Реклама
Реклама
Реклама

Бурятія і Крим обміняються туристичними секретами

Крим. Ластівчине гніздо

28 березня в уряді Бурятії Асоціації Рад муніципальних утворень Бурятії, Криму і Севастополя підписали ряд угод про міжмуніципальному співпрацю та взаємодію.

Т.в.о. голови Бурятії Олексій Циден привітав присутніх з цією подією.

- Берега Криму і Байкалу стали ближче, тепер спілкуватися будемо частіше. Я впевнений, що ми до вас в гості частіше будемо приїжджати і ви до нас приїжджайте, - зазначив він.

Сторони співпрацюватимуть у питаннях захисту законних прав та інтересів муніципальних утворень, ефективної взаємодії органів місцевого самоврядування з федеральними органами держвлади та органами влади суб'єктів Росії, почнуть обмінюватися досвідом і вирішувати питання щодо реалізації реформи місцевого самоврядування на своїх територіях.

Однією з головних завдань спільної роботи буде обмін досвідом між кримськими і бурятськими муніципалітетами по залученню туристичного потоку, організації сучасної туристичної інфраструктури, збереженню екологічного балансу.

Ініціатором підписання угод став Ігор Пухарев, глава Северобайкальского району, який очолює Асоціацію «Рада муніципальних утворень РБ».

- Незабаром ми хочемо завдати у відповідь візит до Криму, щоб там представити всі можливості нашої республіки в плані відпочинку, підприємництва, тому що у нас є багато точок для співпраці. Такі дружні стосунки - запорука майбутніх успіхів, - повідомив Ігор Пухарев.

Угоди укладені строком на п'ять років.

Більше цікавих матеріалів, фотографій, приколів в Telegram-каналі blogrb . Підписуйтесь!