Реклама
Реклама
Реклама

West-residence.ru - елітні котеджі на Можайському шосе в Підмосков'ї

  1. Проживання в Москві має відомі плюси - треба їх перераховувати?
  2. Елітна нерухомість в «Західної Резиденції» - Ваша особиста Резиденція, де Ви можете реалізувати все...

Проживання в Москві має відомі плюси - треба їх перераховувати?

Однак екологічно несприятливий фон столиці, перманентна перевантаженість головних транспортних вузлів і прискорений режим життя згубно позначаються на якості життя городян. Москвичі пам'ятають, як було в дитинстві: літні канікули, бабусин заміський селище з «пряниковими» будинками, безкрає поле зеленої трави, переходи коників з однієї травинки на іншу. На жаль, такі села знаходяться занадто далеко від центру ділової Москви, за рівнем комфорту програючи столиці і елітним котеджам за всіма пунктами. Все залишається як і раніше: агресивна обстановка великого мегаполісу не дає можливості розслабитися, по-людськи відпочити, відволіктися від мирської суєти.

Представники еліти і найбільш успішних верств населення все частіше замислюються про придбання елітного заміського житла, яке стає для них острівцем усамітнення. Елітні котеджі в Підмосков'ї - упевнений тренд 21 століття. Перспектива купити елітний котедж, ставши неподільним господарем власного особняка, абсолютно реальна. Заміські елітні котеджі в «Західної Резиденції» - надійна інвестиція в здоров'я і майбутнє. Котедж в селищі в екологічно чистому районі Підмосков'я є ідеальним місцем для сім'ї з дітьми.

«Західна Резиденція» - вдома європейського стилю у всьому - від архітектурної концепції до рівня пропонованого сервісу. Таунхауси і котеджі під Москвою - це заслужений комфорт і гармонія з природою і навколишнім світом.

Перед тим, як купити будинок або купити таунхаус або особняк в Підмосков'ї, особливу увагу слід приділити не тільки вивчення екологічного фону району, а й його транспортної доступності. До котеджного селища «Західна Резиденція» можна дістатися за Рублево-Успенському , Мінському та Можайському шосе - це дозволяє вибрати оптимальний маршрут до будинків і таунхаусів. Продаж елітних котеджів в «Західної Резиденції» здійснюється в офісі продажів .

Розвиток інфраструктури прилеглих околиць сприяє зростанню комфортності проживання за містом. З кожним роком збільшується кількість освітніх центрів високого рівня, торгових і дозвіллєвих центрів, об'єктів побутової інфраструктури.

Елітна нерухомість в «Західної Резиденції» - Ваша особиста Резиденція, де Ви можете реалізувати все те, що задумали.

А з лютого 2015 року елітне селище «Західна Резиденція» став, мабуть, одним з найбільш зручних елітних котеджних селищ у найближчому Підмосков'ї з точки зору транспортної доступності. Завдяки відкриттю нових з'їздів з платної швидкісної траси в бік Можайського шосе і в сторону 1-го Успенського шосе, а також шляхопроводу в районі станції Перхушково, дорога від Москви до селища займає не більше 15 хвилин. Котеджі на Можайському шосе тепер стали набагато ближче з точки зору транспортної доступності!

Тепер мешканцям котеджного селища не доведеться гаяти час на переїзді в районі Перхушково, а обслуговуючий персонал зможе без запізнень добиратися на роботу в селище, так як завдяки відкриттю шляхопроводу значно скоротяться перерви в русі приміських поїздів.


Так склалося,

що по Можайському, Мінському і Боровському шосе готових котеджних селищ з територією, що охороняється на первинному ринку вкрай мало, - каже Марія Литинецкая, генеральний директор компанії «Метріум Груп». - Всі три траси з обмеженою пропускною спроможністю і підвищеною транспортним навантаженням. Тому даний напрямок розвивалося більш низькими темпами, обсяг первинної пропозиції від забудовників тут вкрай обмежений. Будівництво платної траси, дублера Мінського шосе, змінило ситуацію. З'явився альтернативний варіант шляху до Москви. Транспортна доступність відразу зросла. Відповідно, збільшилася і привабливість цього напрямку. Тому якщо клієнт хоче знайти будинок саме в готовому об'єкті, що охороняється селищі від забудовника на престижному північно-західному напрямку, то таких пропозицій дуже мало. Особливо мало в середньому ціновому діапазоні, що також відрізняє «Західну Резиденцію». Причому, в середньому ціновому бюджеті пропонуються досить великі площі, що теж є додатковим плюсом проекту. Це не маленькі будинки, а домоволодіння з хорошою площею і комфортними приміщеннями. Крім того, забудовником проекту є велика іноземна компанія - Mirland Development Corporation. Акції компанії котируються на біржі, що говорить про її прозорості. І це є додатковим гарантом проекту.

Проживання в Москві має відомі плюси - треба їх перераховувати?
Проживання в Москві має відомі плюси - треба їх перераховувати?