Реклама
Реклама
Реклама

Нерухомість на Лазурному Березі Франції

  1. Послуги пошуку, оренди та купівлі нерухомості у Франції
  2. Послуги з оренди та купівлі нерухомості
  3. Нерухомість на Лазурному Березі Франції: купити
  4. Оренда нерухомості на Лазурному Березі

Жити у Франції - заповітна мрія багатьох вихідців з Росії і країн СНД. Приємний клімат, здорова їжа, привітне оточення, першокласний сервіс, гарні старовинні міста з безліччю пам'яток - все це приваблює втомлених від сірих буднів жителів мегаполісів. На щастя, сьогодні багато хто може дозволити собі орендувати або придбати нерухомість на Лазурному Березі - одному з найбільш благодатних регіонів Франції. Здійснити свою мрію вам допоможуть в компанії «Кофранс».

Послуги пошуку, оренди та купівлі нерухомості у Франції

Перший крок до виконання бажання - співпраця з надійною компанією, яка зможе підібрати житло, що підходить саме вам Перший крок до виконання бажання - співпраця з надійною компанією, яка зможе підібрати житло, що підходить саме вам.

Cofrance успішно працює на ринку французької нерухомості вже більше семи років. Співпраця з компанією переважно для росіян ще й тому, що всі фахівці «Кофранс» говорять по-російськи. Саме тому серед всіх агентств нерухомості на Лазурному Березі слід вибрати саме цю компанію зі значним досвідом роботи та чудовою репутацією.

Послуги з оренди та купівлі нерухомості

Будь-яка співпраця починається зі знайомства. Звернувшись в «Кофранс», чий центральний офіс знаходиться в Ніцці, а представництва в Москві, Петербурзі, Києві і Алмати, ви зробите перший крок до виконання свого заповітного бажання.

Cofrance виконує роботу будь-якої складності Cofrance виконує роботу будь-якої складності. Вас цікавить нерухомість на Лазурному Березі, купити яку ви збираєтеся для постійного проживання? Фахівці «Кофранс» вислухають всі ваші побажання до майбутнього житла, запропонують кілька варіантів, супроводжуватимуть вас під час огляду приміщення, допоможуть укласти договір купівлі-продажу і застрахувати нерухомість.

Цікавитесь орендою елітної нерухомості на Лазурному Березі Франції? Співробітники компанії підберуть для вас найпрестижніші апартаменти або вілли.

Якщо вас цікавить комерційна нерухомість у Франції для майбутнього бізнесу, вам в найкоротші терміни буде запропоновано кілька варіантів сучасних комфортабельних офісів.

Відзначимо, що після укладення угоди фахівці «Кофранс» супроводжують своїх клієнтів і допомагають в управлінні нерухомістю та виплаті податків. При необхідності провести реконструкцію житла слід також звертатися в Cofrance.

Нерухомість на Лазурному Березі Франції: купити

Плануючи покупку нерухомості на Лазурному Березі Франції, ви, звичайно ж, зацікавитесь вартістю житла.

Безумовно, розцінки на квартири і будинки найрізноманітніші. Чим ближче житло розташоване до історичного центру міста або до моря, тим дорожче воно коштує. Також на ціну впливає кількість кімнат, рік побудови будівлі, технічний стан приміщення.

В середньому розцінки на нерухомість на Рив'єрі наступні. Квартиру-студію площею 15-25 кв. метрів, наприклад, в історичному центрі Антіба можна придбати за 118 тисяч євро. Квартира площею 39 кв. метрів в новому районі Тулона з однією спальнею обійдеться вам в 121 тисячу євро. Квартира-студія в центрі Ніцци площею 27 кв. метрів коштує 145 тисяч євро.

На Лазурному Березі елітна нерухомість коштує набагато дорожче. Так, вілла в Каннах площею 600 кв. метрів з басейном виставлена ​​на продаж за 25 мільйонів євро. Вілла в Мужені площею 1100 кв. метрів з 9 спальнями і 9 ванними кімнатами - 19 мільйонів євро. Деталі на сайті: arendal.ru

Оренда нерухомості на Лазурному Березі

Перш ніж прийняти рішення про покупку житла у Франції, має сенс орендувати нерухомість на Лазурному Березі і пожити деякий час в країні, щоб «розкуштувати її на смак».

Орендувати скромні апартаменти на Французькій Рив'єрі можна за 600-800 євро в тиждень: в даному випадку мова йде про двох-і трикімнатних квартирах в Ніцці або Каннах.

За 2.5 тисячі євро в тиждень можна зняти непогану віллу з басейном в Ніцці або в Сен-Тропе.

Розцінки на оренду елітної нерухомості на Лазурному Березі такі: в 120 тисяч євро на тиждень обійдеться вілла на Кап-Ферра з 12 кімнатами площею 1250 кв. метрів. 7 тисяч євро за тиждень проживання ви заплатите за віллу в Антібі з 10 кімнатами площею 450 кв. метрів. Вілла в Сен-Тропе з 12 кімнатами площею 450 кв. метрів з розкішним басейном коштує 52 тисячі євро за тиждень проживання. Дивіться оголошення на нашому сайті: arendal.ru

Звертайтеся в «Кофранс», і ми підберемо для вас ідеальну нерухомість за найкращою ціною!

Вас цікавить нерухомість на Лазурному Березі, купити яку ви збираєтеся для постійного проживання?
Цікавитесь орендою елітної нерухомості на Лазурному Березі Франції?