Реклама
Реклама
Реклама

Новини

  1. Турнір з бадмінтону «Князь Володимир». Звіт.
  2. Привітання з днем ​​машинобудівника
  3. ЗАТ НВО "Техкраненерго" видано сертифікат відповідності вимогам Федерального реєстру надійних постачальників...
  4. Виставка «Програмне забезпечення для систем опалення, вентиляції, кондиціонування повітря, водопостачання...

січень | Лютий | Березень | Квітень | Травень | червень | липень | серпень | вересень | жовтень | У У листопаді | грудень « 2019 »

- 771 перегляд

Турнір з бадмінтону «Князь Володимир». Звіт.

Звіт

У минулі вихідні 11-12 жовтня для нашої організації в цілому і для бадмінтону клубу «Техкраненерго» зокрема пройшло досить знаменна подія: ми провели в нашому невеликому, але серйозно покращала після проведеного ремонту залі парний бадминтонний турнір «Князь Володимир» ...

Обговорення новини »

- 672 перегляду

Привітання з днем ​​машинобудівника

Шановний Юрію Вікторовичу!

Від імені Торгово-промислової палати Володимирській області вітаю колектив Вашого підприємства з професійним святом - Днем машинобудівника!

Машинобудівна галузь без перебільшення є основою промислового комплексу Володимирській області. Сьогодні підприємства машинобудування випускають продукцію самого різного призначення, яка використовується абсолютно у всіх галузях народного господарства і забезпечує життєдіяльність всього нашого суспільства.

Дозвольте від щирого серця привітати Вас з професійним святом і побажати Вам міцного здоров'я та подальших успіхів у праці на благо Володимирській області і всієї нашої країни!

Т.в.о. президента ТПП Володимирській області І.Аксенов.

Обговорення новини »

- 2432 перегляду

ЗАТ НВО "Техкраненерго" видано сертифікат відповідності вимогам Федерального реєстру надійних постачальників

ЗАТ НВО "Техкраненерго" видано сертифікат відповідності вимогам Федерального реєстру надійних постачальників. Організація фінансово-стійка, підтвердила дотримання чинного законодавства РФ в області поставок продукції (робіт, послуг), здатність випускати продукцію необхідної якості у встановлені контрактами (договорами) терміни. Організація визнана надійним постачальником, сумлінно і гарантовано виконує контракти, має аргументоване право на участь у державних замовленнях, програмах і бізнес проектах в якості надійного та ефективного виконавця.

Обговорення новини »

- 856 переглядів

Виставка «Програмне забезпечення для систем опалення, вентиляції, кондиціонування повітря, водопостачання та теплопостачання. Проектування, розрахунок, підбір обладнання, автоматизація систем », м Москва

В рамках XVI Конференції та виставки «Програмне забезпечення для систем опалення, вентиляції, кондиціонування повітря, водопостачання та теплопостачання. Проектування, розрахунок, підбір обладнання, автоматизація систем »пройшла зустріч фірм-партнерів ТОВ« ПОЛІТЕРМ »і ЗАТ НВО« Техкраненерго ». В ході зустрічі розглянуто шляхи спільної співпраці та розвитку.

Обговорення новини »