кредитної опції
  3. Як брати гроші на телефон у МТС
  4. Поповнення рахунку після обіцяного платежу
  5. Підключення послуги На повній довірі
  6. висновок

Іноді належні гроші на мобільний рахунок закінчуються несподівано, а здійснювати дзвінки необхідно терміново і постійно бути доступним для контакту. Як взяти в борг на МТС? Абсолютно просто. У такій ситуації швидко виручає замовлення обіцяного платежу, завдяки якому можна взяти в борг у оператора мобільного зв'язку. Компанія мобільних мереж подбала про клієнтів, включивши цю функцію.

Як взяти в борг, при мінусі на рахунку

Користуватися сервісами мобільних мереж дозволяється виключно з депозитом на рахунку. За низького і негативного (при мінусі) балансу номер автоматично блокується системою на всі вихідні сигнали. Хоча приймати вхідні голосові виклики, повідомлення буде можливо.

Буває колись швиденько добігти до терміналу самообслуговування, поповнити рахунок мобільного номера іншим способом, і найшвидший вірний варіант - взяти в борг гроші у МТС. Процедура позики від червоного оператора називається обіцяним платежем, може бути надана будь-яким користувачам компанії в різному обсязі. Користуватися опцією позики коштів - брати в борг у компанії-оператора - частково дозволяється в тому числі при мінусі на телефоні - якщо мінусів не більше 30. З великим кредитом функція не підключений.

Умови надання кредитної опції

На вимогу користувача компанія видає свій кредит на власних умовах, за фіксовану плату за тимчасове використання їх грошових коштів. Абонент може лише запросити потрібну йому суму, інші пункти боргових зобов'язань не змінюються. Дозволений ліміт, скільки коштів дозволено брати в борг, для всіх різний залежно від частотності використання пропозицій оператора споживачем.

Взяти в борг на МТС на телефон допустимо позику в межах 10 - 800 руб. Ліміт дозволеного розміру позики визначається кількістю використовуваних щомісяця послуг мобільного зв'язку певним абонентом. Користувачам, які поповнюють рахунок смартфона менше 300 руб. / Місяць, найбільший допустимий обсяг тимчасового позичання складе 200 руб. Кредитні гроші від мережевої компанії даються на три дні. Протягом цього періоду, або по закінченню відведеного терміну, необхідно відшкодувати кошти, поклавши їх на рахунок свого абонентського номера.

Сума поповнення повинна покривати розмір взятого боргу на телефон плюс плата за тимчасове використання грошей. Якщо створити депозит протягом відведеного періоду, номер буде заблокований, здійснювати будь-які вихідні комунікації буде неможливо. Блокування буде автоматично знята після повного погашення заборгованості.

Для входу в особистий кабінет і управління послугами в ньому, необхідно авторизуватися за допомогою номера телефону і одноразового пароля, отриманого по смс

Як брати гроші на телефон у МТС

Найзручніше зробити спробу взяти гроші в борг у МТС - відправити USSD - запит у форматі * 111 * 123 #. Після виклику цієї комбінації, на екрані смартфона з'явиться додаткове вікно, в якому потрібно вказати, скільки бажаєте позичити: 50, 100, 150, 200 рублів і так далі.

Для замовлення обіцяного платежу можна скористатися:

  • Додатком Мій МТС. У меню потрібно знайти пункт можливостей при нулі, там можливо тимчасово лімітовано брати кошти до наступного поповнення на авторизований номер абонента;
  • Брати гроші в борг можна на офіційному сайті оператора. Після входу в кабінет користувача, потрібно перейти в пункт оплати, потім по посиланню потрібної опції. Дотримуючись інструкцій, виконавши необхідні дії, отримуємо кредитні кошти на свій мобільний номер;
  • Ще один існуючий спосіб позичити віртуальні кошти у оператора стільникового зв'язку - зателефонувати за номером 1113, вказати необхідну інформацію, отримати бажаний позику.

Необхідна сума протягом декількох хвилин надходить на абонентський номер, при активації опції абсолютно будь-яким способом. Клієнту приходить смс-повідомлення на смартфон з оповіщенням.

За користування грошима, які провайдер позичає, з рахунку знімається плата. Взяти в борг на МТС 10 - 29 руб. можна без комісії, повернути необхідно буде тільки зайняту суму без переплати. Якщо брати в борг більше 30 рублів, комісія буде списана в установленому розмірі:

  • За кредит в межах 31-99 = 7 р .;
  • 100-199 = 10 р .;
  • 200-499 = 25 р .;
  • більше 500 = 50 р.

Беруть в борг на МТС найчастіше 50, 150, 100 рублів, тобто кругле число для зручності. Але, маленька хитрість: оформляти можна абсолютно будь-який позику в доступних межах. Щоб заощадити на переплату, позичити слід не 100, а 99 р., Не 200, а 199 р. Незначно, але вийде менше переплатити.

Необов'язково брати в борг 200 руб. на телефон, щоб уже напевно було досить. Більше розмір позики - більше комісія. При одному активному кредиті, якщо потрібно, можливо взяти гроші в борг у МТС ще раз, тільки друга позика має бути більше першого, перекривати позику і комісію за колишній позику. Такими чином, перший погашається, а другий стає єдиним обов'язком.

Комісійна мито за користування грошима в борг списується за кожен замовлений оформлений кредит, тобто кожен раз, коли берете гроші у МТС. Підключення сервісу є безкоштовною. При сумлінному і своєчасному поверненні взятих в борг грошей користуватися функцією обіцяного платежу можна необмежену кількість разів.

Розрахунок розміру обіцяного платежу, виходячи з щомісячних витрат абонента на стільниковий зв'язок

Поповнення рахунку після обіцяного платежу

Після оформленого позики коштів, обов'язково потрібно їх повернути. Як самостійно розрахувати, скільки покласти на рахунок?

Припустимо, на балансі був 1 рубль, взяли в борг на МТС 50 рублів на телефон і здійснювали безкоштовні дзвінки, не витративши ні копійки. Коли по закінченню трьох днів оператор забере свої кошти назад, на рахунку залишиться також рубль. При поповненні балансу на будь-яку суму, спишеться комісія за користування послугою - 7 руб.

Інша ситуація використання кредитного ліміту. Якщо брати в борг 100 рублів при мінусі на рахунку, і при цьому витратити на будь-які потреби позичені гроші в повному обсязі, то сума поповнення повинна перекривати всю заборгованість.

наприклад:

На рахунку -30 р. Взяли в борг на МТС на телефон 150 рублів.

-30 +150 = 120 р. виявилися доступним балансом.

За три дні на платні операції зв'язку списано 100 руб. Залишилося 20. Після закінчення терміну кредитування, якщо достроково не поповните баланс, МТС списує свої кошти з мобільного рахунку абонента.

20-150 = -130 р.

З цього випливає, покласти на баланс потрібно стільки купюр, щоб вийти з мінуса, і щоб вистачило списати комісію за взяття грошей у борг на МТС - 10 рублів. Користуватися номером доступно буде з позитивним залишком на рахунку номера. При мінусі на телефоні номер клієнта блокується до погашення заборгованості.

Комбінації цифр для підключення послуг Обіцяний платіж і На повній довірі

Вносити гроші на рахунок за обіцяний платіж можна достроково, комісія менше не буде, спишеться в будь-якому випадку. Якщо затримувати повернення позик, які брали в борг, провайдер мобільного мережі може заблокувати можливість користування функцією обіцяного платежу для конкретного абонента на певний термін.

Підключення послуги На повній довірі

Компанія МТС надає унікальну послугу для спілкування без обмежень навіть при мінусі на телефоні. Опція називається на повній довірі, підключивши її, можна користуватися послугами зв'язку, поки кредитний ліміт номера не досягне значення -300 руб. Відшкодовуються витрачені кошти одним поповненням в кінці місяця. Плюси цього додатку:

  • активується безкоштовно;
  • додаткова плата за використання не стягується;
  • діє на постійній основі.

Тим абонентам МТС, які активно користуються послугою обіцяного платежу та іншими пропозиціями оператора, після закінчення кожних шести місяців максимальний ліміт збільшується.

висновок

Можливість зайняти у оператора мобільного зв'язку - це зручна опція. Активується вона дуже легко: потрібен всього один запит з мобільного смартфона. Лояльна накрутка за використання коштів даного оператора робить послугу доступною. У статті докладно написано, як взяти в борг на МТС, і як погашати кредитну заборгованість.

Як взяти в борг на МТС?
Як самостійно розрахувати, скільки покласти на рахунок?