Реклама
Реклама
Реклама

Купити фундаментні блоки в Єнакієвому, Горлівці, Донецьку, Макіївці, Харцизьку та містах супутниках. Продаж фундаментних блоків по всій Донеччині.

  1. Так які ж блоки фундаментні купити?

І так, то що ви можете придбати у нас фундаментні блоки можна зрозуміти з назви матеріалу. Продаж здійснюємо по всій Донеччині: в Донецьку, Єнакієво, Горлівці, Дебальцеве, Харцизьку та Макіївці, а так же містах супутниках. Купити блоки для фундаменту можна наступних маркувань: від 24-3-6 (24-4-6, 24-5-6, до 9-4-6, 9-5-6) і до 9-6-6. І так приступимо:

будівельний сервіс Будівництво від А, до Я. Єнакієве-Донецьк * Продає товар наявний - «Фундаментні блоки». Купити які Ви можете звернувшись до менеджера-консультанта, який вам допоможе вибрати і проконсультує по всіх питаннях:

  • Які фундаментні блоки можна купити в даний момент (маються на наявність);
  • Які фундаментні блоки вам потрібні для будівництва;
  • Як їх зберігають;
  • Способи доставки;


Тел: Мтс - 0958939494;
Лайф - (093) 978- 90-07; В'ячеслав.

Для ознайомлення яка у нас взагалі є залізобетонна продукція, по мимо фундаментних блоків і яку Ви так само можете купити:

- Продам ЗБВ конструкції, Донецьк і область. ПКЖ, ПК, стінові панелі, і ФБС * (Практично вся продукція).

- Плити перекриття ПК *, Фундаментні блоки, фундаментними блоками, ну а чим то перекриття для покрівлі потрібно робити і це самий простий і швидкий спосіб.

- Раджу так само ознайомитися ніж зробити перекриття в будинку, тобто про плити пкж * І важлива тема - продаж залізобетонних виробів *.

Ви почитайте, раджу, а я поки продовжу. (Хоча знаю що ви туди навіть не заглянули :))

(Хоча знаю що ви туди навіть не заглянули :))

Фундаментні блоки, а в будівництві це блоки ФБС. Розшифровується ця абревіатура ФБС наступним чином:

ФБС - фундаментні блоки стінові, в народі просто бетонні блоки для фундаменту.

Пряме призначення яких створення фундаментної бази, платформи для промислових, житлових будинків, будівель, не житлових приміщень і споруд.

Виготовляються блоки фундаментні з бетонних сумішей, марка бетону * В кінцевому результаті досягається найвищої якості. Армуються фундаментні блоки, та й будь-які бетонні конструкції спеціальної арматурою для фундаменту *.

Готові фундаментні блоки мають вигляд паралелепіпеда, в торцевих частинах з заглибленнями, які зроблені спеціально для виходу повітря з форми і для легкого виймання блоку з форми. Так само при складанні фундаменту, з блоків, дані поглиблення служать місцем зміцнення, для заливки розчину. Фундаментний блок має верхні петлі, в ньому вони призначені для зручності транспортування.

Так які ж блоки фундаментні купити?

Фундаментні блоки купити можна будь-які, якщо ви звичайно не зібралися будувати висотку. Просто при будівництві багатоповерхових будинків, вимоги згідно ГОСТ * До блокам ФБС, трохи інші ніж для будівництва приватних будинків і технічних споруд.

Наші фундаментні блоки можна і варто купувати для побудови приватних будинків заввишки до 4-х поверхів. На наших фундаментних блоках побудований не один житловий приватний будинок і кілька великогабаритних будівель. Вони в сто разів краще простого фундаменту, так як витримують колосальні навантаження і розроблені для перенесення понад температур. При правильному укладанні фундаментних блоків і підготовці основи під них, вашої будівлі не буде загрожувати просідання або розтріскування будівлі каркаса.

Хто бажає порахувати самостійно свій фундамент і потрібну кількість блоків ФБС які потрібно купити, ласкаво просимо в розрахунок фундаменту онлайн *.

скачати dle 11.3

Так які ж блоки фундаментні купити?
Так які ж блоки фундаментні купити?