Реклама
Реклама
Реклама

богдан трупів - Найцікавіше в блогах

П'ятирічний Богдан Прахов був викрадений невідомим в Петушинському районі Володимирської області близько 13 години днів 19 червня 2012 року. Богдан грав разом з іншими дітьми на території садівничого товариства "Мир". Викрадач вискочив з лісу, вдарив старшого хлопчика, схопив Богдана на руки і разом з ним зник у лісі.
Приблизно через добу після викрадення в результаті прочісування місцевості маленький Богдан був знайдений в лісі без одягу убитим.
Тільки рік звинувачення у вбивстві малолітнього було пред'явлено 35-річному жителю Півників, інваліду 2 групи з дитинства за психічним захворюванням Сергію Козлову.
- Встановлено, що після перебування у Володимирській обласної психіатричної лікарні № 1 в 7-річному віці Козлов був узятий під диспансерний нагляд районним психіатром. Однак в 2005 році він був знятий з обліку у зв'язку зі стабілізацією самопочуття і адаптованість в суспільстві, - сказав офіційний представник СК РФ Володимир Маркін.
Психіатрична експертиза показала, що Козлов несамовитий. Тому в колонію він не потрапить. Найближчим часом обласний суд повинен прийняти рішення про його примусове лікування в психіатричній лікарні. Скільки років ця людина буде ізольований від суспільства, вирішувати лікарям.
Володимирські слідчі відкрито критикують наказ МОЗ, відповідно до якого психічно хворі люди були зняті з амбулаторного спостереження. Таке рішення міністерства призвело до того, що зараз ніхто не знає, скільки потенційних вбивць живе серед нас.
- Петушинському дільничний навіть не знав, що на його території живе психічно хворий Сергій Козлов. Якби ця інформація була, розслідування б зайняло набагато менше часу, - впевнені в Слідчому комітеті.
Слідчі запропонували регіональному управлінню МВС спільно з медиками скласти списки людей з відхиленнями, раніше стояли на обліку в лікарнях) і періодично за ними спостерігати. Відповіді від УМВС поки немає.
УМВС Росії по Володимирській області
Тема пошуку на форумі Співдружності волонтерів «Пошук Зниклих Дітей»
П'ятирічний Богдан Прахов був викрадений невідомим в Петушинському районі Володимирської області близько 13 години днів 19 червня 2012 року