Реклама
Реклама
Реклама

З'явився перший трейлер сиквела «Бабусі легкої поведінки» з Дмитром Нагієвим у ролі олігарха

15:26 13.11.2018

Творці комедії « Бабуся легкої поведінки 2: Старі месники »Опублікували перший трейлер фільму. Він продовжить історію шахрая Саші Рубінштейна ( Олександр Ревва ), Який на цей раз став жертвою ушлого олігарха Бородіна (його зіграв Дмитро Нагієв ). Для того, щоб повернути втрачені гроші, які насправді належали коханої Рубінштейна Любі, а також друзям-пенсіонерам, герой знову переодягається в бабусю і влаштовується працювати до сина Бородіна нянею.

Кадр з фільму «Бабуся легкої поведінки 2: Старі месники»

Ролі в сіквелі проекту виконали як актори, вже з'являлися в оригінальному фільмі, так і новачки. На великих екранах можна буде побачити Олександра Ревву, Михайла Галустяна , Наталю Іонова (Глюк'oZа) , Дмитра Нагієва, Романа Курцин , Наталю Бардо , Марину Федунків , Олену Валюшкина , Євгенія Герчакова, Марію Горбань і багатьох інших. Крім того, у фільмі знялися Анастасія Івлеева і Філіп Кіркоров , яких можна буде побачити в епізодах .

Цікаво, що для Романа Курцин комедія «Бабуся легкої поведінки 2: Старі месники» стала другою за цей рік проектом, в якому йому дісталася роль персонажа, до котому йде кохана головного героя. Крім того, в назвах обох фільмів фігурує слово «месники» - мова йде про сиквелах «Бабусі легкої поведінки» і «СуперБобрових» .

Кадр з фільму «Бабуся легкої поведінки 2: Старі месники»

Що стосується Дмитра Нагієва, то, за словами шоумена, рішення знятися у фільмі Марюса Вайсберга він прийняв досить спонтанно. На початку червня на премії МУЗ-ТВ "Трансформація» Нагієв, будучи ведучим церемонії, підсів до Олександра Ревва і поцікавився, чи дійсно той збирається знімати продовження комедії «Бабуся легкої поведінки».

«Ти і справді хочеш зняти другу частину цього гівна ?!» - здивувався шоумен. Приголомшений Ревва відповів ствердно і запросив Нагієва взяти участь в зйомках фільму. «Для мене це велика честь, - серйозно заявив той. - Я ще й не в такому лайні знімався ». До речі, на новорічних канікулах Дмитра Нагієва можна буде також побачити в сьомий частини «Ялинок» - виходить в прокат 27 грудня картина стане для серії завершальній.

Кадр з фільму «Бабуся легкої поведінки 2: Старі месники»

Трейлер фільму «Бабуся легкої поведінки 2: Старі месники»

Читайте також:

Філіп Кіркоров зіграв самого себе в сіквелі «Бабусі легкої поведінки»

Дмитро Нагієв зіграє олігарха в сіквелі «Бабусі легкої поведінки»

Дмитро Нагієв пояснив, чому знімається в поганому кіно

«Ти і справді хочеш зняти другу частину цього гівна ?