Реклама
Реклама
Реклама

Балтійський синдром. Чого чекати від погоди в найближчі дні

Поділитися в соціальних мережах: Поділитися в соціальних мережах:   Фото: портал мера і уряду Москви / Лейла Каріпова   У найближчі дні жителів столиці чекає по-справжньому літня погода, незважаючи на сильні дощі

Фото: портал мера і уряду Москви / Лейла Каріпова

У найближчі дні жителів столиці чекає по-справжньому літня погода, незважаючи на сильні дощі. Про це телеканалу "Росія 1" розповіла провідний спеціаліст центру погоди "Фобос" Олена Волосюк.

За її словами, протягом декількох днів погода в столиці буде нестійкою, з локальними зливами і вогнищевими грозами. "Все-таки сонце буде наполегливо пробиватися крізь хмари, за рахунок цього ми розраховуємо на поступове підвищення денної температури до 23-28 градусів", - сказала вона. За словами метеоролога, в вихідні температура може перевищити свої багаторічні значення.

Синоптики називають теплу і дуже сиру погоду в столиці загостренням "Балтійського синдрому". При цьому в місті продовжує діяти жовтий рівень небезпеки через поривчастий вітер.

У вихідні стовпчики термометрів в столиці знову піднімуться до позначки в 30 градусів. При цьому дощі не припиняться.

Столичне управління МНС попередило городян про потоках води на дорогах, ускладнений рух і можливе збільшення ДТП. Водіям порекомендували бути уважнішими через зниження видимості.

При підтоплення можна звернутися в цілодобову центральну диспетчерську службу Мосводостока і залишити заявку на виклик бригади по телефону: +7 (495) 657-87-03.

При виявленні скупчення води у дворі можна звернутися в управу району, в префектуру округу, в єдиний диспетчерський центр за телефоном: +7 (495) 539-53-53 та в департамент ЖКГ через єдину довідкову службу за телефоном: +7 (495) 777 -77-77.

Поділитися в соціальних мережах: