Реклама
Реклама
Реклама

Відео-каталог

ПРАВИЛА РОЗВАЖАЛЬНОГО ПОРТАЛУ ПРАВИЛА РОЗВАЖАЛЬНОГО ПОРТАЛУ     Ці Правила створені з метою впорядкування спілкування на даному порталі

Ці Правила створені з метою впорядкування спілкування на даному порталі. Правила є обов'язковими для виконання всіма присутніми на порталі. Реєстрація є невід'ємною частиною присутності на порталі. Проходження реєстрації автоматично означає Вашу згоду з даними Правилами. Якщо Ви не згодні з ними, напишіть адміністратору порталу на форум , e-mail . Він деактивує Ваш обліковий запис.

Перебуваючи на порталі, користувач має право:

1. Вибирати собі будь-яку форму спілкування, якщо вона не суперечить правилам поведінки на потрале.
2. Ознайомитися з матеріалом.
3. Використовувати всі доступні функції та сервіси порталу.
4. Звертатися до модераторів і адміністраторів порталу з будь-якими питаннями, що стосуються роботи порталу з admin@домосед.укр , Якщо портал не доступний, а причина Вам не відома, Ви завжди можете поцікавитися причиною і термінами запуску порталу написавши листа в тех.підтримку нашого ресурсу.
5. Висловлювати свої пропозиції з приводу поліпшення структури і роботи сервера;
6. Мати гарний настрій і не псувати його іншим учасникам.

На порталі забороняється:

1. Зареєструвати облікові записи з нікнеймом, які:
- порушують норми пристойності і моралі;
- несуть в собі рекламу сайтів або адресу електронної пошти;
- містять ненормативну лексику або матозаменітелі;
- подібні до ступеня змішання з іменами (нікнеймами) модераторів або адміністраторів;
- використовувати при реєстрації безглузді ніки типу «qwertyuiop», «poiuyt», «щзщлзщ», «454прцц» і тому подібну "єресь", ники, що складаються з одних цифр або тільки з голосних / приголосних букв;
У всіх цих випадках Ваш обліковий запис буде деактивовано (вилучено) без попередження.
2. Використання нецензурних слів (матюків), матозаменітелей при коментарі. Є якесь слово матом, чи ні - в кінцевому підсумку визначається виключно модератори та адміністрацією. За вживання матюків модератор має право покарати користувача "гірчичником" терміном до 2 тижнів, а в разі рецидиву - Баном до тижня. У разі повторних рецидивів користувач може бути забанили на необмежений термін.
3. Підбурювати користувачів порталу до конфліктів, створювати прецеденти для масових порушень правил сервера (троллізм). У тому випадку, якщо модератором буде помічено, що будь-який користувач сервера навмисно створює конфліктні ситуації на порталі, підбурює користувачів порталу можуть порушити нормативні положення - такий користувач порталу може бути забанили на термін до 2 тижнів без попередження, а в разі рецидиву - довічно з видаленням аккаунта.
4. Заборонено проявляти відкриту ворожість до самого порталу та до його адміністрації. Слід пам'ятати, що модератори також є представниками адміністрації порталу. У разі появи ніків або повідомлень, що містять явно образливий, або зневажливий текст по відношенню до порталу, його власнику, кому-небудь з модераторів - власник такого ника, або автор такого повідомлення може бути забанили на будь-який термін, аж до видалення облікового запису.
5. Повторна реєстрація (реєстрація двох і більше облікових записів). Захоплення ніків (реєстрація облікових записів з певними ніками з метою перешкоджання використання їх іншими). Реєстрація схожого ніка (до ступеня змішання) на існуючий. (Бан без попередження)
6. Рекламувати що-небудь. Заборонена реклама товарів, послуг, заходів, акцій, вечірок, інтернет-ресурсів, якщо це не погоджено з адміністрацією. Повідомлення рекламного характеру будуть видалятися, а авторам загрожує БАН аж до довічного (або навіть по IP).
7. Флуд на порталі заборонений! До флуду на порталі прирівнюються повідомлення, беззмістовні повідомлення, 3 або більше однакових повідомлень, повідомлення типу "UP", флейм, істотний відхід від теми, обговорення інших тем, у тому числі особистих, цікавих тільки двом-трьом спілкується. Слід пам'ятати, що велика кількість осмислених повідомлень великого обсягу також може бути прирівняне до флуду. Заборонено писати повторювані символи (більше 3-х) - це буде розцінено як флуд. Для всіх технічних і інших питань, аля "як програти фільм", "не качається" є форум. В кінцевому підсумку, є якась любо послідовність повідомлень флудом, чи ні - визначається модератором. Покарання за флуд видається у вигляді "гірчичника" на термін від 7 до 30 днів, а в разі рецидиву - БАН до 2 тижнів.

При спілкуванні на порталі:

1. Забороняється публікація повідомлень, що містять свідомо помилкову інформацію.
2. Забороняються образи учасників в будь-якій формі і неприкрите використання ненормативної лексики (МАТА). Заборонені образи користувачів порталу, виражені в будь-формі, в тому числі і своїм ніком. Потрібно усвідомлювати, що образити можна і без використання мату. Такі дії неприпустимі. Є якесь повідомлення образливим, чи ні - визначає модератор або адміністрація. Покарання за образи визначається модератором, від "гірчичника" на тиждень до банана до 2 тижнів. У разі, якщо образа в грубій формі адресовано адміністратору або модератору, він має право забанити користувача на необмежений термін, або навіть видалити акаунт з забороною повторної реєстрації.
3. НЕ заохочується перекручування слів і навмисне перекручення орфографії української або російської мови.
4. Намагайтеся не допускати ухилення від запропонованої теми ( Оффтопік ).
5. Прочитайте тему цілком, перед тим як в сотий раз задати один і той же питання, наприклад, "А що це у вас тут відбувається?", "А чого буде, якщо я ..."
6. Не публікуйте повідомлення, що втрачають свою актуальність через кілька годин. Наприклад: "Буду завтра вдень" ..
7. Забороняються заклики і висловлювання, які порушують чинне законодавство. (Бан без попередження)

За порядком на порталі стежать адміністратори та модератори:

1. Модератори - здійснюють контроль над окремими розділами, можуть редагувати, видаляти повідомлення, закривати теми тільки в своїх розділах. Адміністратори - мають всі права модераторів на всьому порталі.
2. Адміністратори мають право встановлювати або змінювати існуючі Правила порталу. Про це буде відповідне повідомлення в форумі .
3. До порушників правил і рекомендацій будуть застосовуватися адекватні заходи, аж до бана. Також адміністрація залишає за собою право видалити з порталу Вашу обліковий запис і всі прояви Вашої активності, без пояснення причин.
4. Адміністрація сайту залишає за собою право редагувати і видаляти повідомлення і роздачі користувачів, якщо вони не відповідають основним вимогам і тематиці сайту.

Оскарження дій адміністрації:

1. КАТЕГОРИЧНО забороняється привселюдно висувати претензії і обговорювати дії Модератора або Адміністратора. Учасник порталу, незгідний з діями Модератора, може висловити свою незгоду Модератору (через форум). Якщо від Модератора немає відповіді або відповідь, на думку учасника, необґрунтована, останній має право листування з Модератором відправити Адміністратору. Кінцеве рішення приймає Адміністратор. Це рішення є остаточним і Необговорювані. Врахуйте, що якщо ви підняли невиправданий скандал - покарають НЕ модератора, а Вас. Висловлення будь-яких претензій щодо дії модератора зауваження в паблік караються "гірчичником", а в разі повторення - Баном терміном до 2 тижнів.
2. Покарання (гірчичник, бан), зроблене модератором, може бути знято виключно адміністратором або тим модератором, який його видав, щоб пояснити, чому. Зняття покарання іншим модератором вважається порушенням, і може призвести до виключення його з групи.
3. Забороняється грубити і грубіянити у відповідь на дії або слова модератора / адміністратора. Ступінь провини і покарання визначає модератор або адміністратор. Передбачено покарання у вигляді попередження на термін від 7 до 30 днів, в разі рецидиву - БАН (як короткостроковий, так і необмеженого терміну дії).
4. Забороняється редагувати або видаляти зауваження модераторів / адміністраторів в своїх повідомленнях.
5. Модератор відповідає за свої дії виключно перед адміністраторами ресурсу. Модератор не зобов'язаний, але має право пояснити мотиви своїх рішень іншим учасникам порталу, якщо у нього буде таке бажання.

Пам'ятайте, Правила необхідно виконувати, а їх незнання не звільняє Вас від відповідальності за їх порушення.


PS Зміни в Правилах вступають в дію після закінчення 24-х годин з моменту їх опублікування.

З повагою, Адміністрація розважального порталу З повагою, Адміністрація розважального порталу

5. Прочитайте тему цілком, перед тим як в сотий раз задати один і той же питання, наприклад, "А що це у вас тут відбувається?