Реклама
Реклама
Реклама

П'яний дебош і погроми в готелі і кафе обійшлися акторові Олексію Паніну в тисячу рублів

  1. Матеріали по темі

У Приамур'ї популярний актор відзначився по повній програмі: він не зіграв в двох запланованих спектаклях «Керівництво для бажаючих одружитися», зате влаштував справжній театр одного актора. З роздяганням, погромами, підпалом і биттям посуду в трьох містах області. Замість народної любові зірка «Жмурок» і «ДМБ» купався в народному гніві. Підсумок розгулу - два протоколи за дрібне хуліганство і штраф в тисячу рублів. Чи понесе дебошир Панін за свою поведінку більш серйозне покарання або йому знову все зійде з рук, з'ясовував кореспондент АП.

Явище перша: Білогірськ

Першим містом на шляху Олексія Паніна став Білогірськ. Сюди в неділю ввечері театральна трупа приїхала з Хабаровська. Усіх п'ятьох гостей розселили, Паніну запропонували номер люкс. Однак він йому не сподобався - тому що телевізор стоїть далеко від ліжка. Йому дали інший номер. Зірку екрана він влаштував, проблеми почалися пізніше.

- Панін відправився вечеряти в кафе, - розповіли АП співробітники готелю «Версаль». - Але там його не вразила кухня. «Ви неправильно готуєте пасту і соус карбонара, - актор почав будувати кухарів і офіціантів. - Сюди треба класти не м'ясо, а бекон ». Вимагав спиртне, але, крім пива, йому нічого не змогли запропонувати. Тут в готель завітала молода шанувальниця і відвезла його в інший ресторан. Панін повернувся майже під ранок і став трощити номер. Коли ми зайшли до нього, побачили справжній погром. Олексій розбив трельяж, зірвав зі стелі металеву гардину і зігнув її навпіл. При цьому кричав, що, якщо ми не дамо йому випити, він спалить готель. Він навіть намагався підпалити штору - на капронових фіранках була величезна діра. Поруч стояв розтерзаний столик, розбита вся посуд. «У вас тут свинарник», - заявив хуліган. А пізніше на суді зізнався, що все це він зачепив ненавмисно.

У готель нагрянув загін поліції, але зірка не вгамовувався і в присутності персоналу крив матом правоохоронні органи. Дебошира забрали до відділку. Через деякий час Панін повернувся в номер за паспортом. У понеділок, 21 жовтня, о 14 годині в міськсуду Білогірська відбулося засідання, де, за словами очевидців, артист продовжував лаятися матом і ображати дільничного. Служителі Феміди оштрафували його на тисячу рублів. Після такого суворого покарання Панін сів у таксі і поїхав в Вільний. В ніч з понеділка на вівторок повернувся в «Версаль», але в готель його не пустили.

Як розповіла журналістам директор готелю Світлана Бабій, Олексій Панін бігав абсолютно голий по коридору, лякав персонал, ображаючи всіх жителів Далекого Сходу. «Ми були просто в шоці, - згадує Світлана. - У нас покоївка, яка в ту ніч чергувала, до такої міри злякалася, що сховалася в одному з номерів ».

Збиток від знаменитості тут оцінили в 20 тисяч. Але власники «Версаля» подавати в суд поки не поспішають. Як стало відомо АП, Світлана Бабій телефонувала з продюсером артиста, який пообіцяв, що, як тільки Панін прийде в себе, він все оплатить. Увечері 22 жовтня трупа антрепризи «Керівництво для бажаючих одружитися» після вистави покинула Приамур'ї. Артисти довго вибачалися за поведінку свого колеги по цеху. «Ми на гастролях більше десяти днів, і все було нормально, поки не приїхали в Білогірськ, - зізнався співробітникам« Версаля »актор Сергій Поздняков. - Тут Олексій і зірвався. У вересні у нього також були загули, артиста відсторонили від вистави. Через місяць він попросився знову, заявивши, що з пияцтвом зав'язав ».

Загострення пристрастей: Вільний

А ось жителі Вільного чекати, коли ж у Паніна прокинеться совість і він заплатить за рахунками, не збираються. На батьківщині Леоніда Гайдая не звикли до такого звернення і перш від столичних зірок завжди отримували тільки посмішки і компліменти. Ображені поведінкою Паніна глядачі ДК залізничників хочуть звернутися до суду і стягнути з хулігана за моральну шкоду.

- 21 жовтня в 18.30 був запланований спектакль, - пояснює директор ДК залізничників Наталія Агєєва. - Ми працюємо з московським об'єднанням «Незалежний театр», про показ домовлялися ще влітку. Квитки продавали від 600-800 рублів, і люди охоче їх купували. Однак замість того щоб отримати задоволення, насолодитися грою улюблених акторів, глядачам просто плюнули в душу. Дія почалося, коли на сцену вискочив абсолютно п'яний Панін і заявив: «Ви всі бидло! Живете в лайні, жрете лайно, тому я тут перед вами не збираюся стояти, щоб ви, лохи, на мене дивилися! »Потім артиста відвезли у відділок. Гроші за квитки глядачам видали в той же день.

До виходу на театральні підмостки герой «Жмурок» відзначився в Свободненском кафе «Сіті». Його візит паралізував роботу закладу майже на два дня. Одна зі співробітниць мало не злягла в лікарню з гіпертонічним кризом.

- Досі не можемо прийти в себе, - журиться адміністратор кафе і свідок зоряного гніву Наталія Орлова. - Панін прийшов сюди вже будучи добряче п'яним.

Спочатку замовив суп-шурпу і харчо, а також відварну картоплю. Але не їв. Закричав: «Я м'ясо хочу!» Поставив вимогу, щоб ми приготували йому стейк з кров'ю. Став вчити нас, як його краще приготувати. Йому пояснили, що таких страв тут не подають, і запропонували м'ясо по-французьки. Але він почав нас ображати: «Дури, лайно і бидло! Я зірка і знаменитість! Мені можна все, мене вся країна любить ». Закурив, йому зробили зауваження. Тоді він замовив склянку віскі і склянка коли. Коли він їх випив, з усієї сили запульнул склянками в барну стійку. Вони майже в сантиметрі від мене пролетіли.

В результаті на стійці розбилося шість пляшок французького коньяку, вартість кожної - 1 900 рублів. Вміст потоком хлинуло на стіл, залило ноутбук. Чи не заплативши за їжу і спиртне, Панін зірвався з місця і поїхав в ДК залізничників. Наїв і налив він в «Сіті» на 2 тисячі 400 рублів, а розбив на 78 тисяч 600. Конфлікт був відображений на камеру. На відео чітко видно, як Панін спустошує вміст склянок і кидає їх в барну стійку. Одна з дівчат, Наталія Орловська, підхоплює ноутбук, нагинається. Другий стакан летить прямо в неї. Розлючений артист явно цілився в живу мішень.

- Це жахливо, - згадує дівчина. - Я просто дивом не постраждала, але злякалася сильно. У нас в цей же день на 19 годин був замовлений банкет на 60 чоловік. Ми залишилися без музичного супроводу, так як комп'ютер був залитий коньяком. Торжество довелося скасувати, перед людьми вибачилися і повернули залишені в заставу 100 тисяч рублів.

Гола правда життя

Наталія Орловська, оговтавшись від переляку, відправилася слідом за порушником в Будинок культури. «Олексій Панін сидів в гримерці. Я стала закликати його до відповідальності, але він продовжував мене ображати, - каже Наталя Володимирівна. - Потім роздягнувся догола і став бігати. Коли приїхали поліцейські, швидко натягнув штани і почав вже їх матюкати. Лякав, що всі вони вже майже звільнені ». Адміністратор написала заяву, прикріпивши до нього відеозапис і вимога відшкодувати 180 тисяч збитків. Покарання у вигляді протоколу за дрібне хуліганство, яке отримав Панін, повалило її в шок.

Фінішна риса: Благовєщенськ

Після того як Паніна випустили з чергової частини Вільного, він поїхав в Білогірськ і бешкетував в готелі до третьої години ночі. Потім поїхав в Благовєщенськ, де о пів на шосту ранку знову опинився в поліції. У ресторані 77th Avenue артист діяв вже за відомим сценарієм: образив кухаря і персонал, відмовився заплатити за рахунком 1 142 рубля, розбив термінал для прийому грошей, системний блок і посуд на загальну суму 30 тисяч рублів. Правда, потім з'ясувалося, що термінал в робочому стані, тому збиток набагато менше - 200 рублів.

Треба віддати належне, після в'язниці заїжджий гастролер повернувся в ресторан і заплатив за рахунками. Але, швидше за все, артист зробив виняток, так як під час дебошу забув тут свій дорогий телефон Vertu. Заради цього можна і вибачитися перед персоналом. Як розповів директор 77th Avenue Юрій Тимофєєв, артист був вельми доброзичливим. Він випив чарочку віскі на ціпок і відбув в аеропорт, наплювавши на колег і спектакль, який повинен був відбутися в Білогірську ввечері. «Керівництво для бажаючих одружитися» пройшло без участі Паніна.

замість оплесків

У вівторок в Москві знімальна група НТВ чекала Паніна біля його будинку. Однак отримати коментарі кореспондентам не вдалося. Актора, ледве стоїть на ногах, швидко завів в під'їзд таксист. Через деякий час він же буквально затягнув явно нетверезого актора в машину і поїхав в сторону аеропорту Шереметьєво, звідки Панін повинен полетіти на гастролі в Казань. Кореспондент АП намагався зв'язатися з адміністрацією Московського незалежного театру, де значиться актор Олексій Панін. У зазначеній організації від коментарів утрималися, пообіцяли, що продюсер вистави пізніше сам передзвонить.

У поліції з актором вели профілактичні бесіди

За словами старшого інспектора відділу інформації УМВС по Амурській області Еліни Якубова, на громадянина Паніна складено два адміністративних протоколи за дрібне хуліганство - у Білогірську і Вільному. Причому друга заява Панін попросив розглянути за місцем проживання. На це він мав право, протокол буде направлений до столиці. У Благовєщенську він відшкодував збитки, тому постраждала сторона претензій до нього не має. Далі все цивільно-правові відносини має регулювати світовий суд. З боку поліції всі злодіяння хулігана були припинені, він тричі доставлявся до чергової частини, де з ним вели профілактичні бесіди.

200 тисяч рублів - завдано такої шкоди погроми актора Олексія Паніна в готелі Білогірська та кафе Вільного. 20 тисяч йому доведеться заплатити за зіпсовану меблі готелю «Версаль», 80 тисяч за неоплачений рахунок, розбитий коньяк і виведений з ладу комп'ютер. Плюс збитки в 100 тисяч, які понесло кафе після зоряного візиту.


Матеріали по темі

У Приамур'ї популярний актор відзначився по повній програмі: він не зіграв в двох запланованих спектаклях «Керівництво для бажаючих одружитися», зате влаштував справжній театр одного актора Культ Пугачової: Примадонна російської сцени відзначила ювілей, який її не старий 15.04.2019, 2:28 Ірина Салтикова мріє заспівати з дочкою дуетом: зірки шоу-бізнесу розкрили всі свої таємниці 27.02.2019, 3:48 Верник, Малахов і Feduk стали самими стильними за версією GQ: в Москві роздали одну з найголовніших 19.02.2019, 3:12 «Мрії збуваються - це точно!»: Співачка Альона Свиридова відкрила формулу свого щастя 12.02.2019, 2:23 Філіп Кіркоров віддав «Золотий грамофон» Іван Урганта 11.12.2018, 2:49 Актриса Марія Миронова: «Моє завдання - виправдати, а не засудити» 01.12.2018, 2:24 Ефір у чверть століття: телеканал НТВ з розмахом відзначив ювілейний день народження 31.10.2018, 2:49 Російська Надійка проти Барбі: артистка Бабкіна відкрила свій музей ляльок 02.10.2018, 2:01 Співачка Марина Дев'ятова: «Головне в будинку - це його мешканці» 22.08.2018, 2:33 Леонід Агутін від «агу» до «ого-го»: коханому музикантові мільйонів росіян виповнилося 50! 16.07.2018, 2:34 Ксенія Алфьорова та Єгор Бероєв влаштували День морозива в ГУМі 14.07.2018, 2:24

показати ще