Реклама
Реклама
Реклама

Ліндсей Лохан біографія

Ліндсей Лохан - біографія

відомий: актриса , співачка , Автор пісень , Модель , модельєр

Країна: США

Категорія: Кіно і театр , музика , мистецтво

Знак зодіаку: рак

Дата народження: 2 липня 1986р. (32 роки)

Біографія додана: 2 Квітня 2014.

Ліндсі - старша в сім'ї Майкла і Діни Лохан. Надалі у Ліндсі з'явилися двоє молодших сестер і брат: Майкл, Аліа і Дакота. Майкл Лохан працював маклером на Уолл-стріт, а також володів власною макаронної фабрикою. А мама, колишня співачка і танцівниця, "заразила" своїх дітей тягою до творчості.

Вперше Майкл і Діна розійшлися, коли Ліндсі було три роки, однак потім відновили свої відносини. Наступний розрив припав на 2005 рік, і в 2007-му був оформлений офіційне розлучення. Середню освіту Ліндсі отримувала в Cold Spring Harbor School, де показувала відмінні результати у вивченні природознавства і математики.

Життя сповнене ризику. Не потрібно боятися цього

Лохан Ліндсей

Зоряний шлях

Свою зоряну кар'єру Ліндсі Лохан почала практично з пелюшок. Свої перші кроки на шляху до успіху малятко зробила, коли їй було всього три роки. Саме тоді вона стала моделлю компаній Calvin Klein Kids і Abercrombie Kids, а також з'явилася в величезній кількості рекламних роликів.

У 10 років відбувся дебют актриси в телевізійному серіалі «Інший світ», а вже через рік вона вперше з'явилася в головній ролі в повнометражній сімейної комедії «Пастка для батьків». Фільм користувався небувалим успіхом, а Лохан стала найзнаменитішим дитиною Голлівуду. За роль у фільмі Ліндсі отримала премію «Молодий актор», а також контракт на три фільми з кінокомпанією «Дісней».

Скажи собі «так!» І переконайся, що тебе оточують хороші люди.

Лохан Ліндсей

Першою більш-менш дорослої роллю актриси став фільм «Чумова п'ятниця», що вийшов на екрани в 2003 році. Партнеркою Ліндсі по знімальному майданчику стала знаменита актриса Джеймі Лі Кертіс. А в 2004-му з'явилася молодіжна комедія «Паскудне дівча». Обидва фільми стали вельми популярними у глядачів і не тільки принесли Лохан ще більшу славу і визнання, а й подарували їй безліч почесних нагород і премій.

Проте, низка удач була вічною. У 2006 році виходить комедія «Поцілунок на удачу», зустрінута дуже холодно як глядачами, так і кінокритиками, і приносить Ліндсі антинагороду «Золота малина» як гіршій актрисі року.

Після такого провалу Лохан вирішила змінити амплуа і стала з'являтися в більш серйозних фільмах, хоч і менш значущих ролях: «Компаньйони», «Боббі», «Глава 27», «Крута Джорджія». Партнерами Ліндсей були такі зірки Голлівуду, як Шерон Стоун, Меріл Стріп, Джейн Фонда. Це був новий етап в кар'єрі актриси, і вона знову довела, що є однією з найталановитіших дарувань кінематографа. Цьому передували неприємності в особистому житті актриси: проблеми з законом, алкоголем і наркотиками, лікування в реабілітаційній клініці. Але Ліндсі все-таки захотіла повернути собі добре ім'я після всього того, що з нею сталося, і продовжила зніматися в кіно, намагаючись приймати серйозні і гідні ролі. З останніх вдалих робіт Лохан можна назвати комедію «Тимчасово вагітна», стрічку «Мачете». Крім того, в 2012 році їй довірили зіграти молоду Елізабет Тейлор в серіалі "Ліз і Дік" (Liz & Dick).

Я думаю, у кожного є якась залежність, і кожен вчиться її долати.

Лохан Ліндсей

Особисте життя

Особисте життя Ліндсі Лохан завжди була під пильною увагою преси і шанувальників актриси. Ліндсі дуже часто сама дає гарячі приводи обговорювати себе: вона любить вечірки, скандали.

В різний час її пов'язували бурхливі і неоднозначні стосунки зі співаком Аароном Картером, актором Вілмер Вальдеррама, власником ресторану Гаррі Мортоном, телеведучим калм Бестом.

У Ліндсі був роман з дівчиною - ді-джеєм Самантою Ронсон. У 2011 році її коханим став модельєр Філіп Плейн. Для нього, до речі, Ліндсі була ще й музою - він знімав її в рекламних кампаніях своєї марки.

Можливо, всі ці відносини так і не увінчалися успіхом через згубну алкогольної залежності актриси - вона кілька разів проходила курс лікування в спеціалізованих клініках. До речі, з калм Бестом вона там і познайомилася. Крім цього дівчина не раз притягувалася до відповідальності перед законом за водіння в нетверезому вигляді і навіть відбула 84 хвилини у в'язниці «Линвуд».

Як покарання за порушення закону Ліндсі була зобов'язана носити на нозі електронний браслет, який контролює її пересування. Оскільки ця повинність лягла на Ліндсі влітку, вона весь сезон провела в легких літніх чобітках, щоб не привертати увагу папараці до свого горе-прикрасі.

Ліндсей Лохан - фото

Рекомендований контент:

Ліндсей Лохан - цитати

Кількість переглядів: 4855