Реклама
Реклама
Реклама

Зв'язок-Банк, Visa і Ozon.ru провели презентацію програми лояльності «Визнання»

  1. Зв'язок-Банк, Visa і Ozon.ru провели презентацію програми лояльності «Визнання»

19 грудня 2014

Зв'язок-Банк, Visa і Ozon.ru провели презентацію програми лояльності «Визнання»

18 грудня 2014 року Связь-Банк (Група Зовнішекономбанку), компанія Visa і компанія Ozon 18 грудня 2014 року Связь-Банк (Група Зовнішекономбанку), компанія Visa і компанія Ozon.ru провели презентацію нової Програми лояльності «Визнання», доступну для власників карток Visa Classic, Visa Gold, Visa Infinite Банку. Через програму лояльності «Визнання» можна оплачувати покупки картами Visa Зв'язок-Банку з вигодою для себе - накопичуючи бонусні бали, які можна використовувати для оплати товарів з каталогу найбільшого в Росії онлайн-магазину Ozon.ru.

Власникам карток Зв'язок-Банку пропонується великий вибір товарів, які можна легко і швидко оплатити бонусними балами з особистого онлайн-кабінету, не виходячи з дому. Каталог включає 3.5 мільйона найменувань.

Надалі Связь-Банк планує розширити список партнерів Програми лояльності «Визнання» і надати власникам карт Visa Зв'язок-Банку можливість використання бонусних балів у таких торгових точках продажів як ресторани швидкого харчування, супермаркети і автозаправки, в онлайн-магазинах, які організовують доставку квітів, продаж електронних книг, подарункових сертифікатів, авіа та ж / д квитків та ін.

Зручний інтерфейс особистого онлайн-кабінету дозволяє відстежувати кількість накопичених бонусних балів, складати списки бажань, а також переглядати, скільки бонусних балів залишилося накопичити для придбання того чи іншого товару. Якщо накопичених бонусних балів недостатньо для бажаної покупки, гнучка система оплати дозволяє доплатити за покупку карткою Visa.

«Для нас впровадження Програми лояльності« Визнання »- це можливість подякувати всім клієнтів, які співпрацюють зі Связь-Банком вже багато років, а також запропонувати сучасний продукт новим клієнтам-фізичним особам. Програма лояльності «Визнання» дає цілий ряд переваг нашим клієнтам. Співпраця з Visa і Ozon.ru дозволить власникам карт, емітованих Зв'язок-Банком, здійснювати покупки з максимальною зручністю та вигодою для себе. Великий досвід наших партнерів в реалізації подібних проектів, надійне технічне рішення, простота використання програми є складовими успіху цієї програми. Зв'язок-Банк - це, перш за все, клієнтоорієнтований фінансовий інститут, який пропонує свою аудиторію сучасні та затребувані фінансові інструменти », - прокоментувала Заступник Голови Правління ПАТ АКБ« Связь-Банк »Ольга Олійник.

«Банківські картки з програмами лояльності завжди більш затребувані серед активних користувачів банківських послуг, ніж звичайні платіжні карти, і сьогодні багато банків знаходяться в пошуках різних варіантів впровадження ефективних програм лояльності для своїх власників карт. Щоб допомогти нашим партнерам у вирішенні цього завдання, ми спільно з компанією Ozon.ru, найбільшим гравцем в сегменті електронної комерції, розробили готове рішення по запуску програми лояльності, яке може бути адаптоване під потреби будь-якого банку. Ми раді співпраці з Зв'язок-Банком і компанією Ozon.ru, і сподіваємося, що програма «Визнання» буде оцінена власниками карт Visa Зв'язок-Банку по достоїнству », - зазначив генеральний директор Visa в Росії Ендрю Торре.

«За останні кілька років ми в Ozon.ru накопичили великий досвід в розробці та запуску програм лояльності для третіх осіб. З найбільш значущих проектів - ВТБ24, Danone та ін. Для учасників програми лояльності «Визнання» ми спільно з компаніями VISA і Mybill розробили платформу для створення індивідуальних банківських програм лояльності, яка пропонує держателям карток витратити накопичені бали на товари з широкого асортименту Ozon.ru. Турботу про доставку товарів ми також візьмемо на себе », - зазначає керівник департаменту розвитку корпоративного бізнесу Ozon.ru Олексій Даньшин.

Всі нові клієнти Зв'язок-Банку автоматично стають учасниками Програми «Визнання» при укладанні договору про випуск карти Visa Rewards. Існуючі власники карток Visa Зв'язок-Банку можуть самостійно підключитися до програми декількома способами: на сайті Банку www.sviaz-bank.ru, через контактний центр Банку, зателефонувавши по телефону - 8 (495) 500-00-80 / 8 (800) 500 -00-80 (цілодобово, дзвінок по Росії безкоштовний), або безпосередньо звернувшись до відділення Банку.

Більш детальна інформація про Програму лояльності «Визнання» розміщена по засланні .