Реклама
Реклама
Реклама

Будівництво будинків з Поротерм (блоків Поротерм)

  • Якщо ви дбаєте про себе і своїх близьких, шукаєте дійсно екологічно чистий матеріал, то Porotherm - то, що вам потрібно;
  • Керамічні блоки забезпечують тепло в суворі морози, а також прохолоду в жарку пору року, при цьому вони підтримують оптимальний мікроклімат в приміщенні;
  • Будівництво з них проводиться в прискорені терміни - в середньому в 2-3 рази швидше, ніж, наприклад, з цегли;
  • Термін служби особняків становить не один десяток років без втрати властивостей.
  • Будівництво будинку з блоків Поротерм не обмежує в реалізації навіть найсміливіших архітектурних рішень. Бригада фахівців СК «Інтел Груп» в стислі терміни зводить як стандартні проекти невеликої квадратури, так і розкішні особняки в кілька рівнів. Ціна розраховується в кожному конкретному випадку індивідуально. Дізнатися приблизну вартість ви можете в каталозі на сайті або у менеджерів по телефону, а також в офісі компанії.

    Замовивши будівництво будинку з блоків Поротерм, ви можете бути впевнені, що тріщини на стінах не з'являться, тому внутрішню обробку можна сміливо починати, не чекаючи усадки стін. Так як вологість всередині приміщення тримається на нормальному рівні, цвіль і грибок виключені! Вам не доведеться додатково просушувати приміщення перед проведенням декоративного оздоблення стін, підлог, стелі.

    Вам не доведеться додатково просушувати приміщення перед проведенням декоративного оздоблення стін, підлог, стелі

    У СК «Інтел Груп» недорогі ціни на будівництво каркасного будинку обумовлені повною відсутністю посередників на всіх етапах закупівлі матеріалів. Монтажними роботами займаються штатні фахівці з великим практичним досвідом і теоретичними знаннями. Якщо у вас залишилися питання, ми чекаємо вашого дзвінка або візиту в офіс компанії!

    Керамічні блоки можу використовуватися при монтажі будівель в регіонах з суворим кліматом, різким перепадом температурних режимів. СК «Інтел Груп» проводить будівництво будинків з Поротерм високої якості. Співробітники відмінно розбираються в технології, вміють працювати з матеріалом, тому для них не становить труднощів монтаж об'єктів будь-якого архітектурного стилю і квадратури. У каталозі на сайті ви можете подивитися типові проекти, комплектацію та ціни. Розрахунок вартості індивідуальних будинків проводиться тільки після складання проектів, документації.