Реклама
Реклама
Реклама

Українці зможуть стежити за безпекою своєї квартири в онлайн-режимі

Нова функція SafeHome від компанії "Київстар" вже доступна для користування українців. Проект передбачає забезпечує можливість контролювати збереження і цілісність квартир і будинків в онлайн-режимі, повідомляє Інформ-UA з посиланням на офіційну новина на сайті "Київстар".

нововведення з'явилося завдяки співпраці згаданого оператора мобільного зв'язку з "Охоронним холдингом". Варто відзначити, що випробувати незвичайну функцію зможуть користувачі не тільки "Київстар", але і всіх інших подібних компаній, які надають українцем можливість підтримувати зв'язок по телефону. Але на даному етапі, коли проект тільки починає свою дію, стежити за своєю житлоплощею онлайн буде можливість тільки у киян, запорожців, дніпрян, львів'ян, а також ще деяких жителів, які перебувають на території Київської області.

Як повідомили представники згаданої компанії стільникового зв'язку , Все необхідне обладнання для якісної роботи вийшла функції, замовнику буде надано. Платити за нього, а також за повне підключення техніки, - не буде потрібно. Певну суму користувач повинен буде погасити тільки за саму послугу. Спеціальне доповнення не смартфон, за допомогою якого і буде відбуватися контроль за будинком, українців також забезпечать. Воно буде доступно як користувачам операційної системи IOS, так і користувачам Android. При чому, власники кнопкових телефонів теж не залишаться без уваги. Правда в розпорядженні смартфона буде трохи більше функцій. У той час, як з кнопкового телефону можна буде тільки активувати, або ж припинити дію пристрою, зателефонувавши на нього, а в наслідку отримати повідомлення про його роботі, користувачі смартфонів також зможуть дізнаватися статус охорони будинку і керувати самим пристроєм, в яке буде вбудована SIM -карта мобільного оператора.

У вартість послуги увійдуть виїзди співробітників охоронної компанії, передача будь-яких даних клієнта, а також його супровід. При цьому, за кожним користувачем обов'язково буде закріплений менеджер.

Якість подібного проекту автори гарантують. Запевняють, що свою розробку обладнали різними інноваційними функціями, які зможуть забезпечити повну безпеку будинків українців. Серед таких обхід "глушилок", при використанні яких охорони і власнику прийде повідомлення з відповідним попередженням.