Реклама
Реклама
Реклама

tomsk.ru09.ru :: Томськ :: НЕРУХОМІСТЬ

дивитися оголошення

Продам 2-поверховий дерев'яний будинок

(Новобудова) в Радянському районі (мікрорайон Наука) за адресою Кучина 34а , Загальною площею 60 м2 (житлова 36 м2). 3 кімнати. Ділянка 15 соток. Чорнова обробка. Є пластикові вікна. Є центральні комунікації: електрика, водопостачання.

Власник. Продам будинок в престижному районі міста (Академмістечко), мкр. Наука. Кучина 34а. Великий ділянку - 15 соток, можна розділити на дві ділянки. На ділянці побудований літній будинок, площею 6х6. На палях. Можна зробити мансарду на 2 поверсі. Електрика проведено (світло, розетки), є дров'яна піч з теплообмінником. Вулицею проходить труба центрального водопостачання, можна підключити, скоро підведуть газ. Ділянка з невеликим ухилом, простір для ландшафтного дизайну! Планується пряма дорога з виходом на проспект Розвитку. Вулицю Кучина повністю заасфальтували. Асфальт до самої ділянки з двох сторін: з боку Академмістечка і з боку вул. Дем'яна Бєдного. Хороший Торг залежно від умов. Без посредніков.Земля у власності. Будинок зареєстрований як житловий.

Ціна, тис.руб .: 2500 (41.67 за м2) Терміново. Торг. Обмін. Іпотека.

КОНТАКТ: Олександр ТЕЛ:

Опубліковано сьогодні показати на мапі

дивитися оголошення

Продам нежитлове приміщення

(Вторинне) в Ленінському районі на 1-му поверсі в 6-поверховому цегляному будинку за адресою Велика Підгірна 22 , Загальною площею 107.3 м2. У відмінному стані. Є інтернет, охорона, пластикові вікна.

Продам приміщення 107.3 кв.м. Окремий вхід, пластикові вікна, двері і рольставні на вікнах і дверях. Охорона, інтернет. Дизайнерський ремонт, зручне планування, є окремий кабінет, санвузол. Підійде під: - Хостел - Супермаркет - Комерційне представництво та обслуговування - Кафе, ресторан, закусочна - Офіс - Салон краси - Фітнес-зал - Стоматологічна клініка - Кальянна - Медичний центр - Відділення банку або пошти - Дитячий центр Є активна витяжка, пожежо-охоронна сигналізація. Упорядкована територія, історичний центр міста. Лояльне ТСЖ. Є можливість розміщення зовнішньої реклами. Документи готові. Власник.

Ціна, тис.руб .: 6450 (60.11 за м2) Терміново. Торг. Документи готові.

КОНТАКТ: Марія ТЕЛ:

Опубліковано сьогодні показати на мапі (10)

дивитися оголошення

Здам в оренду нежитлове приміщення

в Ленінському районі на 1-му поверсі в 7-поверховому цегляному будинку за адресою Леніна проспект 193 , Загальною площею 75 м2

Власник. Тип: СТРИТ-РІТЕЙЛ, гарне і жваве місце, приміщення 6 років здавалося в оренду під продуктовий магазин. Відеоспостереження, пожежна та охоронна сигналізація, окремий і запасний вхід, ролокасети. Приміщення після косметичного ремонту в ідеальному стані. Можливе розміщення магазину, офісу, салону краси. Місце жваве і прохідне.

Ціна, тис.руб .: 48 (0.64 за м2) Комунальні послуги входять в ціну.

ТЕЛ:

Опубліковано сьогодні показати на мапі (1)

дивитися оголошення

Продам земельна ділянка

в Кіровському районі (п.Апрель) за адресою Геологів проїзд (сел. Квітень) . Ділянка 10 соток. Є центральні комунікації: електрика.

Власник. ділянка 10 соток, 20 на 50 м, ІЖС недалеко від в'їзду, 5 хв від ділянки зупинка і магазин, тех. умови на електрику 15 кВт, підключення газу, води, поруч з ділянкою. можливо під бізнес: склад, гараж, стоянка. (ціна договірна) Без торгу

Ціна, тис.руб .: 600 (60 за сотку) Обмін. Материнський капітал.

КОНТАКТ: Продавець ТЕЛ:

Опубліковано сьогодні показати на мапі

дивитися оголошення

Продам земельна ділянка

в Томському районі за адресою сел. Губін . Ділянка 23 сотки. Є центральні комунікації: електрика, опалення, водопостачання, каналізація.

ВЛАСНИК !!! Продам земельну ділянку площею 23 сотки в селищі Губін Томської області. 30 км від міста. На території розташовано 2 житлових будинки, лазня, навіс, погріб, альтанка. Ділянка з усіх боків оточений кедрачи, і розташований в самому мальовничому місці селища, з шикарним виглядом на озеро і ліс! Магазин в крокової доступності. Доглянутий город, є теплиця (полікарбонат). Печное- водяне опалення. Вода-свердловина. Прекрасне місце для відпочинку. Риболовля, гриби, ягоди, кедровий орех- все це допоможе вам відпочити від міської суєти і долучитися до природи. Продаж в зв'язку з переїздом в інше місто. Цікаво? Дзвони !!!

Ціна, тис.руб .: 3000 (130.43 за сотку) Торг.

КОНТАКТ: Анна ТЕЛ:

Опубліковано сьогодні показати на мапі (2)

дивитися оголошення

Продам 1-кімнатну квартиру

(Вторинне) в Кіровському районі на 7-му поверсі в 9-поверховому цегляному будинку за адресою Нахімова 15 (Федора Литкіна 2б) , Загальною площею 33.4 м2 (житлова 17.9 м2, кухня 9.1 м2). В хорошому стані. Є пластикові вікна. Санвузол роздільний.

Власник. Продається однокімнатна квартира в цегляному будинку на 7-му поверсі. Квартира з ремонтом, наклеєні шпалери, на підлозі лінолеум, санвузол в кахлі, встановлені пластикові вікна. Відмінний район, все поруч: зупинки, магазини, дитячі садки, школа-ліцей. Квартира готова до прийому нових господарів. Телефонуйте або пишіть, відповім на питання, що цікавлять. Реальному покупцю хороший торг!

Ціна, тис.руб .: 2350 (70.36 за м2) Терміново. Торг. Іпотека. Материнський капітал.

КОНТАКТ: Тетяна ТЕЛ:

27 червня 2019 показати на мапі (3)

дивитися оголошення

Продам 1-кімнатну квартиру

(Вторинне) в Ленінському районі (Каштак-3) на 1-му поверсі в 5-поверховому панельному будинку за адресою Смирнова 38/4 , Загальною площею 30.2 м2 (житлова 17.4 м2, кухня 6 м2). В хорошому стані. Є пластикові вікна. Санвузол суміщений.

ВЛАСНИК. Продам однокімнатну квартиру в спальному районі Каштака.Квартіра дуже світла, тепла. лічильники до 2022года.Остается кухонний гарнітур. У дворі дитячий майданчик, дитячий садок №13, гімназія 56.Бассейн Аврора. До пр. Миру, до Мюнніха і вул. Смирнова 5 хвилин пішки. Можливість виїхати з трьох сторін. Завжди є паркувальні місця. Показ за домовленістю в будь-який час. Обтяжень немає. 2собственніка повнолітні.

Ціна, тис.руб .: 1850 (61.26 за м2) Торг. Іпотека. Документи готові. Материнський капітал.

КОНТАКТ: Надія ТЕЛ:

27 червня 2019 показати на мапі (4)

дивитися оголошення

Продам 1-кімнатну квартиру

(Вторинне) в Жовтневому районі (мікрорайон Висотний) на 2-му поверсі в 3-поверховому цегляному будинку за адресою Карський провулок 6 , Загальною площею 29.6 м2. У відмінному стані. Кухня-студія. Санвузол суміщений.

Собственнік.Без комісії! Продам квартиру з обробкою під ключ: ламінат, натяжна стеля, кахель в с / у.В наявності квартири від 29 до 34 кв.м. Будинок розташований в тихому районі. На першому поверсі універсам "Пятерочка", кондитерська. У районі школи, дитячі садки, лікарні, торгові центри.

Ціна, тис.руб .: 1300 (43.92 за м2) Материнський капітал.

КОНТАКТ: Віктор ТЕЛ:

27 червня 2019. Траст показати на мапі (1)

дивитися оголошення

Продам 3-поверховий цегляний котедж

(Новобудова) в Радянському районі (мікрорайон Наука) за адресою Стрельникова 38 , Загальною площею 300 м2 (житлова 200 м2). Ділянка 15 соток. У відмінному стані. Є пластикові вікна. Є центральні комунікації: електрика, газ, водопостачання.

Власник. (Заїзд до будинку з вул. Кучина)

Ціна, тис.руб .: 11000 (36.67 за м2) Обмін. Іпотека. Документи готові. Материнський капітал.

ТЕЛ:

27 червня 2019 показати на мапі

дивитися оголошення

Продам 1-кімнатну квартиру

(Вторинне) в Томському районі (п.Кісловка) на 9-му поверсі в 9-поверховому цегляному будинку за адресою сел. Кислівка, Марини Цвєтаєвої (мкр. Північний Парк) 10 , Загальною площею 62 м2. Чорнова обробка. Є пластикові вікна.

Продаю за дуже низькою ціною квартиру - пентхаус, вільне планування. Вихід на дах 127 кв.м., доступ тільки для власника, з можливістю скління, проведення теплих підлог. Можливість власної планування простору. В квартирі 2 великих лоджії. Роздільний санвузол. З вікон квартири відкривається красивий вид на Тімірязєве і мікрорайон. Продаж без комісії від власника. Чи не агентство. Телефонуйте відповім на всі питання.

Ціна, тис.руб .: 3709 (59.82 за м2) Терміново. Торг. Іпотека.

КОНТАКТ: Наталя ТЕЛ:

27 червня 2019. Томсктрейд показати на мапі (5)

Недвіжімоcть на мапі Цікаво?