Реклама
Реклама
Реклама

Дублікат ПТС чого боятися

Остерігатися дублікатів ПТС почали років так 10 тому, коли почалося активне кредитування населення

Остерігатися дублікатів ПТС почали років так 10 тому, коли почалося активне кредитування населення. Банки як забезпечувальну міру вилучали ПТС, але при всьому цьому можна було спокійно піти до відділу ГИБДД і взяти дублікат ПТС, так як оригінал втрачено (з'їла собака, випрали, діти розмалювали і тд). Машина продавалася і через якийсь час новий власник дізнається, що машина в заставі у банку . Банк прокидається, коли немає платежів по кредиту, і починає шукати заставне майно. В даний час банки не залишають ПТС у себе, так як власник може спокійно прийти в банк і сказати, Я втратив свідоцтво про реєстрацію ТЗ мені потрібен ПТС, щоб зробити нове свідоцтво ТС і банк не може відмовити.

Дублікати ПТС є 2 види

Дублікат ПТС в замін утилізованого це коли в ПТС закінчуються поля для реєстрації нового власника, буває що навіть у нового автомобіля все поля списані постачальниками автомобіля, тому при вас ПТС знищується і видається новий. На такий ПТС не варто загострювати увагу, абсолютно нормальний документ.

Дублікат ПТС в замін втраченого - з таким ПТС потрібно уважним, перевіряти всі документи і базу кредитних автомобілів. Можливо, у зловмисників знаходиться оригінальний ПТС і за цим документом можна зробити двійника або спробувати легалізувати кримінальний автомобіль.

Втратити ПТС досить складне заняття, так як він потрібен тільки при реєстрації і продажу автомобіля, возити з собою немає ніякої необхідності. Тому краще відмовитися від покупки або перевіряти такий автомобіль досконально.

Сподобався матеріал? Будемо вдячні за оцінку і коментар Оцінка статті

Сподобався матеріал?