Реклама
Реклама
Реклама

Путіну наплювати на загиблих російських солдатів, він боїться втратити владу - Нємцов

  1. Орфографічна помилка в тексті:

23 вересня 2014 року, 9:40 Переглядів: 23 вересня 2014 року, 9:40 Переглядів:   Путін хоче управляти Росією до самої смерті

Путін хоче управляти Росією до самої смерті. Фото: AFP.

Президенту Російської Федерації Володимиру Путіну плювати на росіян, які загинули в Донбасі. Нічого такого доленосного і стратегічного у нього в голові немає, він думає лише про те, як утримати влада . Але лідер РФ "принишк" через економічні санкції Заходу. Таку думку висловив російський опозиціонер Борис Нємцов, передає ТСН .

"Путіна, звичайно, ось таке перемир'я (в Донбасі - ред.) Не влаштовує - так само, як і Порошенко, насправді. Тому що Путін хотів "отхряпать" від України велику "Новоросію" - від Донецька і Луганська до Одеси. А отримав лише частину Донецької і Луганської областей. Але, з іншого боку, він, як лідер партії війни, оцінив, які величезні витрати у подібного роду дій ", - заявив Нємцов.

"Йому, звичайно, плювати на загиблих росіян, це зрозуміло - він їх таємно ховає в Росії. Про українців я мовчу. Але витрати економічного властивості величезні", - додав російський політик.

"Втеча капіталів з країни - $ 75 млрд за півроку, більше $ 120 млрд буде за рік, рецесія, девальвація рубля, самоізоляція країни, зростання цін і так далі. І тому зараз Путін трохи притих. Але це зовсім не означає, що він забув про своє бажання розчленувати Україну, помстившись їй за антикримінальну революцію і за її європейський вибір ", - зазначив опозиціонер.

На його думку, у Путіна завжди одна думка в голові - про те, як утримати владу. "Довічно. І як беспредельничать у власній країні. Це одна у нього мрія. Нічого такого доленосного і стратегічного у нього в голові немає, крім як утримання влади. Природно," Русскій мір "- це все набір слів, щоб хоч якось упакувати свою жадібну мета управляти Росією до самої своєї смерті ", - підкреслив Нємцов.

"Змусити Путіна змінити плани може відчуття, що його влада щось загрожує. Якщо він це відчує, буде здатний на все - на війну всередині країни, на війну поза країною, де завгодно", - зазначає політик РФ.

Нагадаємо, раніше колишній російський олігарх Михайло Ходорковський заявив, що політика Путіна може призвести до кривавої громадянської війни і розпаду Росії.

Як повідомлялося, за час війни на сході України загинуло більше 2 тисяч російських військових.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Росія

, війна , Путін , Донбас , влада , жертви , немцов , Україна , загроза , страх , російські військові

Ви зараз переглядаєте новина "Путіну наплювати на загиблих російських солдатів, він боїться втратити владу - Нємцов". інші Новини політики дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ