Реклама
Реклама
Реклама

Учасник Майстер-Групи Олександра Доценко - Галина Бітнер-Шредер

Візьміть участь в Майстер-Групі Олександра Доценко і отримаєте навчання, підтримку і живі консультації щодо ведення власного бізнесу в Інтернет! всі подробиці тут!

Коротко про себе: живу я на заході Німеччини, в землі Північна Рейн Вестфалія, куди переїхала в 2003 році з України Коротко про себе: живу я на заході Німеччини, в землі Північна Рейн Вестфалія, куди переїхала в 2003 році з України. Заміжня.

За освітою - музикант і філолог, жила в містах Львів і Запоріжжя, працювала вчителем у школі, потім займалася бізнесом, працювала на фірмі.

Маю своє Шлюбне Агентство «Distant Light».

http://distantlight.mylifeycnex.com/

Еміграція - це як стрибок у холодну воду. Ніколи не можна заздалегідь передбачити, як складеться твоє життя в іншій країні.

Але, з іншого боку, кардинальні зміни в житті тим і гарні, що можна випробувати себе, пройти іспит невідомістю і почати життя з нового аркуша, здобуваючи кожен день перемоги над своїми страхами і сумнівами.

І ці перемоги, як-то особливо відчутні і цінні, коли живеш в іншій країні, коли доводиться вчитися говорити, жити і мислити по-іншому. А нагородою буде чудове відчуття успіху, скуштувавши плоди якого одного разу, вже неможливо відмовитися від бажання знову і знову досягати поставлених цілей!

На сьогоднішній момент моя мета: зробити успішним мій інтернет- проект, ( http://pluskontakt.ru/ ) Де я хочу поділитися своїм досвідом життя за кордоном і, що ще важливо, досвідом позитивним, такий проект, в якому жінки, які бажають познайомитися з іноземцем і знайти чоловіка зможуть отримати серйозну допомогу в пошуку свій долі.

Працюю я в сфері шлюбного бізнесу з 2005 р, і з часом прийшло розуміння необхідності створення нетрадиційного сайту з профайлами і фото, а, саме, ІНФОРМАЦІЙНОГО, де можна було б отримати різну і необхідну інформацію про життя в Європі, про особливості менталітету в різних європейських країнах (кому як не мені, щасливою дружині успішного німця, часто відвідує різні країни Європи розповісти про це!); про можливості реалізувати себе в іншій країні.

Все реально, треба тільки вміти приймати сильні рішення і, головне, втілювати їх в життя.

Про себе ж можу сказати, що саме моє щасливе заміжжя відкрило переді мною ті можливості і в житті, і в бізнесі, про які раніше я і не могла мріяти, або вони далися б мені куди як з більш значними зусиллями, оскільки, "один в полі не воїн "... Разом з коханим і люблячим чоловіком життя набуває зовсім інші фарби: будь-який успіх, будь-яка радість стає багато-багато яскравіше, а біда - багато легше.

Галина Бітнер-Шредер
Deutschland, NRW, Münsterland.
Європейське шлюбне агентство для VIP персон
http://distantlight.mylifeycnex.com/
Ми знаємо як організувати Ваш Щасливий Випадок!
http://pluskontakt.ru/

Взяти участь в Майстер-Групі Олександра Доценко