Реклама
Реклама
Реклама

Як перевірити баланс на карті РНКБ банку

  1. Перевірити баланс карти банку РНКБ по телефону
  2. Дізнатися баланс карти РНКБ через інтернет
  3. Перевірити баланс на карті РНКБ онлайн через Мобільний банк

Іноді терміново потрібно перевірити баланс своєї карти і багатьох користувачів цікавить, як це зробити. Нижче ми розповімо вам, як перевірити баланс карти РНКБ банку. Іноді терміново потрібно перевірити баланс своєї карти і багатьох користувачів цікавить, як це зробити

Перевірити баланс карти РНКБ банку

Для різних операцій з картами банку РНКБ, власнику необхідно бути підключеним до системи Інтернет-банк, що надає цілодобовий дистанційний доступ до ваших рахунках і пластикових карт.

Система дозволить вам переглянути стан своїх рахунків, сформувати виписки за певний період, замовити випуск пластикової карти, відкрити поточний рахунок або депозитний вклад, а також здійснити переказ коштів між своїми рахунками.

Перевірити баланс карти банку РНКБ по телефону

Клієнти Російського Національного Комерційного Банку можуть перевірити баланс банківської карти за номером 8-800-234-27-27, зробивши запит оператору і підтвердивши свої дані. Дзвінок на вказаний номер телефону безкоштовний для дзвінків зі стаціонарних телефонів та номерів російських мобільних операторів на території РФ.

Дізнатися баланс карти РНКБ через інтернет

1

Згідно з тарифами за використання системи Інтернет-банк, дізнатися баланс карти РНКБ за номером можна абсолютно безкоштовно. Формування виписок за своїми рахунками також надається безкоштовно.

Підключитися до послуги «Інтернет-банк» можна в будь-якому офісі РНКБ. Отримати більш детальну інформацію про послугу «Інтернет-банк» Ви можете, звернувшись в колл-центр РНКБ за номерами: +7 (3652) 550-500, +7 495 232-90-00 або 8-800-234-27-27 .

Перевірити баланс на карті РНКБ онлайн через Мобільний банк

Якщо ви не маєте доступу до свого домашнього або офісного комп'ютера, а перевірити баланс рахунку необхідно, то є можливість скористатися системою Мобільний-банк. Завдяки даному сервісу, ви можете без зусиль дізнатися баланс особового рахунку РНКБ або карти.

Завантажити мобільний додаток банку РНКБ можна через Яндекс.Store - магазин додатків для смартфонів на Android за посиланням store.yandex.ru .

Сподіваємося тепер ви без зусиль зможете перевірити баланс карти РНКБ, а також свого особового рахунку. Якщо у вас залишилися питання, то задавайте їх у коментарях до даної статті і ми з задоволенням відповімо на них.