Реклама
Реклама
Реклама

$ 500 мільйонів отримають китайські інтернет-магазини в 2017 році за допомогою admitad

Глобальний ринок для звичайної людини і кінцевого покупця - можливість придбати потрібний товар і в будь-якій країні за інтересуемой ціною

Глобальний ринок для звичайної людини і кінцевого покупця - можливість придбати потрібний товар і в будь-якій країні за інтересуемой ціною. А для бізнесу - це нове джерело прибутку, коли ті, хто купують твої товари або послуги живуть де завгодно. Китайський бізнес і перш за все китайський e-commerce активно розвивається глобально. Його торгові майданчики відомі по всьому світу і, по суті, стали іменами загальними: Aliexpress, GearBest, SheIN і багато інших.

Незалежно від того, йде торгівля в країні фізичної присутності бізнесу або в будь-який інший, в усьому світі, продажу треба драйв, а товар треба просувати. Ми не тільки вважаємо, ми знаємо, що CPA - один з найефективніших способів просування товарів і збільшення продажів.

Ми в admitad порахували, на яку суму залучили китайському бізнесу продажів на зарубіжних ринках в країнах СНД, Європи і Америки за допомогою партнерів admitad. За дев'ять місяців 2017 року вийшло близько $ 310 млн. Це загальна цифра по 70+ китайським інтернет-магазинах , Що запустив свою партнерську програму на платформі admitad.

Як у 2017 році поквартально росли продажу в $, показано на цьому графіку:

Як у 2017 році поквартально росли продажу в $, показано на цьому графіку:

Найважливіше, що кінець року - святковий сезон у всіх країнах «золотого мільярда» - ще попереду, але продажів на третину мільярда доларів китайським e-commerce вже отримана, з CPA каналу admitad. За три місяці 2017 роки ми плануємо залучити продажів як мінімум ще на 200 мільйонів доларів, але все буде зрозуміло 31 грудня. Ми обов'язково повідомимо вам про наші результати.

Олександр Бахманн, CEO admitad:

"Один з векторів, який ми вибрали для розвитку admitad, дійсно описується амбітно. Ми хочемо, щоб наша компанія, створені нами інструменти, - стали тим хабом, точкою входу, де китайські інтернет магазини могли залучити покупців з усього світу. Причому з оплатою за схемою CPA. Прозорою, наочної, що масштабується, прогнозованою - переваг дуже багато. З іншого боку, ми бачимо, що багато європейських і американських товари користуються попитом в Китаї. Для цього ми відкрили офіс в Китаї, щоб допомагати некитайські глобальному e-commerce бізнесу заходити в Китай і знаходити там цільову платоспроможну аудиторію. Нам важливо з'єднати ці напрямки. Допомогти бізнесу продати, а покупцям придбати те, що вони хочуть.

Світ і бізнес дійсно стають глобальними і admitad, як глобальна компанія, цьому всіляко сприяє. "