Реклама
Реклама
Реклама

Чоловіче взуття: тренди нового сезону

  1. Тренд перший - відтінки
  2. Тренд другий - мокасини
  3. Тренд третій - лита підошва
  4. Тренд четвертий - замша і нубук
  5. Тренд п'ятий - класика
  6. Тренд шостий - сандалі
  7. Тренд сьомий - високі чоботи
  8. Тренд восьмий - гламурний спорт
  9. Тренд дев'ятий - максимум зручності
  10. Тренд десятий - перфорація і шнурівка
  • джерело:
  • Depositphotos.com

Пропонуємо тобі розглянути найпопулярніші «фішки» в світі чоловічої взуттєвої моди.

Тренд перший - відтінки

Чоловікам пропонують носити взуття чорного, блакитного, сірого, світлого і темно-коричневих кольорів. Любителі неформальній взуття можуть вибирати туфлі або черевики яскраво-синього, насиченого смарагдового, бордового і винного квітів. Одним з несподіваних взуттєвих трендів стали принти, які до недавнього часу були жіночою прерогативою.

Тренд другий - мокасини

Чоловічі мокасини, представлені різними фасонами, на будь-який смак, в каталозі Merit . Особливістю сезону є вибір матеріалів для мокасин - не тільки звична шкіра, але і м'яка замша і текстиль.

Тренд третій - лита підошва

Багато будинків моди представили на суд громадськості зимову і осінню чоловіче взуття з округлим носком і масивної литої підошвою. Деякі дизайнери пішли далі і випустили взуття, з підошвою, що заходить на верхню частину черевика.

Тренд четвертий - замша і нубук

Чоловіче взуття з цих матеріалів не втрачає лідерських позицій, причому класичні моделі створюються в пастельних або яскравих тонах, оснащуються каучукової підошвою.

Тренд п'ятий - класика

Вона завжди в моді, челсі, які створюються з м'якої шкіри та замші, з каучукової підошвою. Кольорові рішення можна вибрати консервативні або ж оригінальні - винний, зелений, металік, а також принти з тематикою світу тварин.

Тренд шостий - сандалі

Вони вважаються фаворитами цього сезону. Ви сміливо можете вибрати для себе відповідну пару з величезного розмаїття літнього взуття на сайті інтернет-магазину і, повірте, будете виглядати дуже стильно.

Тренд сьомий - високі чоботи

Представлені дизайнерами в найрізноманітніших варіаціях: ретро моделі або мілітарі. Велика кількість стильових напрямків дозволить вибрати відповідну пару самим прискіпливим модникам.

Тренд восьмий - гламурний спорт

Спортивне взуття лідирує на дизайнерських показах вже кілька сезонів, тому дизайнери не втомлюються експериментувати. Цілком можна носити кеди чи кросівки, в поєднанні з брюками вільного покрою.

Тренд дев'ятий - максимум зручності

Хоча чоловіче взуття ніколи не була особливо незручною, в цьому сезоні пропонується використовувати туфлі і черевики з нубуку, замші, якісного м'якого текстилю.

Тренд десятий - перфорація і шнурівка

Причому часто вони можуть поєднуватися в рамках одного фасону. Особливо стильно виглядають літні перфоровані туфлі - в них комфортно, і виглядають вони стильно. Шнурівка ж повертається, як заміна зручним застібкам-липучкам.