Реклама
Реклама
Реклама

Як перевести гроші з Ківі на карту РНКБ

  1. Інструкція з переказу грошей з Qiwi-гаманця на карту РНКБ банку
  2. Як зробити переклад з Криму

Щоб розібратися в тому, як перевести гроші з Ківі на карту РНКБ, слід звернутися до офіційного сайту зазначеної банківської організації. Скориставшись інтернет-ресурсами, ви можете увійти на сайт банку і ознайомитися з розробленою інструкцією, за допомогою якої можна вивести гроші з електронного гаманця. Щоб розібратися в тому, як перевести гроші з Ківі на карту РНКБ, слід звернутися до офіційного сайту зазначеної банківської організації

Інструкція з переказу грошей з Qiwi-гаманця на карту РНКБ банку

В даний час є можливість вивести гроші з Ківі на карту, оформлену в РНКБ в Криму В даний час є можливість вивести гроші з Ківі на карту, оформлену в РНКБ в Криму. Це стало можливим після того, як компанія Ківі спільно з названої банківською організацією розробили спільний проект. Його метою є переказ грошових коштів з електронних рахунків на карти, які випустив Російський національний кредитний банк (РНКБ).

Перевести кошти в Крим тепер можливо миттєво. Ви можете здійснити переклад на банківську карту РНКБ Світ, використовуючи один з двох доступних методів. До них відносять:

  • карта-світ може бути поповнена з використанням спеціального терміналу, при цьому зверніть увагу на те, що це не банківський термінал, а обладнання компанії Ківі;

  • можна використовувати інтернет і мобільні інтерфейси, які представлені в електронному гаманці.

Важливо! Для того щоб отримати інформацію про те, де розташовуються термінали компанії Ківі, ви можете перейти по посиланню, яке є на сайті банку.

Таким чином, комерційний банк дає можливість здійснювати миттєві перекази в Крим. Якщо ви вирішили звернутися до терміналу, який розташований в місцях загального користування, то вам буде потрібно вибрати в меню розділ, пов'язаний з оплатою послуг, потім увійти в послуги банківських організацій. Перед вами відкриється список банків, на рахунки яких можна перевести гроші. Буде потрібно знайти і вибрати що цікавить нас РНКБ банк. Після цього в меню знайдіть рядок, в яку потрібно ввести номер карти. Введіть шестнадцатізначний номер карти. Зверніть увагу на те, що за вчинення операції стягується комісія, яка дорівнює 1,6 відсотків, при цьому встановлюється мінімум, рівний ста рублям.

Крім того є можливість перевести фінанси з електронного гаманця Ківі на карту, випущену РНКБ за допомогою офіційного сайту зазначеної банківської організації. Для цього буде потрібно володіти комп'ютером з виходом в інтернет, або це може бути мобільний пристрій. Для проведення операції потрібно:

  1. Відкрийте відповідний пункт в меню на сайті.

  2. Перед вами з'явиться форма. Всі вільні поля повинні бути заповнені. При цьому врахуйте, що заповнення повинно відбуватися в режимі онлайн. Перед вами з'явиться форма

  3. У рядку, де потрібно вказати номер ідентифікації, впишіть номер карти, присвоєний банком.

  4. Як спосіб оплати вкажіть, що дія проводиться через гаманець Ківі.

  5. Вкажіть суму грошових коштів, які потрібно списати з рахунку. В даному випадку також стягується комісія за операцію. Дорівнює вона 1.6 відсотка від суми переказу, але при цьому не може становити менше 100 рублів.

  6. Після введення інформації уважно перевірте заповнені поля і натисніть клавішу «Перевести».

Слід зазначити, якщо вами буде вибрано електронний засіб для перекладу, то в такому випадку гроші будуть зараховані на карту відразу ж. Тобто не буде потрібно чекати, коли пройде процедура обробки даних, що може займати тривалий час.

Як зробити переклад з Криму

Щоб перевести грошові кошти з Криму в будь-яку точку нашої країни, можна скористатися онлайн-перекладами через інтернет Щоб перевести грошові кошти з Криму в будь-яку точку нашої країни, можна скористатися онлайн-перекладами через інтернет. Існує можливість перекинути фінанси з карти на електронний гаманець Ківі, не вносячи при цьому комісійних платежів. Для цього вам буде потрібно зареєструватися на офіційному сайті банківської організації. Якщо ви вже зареєстровані, то потрібно тільки пройти процедуру авторизації, для чого необхідний пароль і логін. Увійшовши в особистий кабінет, виберіть у меню розділ, пов'язаний з електронними грошима / гаманцями. У списку знайдіть сервіс Ківі. Далі перед вами відкриється спеціально розроблена форма, яку потрібно заповнити. Завершальним етапом є підтвердження транзакції. Це можна зробити за допомогою СМС повідомлення, або надіславши листа на електронну пошту. Грошові кошти будуть списані з рахунку моментально і надійдуть на карту або рахунок також швидко.