Реклама
Реклама
Реклама

Завантажити ігровий центр Майл РУ [Без компромісів]

Привіт всім юним і не дуже геймерам ... ніколи б не подумав що напишу цю замітку, але реальність така - мене часто тероризують питанням, - а як завантажити ігровий центр Майл РУ? Пахне звичайно ідіотизмом (додатки від даної компанії стоять мало не половині всіх комп'ютерів в рунеті), але коли я сів писати цю замітку - звичайно ж я зіткнувся ну з просто безглуздими проблемами, які я звичайно ж знаю як вирішити, але як виявилося просто зайти на сайт і завантажити що ми хотіли не вийде - мабуть це карма Майл Ру.

(додатки від даної компанії стоять мало не половині всіх комп'ютерів в рунеті),

Ну як на мене - дуже навіть добротне додаток у них вийшло (звичайно зрозуміло що той же Steam перевершує його на голову), але не варто заперечувати, що там цілком собі гідні гри, які збирають мільйони гравців ... ну в основному це гравці з Росії, що в загальному то логічно - компанія Російська і орієнтована на російськомовну аудиторію.

Отже, пам'ятайте я на самому початку написав що все не так просто? Тепер поясню чому так відбувається - я перейшов на офіційний сайт Мейл, де як раз таки можна скачати ігровий центр Майл РУ, натиснув кнопку завантаження і мій антивірус не дав завантажитися даному файли з сервера (до речі, хороший антивірус AVG Internet Security 2016 - мені його люб'язно надала сама компанія AVG) ... не можу точно стверджувати чому так відбувається, але мені здається це все тому що інсталятор не ставить ніяких питань і не має налаштувань. Двічі кликнули і ігровий центр вже встановлюється на ваш комп'ютер - це, на мою думку, дуже неправильно.

Дуже велика ймовірність того, що ваша антивірусна система зробить те ж саме (ех, шкода що інші мейловскіе програми так само вдало не блокують сучасними антивірусами - було б просто чудово). Щоб ви могли завантажити і додати даний файлик в виключення антивіруса, я виклав у себе запаролений архів - скачайте його і можете без остраху встановлювати ...

Завантажити ігровий центр Mail.RU з Блогу Айтішнега [пароль до архіву itshneg]

Розповідати про установку нічого настільки, що навіть скріншот можна зробити - вся установка центру відбувається у фоновому режимі і скасувати її ніяк не можна (якщо ви її вже запустили). Ніяких налаштувань, можна вибрати в яку папку встановити, тут загалом повний хаос - але куди нам діватися? - хочемо грати, доведеться змиритися з цим станом речей.

Коли установка завершиться, ігровий центр Мейл РУ автоматично запуститься і оновиться до останньої версії, час підготовки до першого запуску здебільшого залежить від швидкості вашого інтернет з'єднання - у мене на це пішло близько половини хвилини (так що не переживайте якщо пройшло 2-3 хвилини і нічого не відбувається - це в загальному то нормальна практика)

Коли установка завершиться, ігровий центр Мейл РУ автоматично запуститься і оновиться до останньої версії, час підготовки до першого запуску здебільшого залежить від швидкості вашого інтернет з'єднання - у мене на це пішло близько половини хвилини (так що не переживайте якщо пройшло 2-3 хвилини і нічого не відбувається - це в загальному то нормальна практика)

Ось такий ось простий інтерфейс у ігрового центру - нічого зайвого ... дуже бажано авторизуватися під своїм обліковим записом щоб всі іграшки зберігалися не тільки на вашому комп'ютері а й була можливість все повернути після переустановлення операційної системи - та й взагалі, зручно це дуже.

Найцікавіше, що ігровий центр від Мейл - це не тільки завантажити іграшки і пограти, тут цілком собі самодостатня спільнота, новини про ігрової індустрії ... в загальному пограв і в курсі новин і новинок, це безумовно плюс - все зібрали в одному місці і зробили цілком собі зручний інтерфейс навігації ...

Не будемо повторюватися про зручність, давайте спробуємо перейти в будь-яку з ігор і подивимося що нас там чекає - тут все просто Не будемо повторюватися про зручність, давайте спробуємо перейти в будь-яку з ігор і подивимося що нас там чекає - тут все просто. Наприклад я чув про WarFace - її і подивимося ... Нагорі велика кнопка «Завантажити» і саме опис гри трохи нижче, з скріншот ігрового процесу і звичайно ж відео геймплея гри. Тиснемо «Завантажити» - ну а навіщо ми сюди взагалі прийшли ?!

Завантаження починається миттєво, знову ж нам не дають вибрати куди встановити гру і виконати інші настройки (а що ось мені робити - у мене SSD під систему обсягом в 120GB і таке марнотратство мені не по кишені) Завантаження починається миттєво, знову ж нам не дають вибрати куди встановити гру і виконати інші настройки (а що ось мені робити - у мене SSD під систему обсягом в 120GB і таке марнотратство мені не по кишені) ... звичайно ж це можна налаштувати окремо в самій програмі , але як то кажуть осад залишився ...

Радує одне - швидкість закачування велика і навіть мої 50 Мбіт з задоволенням повністю займаються скачуванням Warface, проте ніхто не знає як поведуть себе сервера в іншій ситуації, але головне що на даний момент тут важко до чого-небудь причепитися - пропускна здатність у них відмінна Радує одне - швидкість закачування велика і навіть мої 50 Мбіт з задоволенням повністю займаються скачуванням Warface, проте ніхто не знає як поведуть себе сервера в іншій ситуації, але головне що на даний момент тут важко до чого-небудь причепитися - пропускна здатність у них відмінна ...

PS Ну що, все ще думаєте завантажити ігровий центр Майл РУ чи не варто? - тут все залежить від вас, але в цілому додаток викликає позитивні емоції (навіть якщо прийняти всі мінуси до уваги), може вони ще виправляться і все буде як ми хочемо ... до нових зустрічей!

Ніколи б не подумав що напишу цю замітку, але реальність така - мене часто тероризують питанням, - а як завантажити ігровий центр Майл РУ?
Отже, пам'ятайте я на самому початку написав що все не так просто?
Ніяких налаштувань, можна вибрати в яку папку встановити, тут загалом повний хаос - але куди нам діватися?
Тиснемо «Завантажити» - ну а навіщо ми сюди взагалі прийшли ?