Реклама
Реклама
Реклама

Новий тариф стільникового оператора Tele2 став найвигіднішим в Росії

За останні роки стільниковий оператор Tele2, над яким багато недавно ще насміхалися, став повноцінним конкурентом «великої трійки», причому одного з її учасників він вже навіть перевершив за багатьма показниками, крім, звичайно, числа клієнтів. Щоб залучити нових абонентів, дана телекомунікаційна компанія зважилася на відчайдушний крок, а саме - запустити найвигідніший в Росії тарифний план, який пропонує купу всього за мінімальну суму грошей.

Зокрема, оператор зв'язку Tele2 запустив оновлений тарифний план «Мій Онлайн», платити за який потрібно по 350 рублів на місяць. За таку суму абонент отримує 20 ГБ інтернет-трафіку на будь-які потреби і на максимальній швидкості, 50 повідомлень SMS, а також безлімітний інтернет-трафік для шести найбільш популярних сервісів для спілкування - «ВКонтакте», «Однокласники», «тамтого», Facebook, WhatsApp і Viber.

Мобільний інтернет, включаючи безліміт, діє по всій Росії за єдиною ціною і без будь-яких доплат. Що стосується голосових хвилин, то вони надаються лише всередині того регіону, в якому знаходиться абонент. Якщо дзвонити в інших міста, наприклад, з Москви до Омська, то одна хвилина буде коштувати 2 рубля. Повідомлення SMS в рамках тарифу «Мій онлайн» також надаються виключно для того регіону, в якому знаходиться абонент.

Даний тариф ще більш вигідним роблять послуги «Перенесення залишків і обмін хвилин», за рахунок яких все невикористання в цьому місяці хвилини, SMS-повідомлень та гігабайти трафіку переносяться на наступний розрахунковий період. Друга опція дозволяє обмінювати в будь-який момент часу хвилини на гігабайти інтернету. Це дуже зручно і, що не менш важливо, дані можливості надаються абсолютно безкоштовно, тобто платити за них не потрібно.

Оновлений тарифний план від стільникового оператора Tele2 за 350 рублів на місяць доступний для підключення лише в декількох регіонах Росії, в тому числі в Воронезької області. Жителям Москви і Санкт-Петербурга він як і раніше надається на колишніх умовах, при яких платити доводиться по 400 рублів, а в місяць дають 15 ГБ інтернет-трафіку або навіть менше. Не виключено, що оператор зв'язку незабаром поліпшить умови даного трафіку і в інших регіонах РФ. У цей хочеться вірити.

Раніше стало відомо про те, що стільниковий оператор Tele2 почне брати по 100 рублів за 1 МБ мобільного інтернету на всіх тарифах.

Приєднуйтесь до нас в Twitter , Facebook , ВКонтакте , YouTube , Google+ і RSS щоб бути в курсі останніх новин зі світу технологій майбутнього.