Реклама
Реклама
Реклама

Kleo (Клео) - нижню жіночу білизну з України. Де купити, адреси магазинів

  1. Інформація про бренд нижньої білизни Kleo (Клео)
  2. Де купити нижню жіночу білизну Kleo (Клео), адреси магазинів в Україні

Kleo (Клео) - українська торгова марка жіночої нижньої білизни

Kleo (Клео) - українська торгова марка жіночої нижньої білизни. Належить компанії Янсер, яка є власником магазинів L'etude, 75В, К-Маркет, База Білизни, Білизна Street, а так само такими марками білизни як Legs, Kleo, Key, Неу і Міва.

Інформація про бренд нижньої білизни Kleo (Клео)

З'явилася марка приблизно в 2004 році. На жаль, але на офіційному сайті компанії інформації про бренд Kleo не багато. Kleo це виключно жіночу нижню білизну. Пошито воно з якісних тканин, а дизайн розробляється українськими дизайнерами.

Під брендом Kleo випускається кілька ліній нижньої білизни. Є лінії Day by Day, яка підійде для повсякденного носіння. Лінія Fashion є найбільш красивою і сексуальною, білизна цій лінії було помічено в кліпі групи "Hollywood FM" на пісню "догола". Silk Touch - це лінія жіночих халатів і ночнушек з шовку. Лінія Basic являє собою класичні моделі жіночої нижньої білизни.

За час існування марки Kleo, багато покупниці встигли полюбити її за дизайн, якість і ціну.

Де купити нижню жіночу білизну Kleo (Клео), адреси магазинів в Україні

Ку Kleo (Клео) можна у фірмових магазинах компанії Янсер: L'etude , 75В , К-Маркет , база Білизни , білизна Street . Крім цього на офіційному сайті компанії є інтернет-магазин. А ще білизна Kleo, продається в дуже багатьох мультибрендових магазинах. Одним словом знайти білизна Kleo в Києві і Україні не проблема.

Офіційний сайт бренду Kleo: http://yanser.com