Реклама
Реклама
Реклама

Офіційний сайт про банкрутство: єдиний федеральний реєстр відомостей про банкрутство

  1. Реєстр банкрутів
  2. Федресурс: єдиний федеральний реєстр відомостей про банкрутство
  3. Як запустити процедуру банкрутства

Банкрут банкруту ворожнечу. Якщо раптом кредитор дізнається, що боржник почав процедуру банкрутства, йому необхідно якомога швидше отримати свої гроші. Не встиг зробити це до визнання банкрутом - може попрощатися з грошима і підраховувати збитки. Єдина умова - факт позики повинен бути офіційно оформлений. Банкрут банкруту ворожнечу

Офіційний сайт банкрутів фізичних осіб

Як простежити за процедурою чужого банкрутства, якщо боржник нічого не хоче повідомляти? Відповідь проста. Для цієї мети спеціально існує. Туди входять як банкрути фіз особи, так і банкрути юридичні особи. На офіційному сайті про банкрутство можна знайти докладні відомості про зміни при підготовці та процедурі банкрутства, які є в справі вашого боржника.

Реєстр банкрутів

Знайти юрособа або фізособа, яка запустило процедуру під назвою «банкрутство», можна за допомогою спеціальної графи - реєстр. Їм дуже легко користуватися. Для цього слід в розділі «Реєстр» знайти вкладку «Боржники». Там ви зможете знайти всі подробиці про проведення процедури банкрутства з тією чи іншою особою.

Федресурс: єдиний федеральний реєстр відомостей про банкрутство

Федресур, по суті, - офіційний сайт боржників. Однак на порталі можна знайти не тільки боржників, які вирішили завдання під назвою «як запустити банкрутство». Там є маса корисних посилань, не тільки для тих, хто хоче бути банкрутом, став банкрутом або тільки планує збанкрутувати, щоб не платити за боргами. Там можна почитати останні новини про банкрутство , Дізнатися про зміни в законодавстві в сфері банкрутства і заглянути в реєстр арбітражних справ, щоб оцінити свої шанси на банкрутство.

Там можна почитати   останні новини про банкрутство   , Дізнатися про   зміни в законодавстві в сфері банкрутства   і заглянути в реєстр арбітражних справ, щоб оцінити свої шанси на банкрутство

Єдиний федеральний реєстр відомостей про банкрутство

Щоб вчасно дізнатися про банкрутство постачальників або боржників, просто іноді заходите на « банкрутство. федресурс »І перевіряйте їх наявність в базі. Можливо, боржники не захочуть доносити до вас ці відомості самостійно.

Як запустити процедуру банкрутства

Якщо ви самі хочете стати банкрутом, то на Федресурсе ви можете ознайомитися зі справами, які завершилися успішно - банкрутством. Це допоможе вам оцінити свої шанси.
Нагадаємо, почати процедуру банкрутства може тільки та людина, борги якого перевищили суму в 300 тисяч рублів, а прострочення становить більше трьох місяців. Запускати цю процедуру потрібно самостійно (зрозуміло з вузькоспеціалізованими юристами і компаніями з питань банкрутства ), А не чекати, поки ваші кредитори підуть в суд. Так у вас більше шансів звільнитися від непосильного тягаря.

Так само ви можете пройти анонімний тест на банкрутство або отримати безкоштовну консультацію від кредитних юристів .