Реклама
Реклама
Реклама

tomsk.ru09.ru :: Томськ :: Продаж / оренда нерухомості


дивитися оголошення

Продам 1-кімнатну секціонку

(Вторинне) в Кіровському районі на 2-му поверсі в 9-поверховому цегляному будинку за адресою Київська 88 , Загальною площею 12.2 м2. У відмінному стані. Кухня-студія. Є пластикові вікна. Санвузол суміщений. Є лоджія (засклена).

Пропонуємо затишну світлу секціонку в престижному Кіровському районі за адресою вул. Київська 88. Кімната 12, 2 кв.м, 2/9 цегла, в отличном состоянии, вікно пластикове, натяжна стеля. Душ на 5 кімнат, туалет на 2-х, просторий загальний балкон. У будинку проводиться капітальний ремонт (заміна труб опалення, вікон), ліфт працює, низькі комунальні платежі. При продажу залишається меблі: диван, шафа, стіл і кухонну шафу. Центр міста, поруч з Палацом спорту, поруч зупинка, супермаркети, сквер з музичним фонтаном! Відмінний варіант як для проживання, так і для здачі в оренду. Телефонуйте!

Ціна, тис.руб .: 660 (54.1 за м2) Документи готові.

КОНТАКТ: Оксана ТЕЛ:

31 травня 2019. Азбука житла показати на мапі (2)

дивитися оголошення

Продам 1-кімнатну гостинку

(Вторинне) в Жовтневому районі на 1-му поверсі в 5-поверховому панельному будинку за адресою робоча 9 , Загальною площею 16 м2. В хорошому стані. Кухня-студія. Є пластикові вікна. Санвузол суміщений.

Пропонуємо вашій увазі затишну гостинку в Жовтневому районі на вул. Робоча 9 (ост. ДОСААФ), 1/5 панель, загальна площа 16 кв.м. Состояние хорошее, велике пластикове вікно, натяжна стеля, виділена кухонна зона, свій санвузол. Залишається в подарунок меблі: кухонний гарнітур, холодильник, диван, стіл, машинка автомат, плита. Зручний для життя район, поруч зупинки громадського транспорту, супермаркети, поліклініка, школа, дитячий сад. Ціна 840 т.р. Розрахунок готівковий (за документами - частка, особові рахунки розділені). Тел. 8-923-430-4700 Оксана

Ціна, тис.руб .: 840 (52.5 за м2) Терміново. Документи готові.

КОНТАКТ: Оксана ТЕЛ:

31 травня 2019. Азбука житла показати на мапі (1)

дивитися оголошення

Продам 1-кімнатну гостинку

(Вторинне) в Жовтневому районі (2-й мікрорайон) на 1-му поверсі в 10-поверховому панельному будинку за адресою Івана Черних 97/4 , Загальною площею 22 м2. У відмінному стані. Кухня-студія. Є пластикові вікна. Санвузол суміщений.

Перебуваєте в пошуку недорогий затишній гостинки? Пропонуємо 1-кімнатну гостинку в Жовтневому районі за адресою: вул. Івана Черних 97/4, 1/9 панель, загальною площею 21, 3 кв.м. Квартира тепла і світла. Вдале планування, виділена кухонна зона, раковина в кімнаті, високий поверх. Велике пластикових вікно. Відмінний стан, роздільні особові рахунки, водолічильники, домофон. При продажу залишається шафа купе і вбудований кухонний гарнітур. Хороші сусіди. У під'їзді завжди чисто. Дуже вдале розташування будинку. У крокової доступності - зупинки громадського транспорту, магазини. Прекрасний варіант для здачі в оренду або молодої сім'ї. Цена 1100 т.р. Розрахунок готівковий. Можливий невеликий торг! Звільнена! Тел. 8-923-430-4700 Оксана Телефонуйте!

Ціна, тис.руб .: 1100 (50 за м2) Терміново. Торг. Документи готові.

КОНТАКТ: Оксана ТЕЛ:

31 травня 2019. Азбука житла показати на мапі (3)

дивитися оголошення

Продам 1-кімнатну гостинку

(Вторинне) в Жовтневому районі (2-й мікрорайон) на 1-му поверсі в 9-поверховому панельному будинку за адресою Іркутський тракт 85 , Загальною площею 22 м2. В хорошому стані. Кухня-студія. Є пластикові вікна. Санвузол суміщений.

Перебуваєте в пошуку недорогий затишній гостинки? Пропонуємо 1-кімнатну гостинку в Жовтневому районі за адресою: вул. Іркутський тракт 85, 1/9 панельного будинку загальною площею 22 кв.м. Квартира тепла і світла. Состояние хорошее, роздільні особові рахунки, водолічильники, домофон. При продажу залишаються всі меблі і побутова техніка. За документами - частка. Хороші сусіди. У під'їзді завжди чисто. Дуже вдале розташування будинку. У крокової доступності - зупинки громадського транспорту, магазини. Прекрасний варіант для здачі в оренду або молодої сім'ї. Ціна 930 т.р. Звільнена!

Ціна, тис.руб .: 930 (42.27 за м2) Документи готові.

КОНТАКТ: Оксана ТЕЛ:

31 травня 2019. Азбука житла показати на мапі (5)

дивитися оголошення

Здам в оренду 2-кімнатну квартиру

в Жовтневому районі на 8-му поверсі в 16-поверховому монолітному будинку за адресою Велика Підгірна 87 , Загальною площею 74 м2 (житлова 35 м2, кухня 10 м2). Є меблі, холодильник, телевізор, пральна машина, мікрохвильова піч, інтернет, кухонна плита, пластикові вікна. Санвузол роздільний. Є лоджія (засклена).

Здається 2-кімнатна квартира в Жовтневому районі за адресою вул. Велика Підгірна, 87, 8/16 монолітно-цегляного будинку, площа 74/35/10 кв.м. Загальна площа вказана з урахуванням лоджій. Нова квартира з гарним сучасним ремонтом. Натяжні стелі, кахель в санвузлі. У квартирі є вся меблі та побутова техніка. Ламінат. Відмінний район, поруч супермаркети, кінотеатр, школа, дитячий сад, зупинки. Ціна 15 тис. Руб. у місяць. Ірина Олександрівна

Ціна, тис.руб .: 15 Комунальні послуги НЕ входять в ціну. Терміново.

КОНТАКТ: Ірина ТЕЛ:

31 травня 2019. Азбука житла показати на мапі (12)

дивитися оголошення

Продам 1-кімнатну гостинку

(Вторинне) в Радянському районі на 1-му поверсі в 6-поверховому цегляному будинку за адресою Тверська 57 , Загальною площею 17 м2. В хорошому стані. Кухня-студія. Є пластикові вікна. Санвузол суміщений.

Продається простора, затишна, тепла гостинка в Радянському районі на 1-му поверсі в 6-поверховому цегляному будинку за адресою Тверська 57, загальною площею 17 кв.м. В кімнату проведена вода і слив, приєднана машинка автомат, встановлена ​​ванна і туалет. Залишається кухонний куточок, диван, стіл, книжкова і платтяна шафа. Пластикове вікно з видом на двір. Хороші спокійні сусіди які проживають вже дуже багато років, тому у нас завжди дуже чисто і спокійно. На поверсі встановлена ​​залізні двері. Запахів в квартирі та під'їзді немає. Хороша транспортна доступність. Велика кількість магазинів, супермаркети. Недалеко від будинку знаходиться зупинка "Тверська. Хороший спокійний район. Комфортний перший поверх. Частка, рахунки розділені. Тільки готівку! Відмінний варіант для студентів або молодої сім'ї. Пора починати нову самостійне життя! Телефонуйте і ми раді будемо показати Вам цей чудовий варіант. Ціна 1 050 т.р. Тел. 8-923-430-4700 Оксана

Ціна, тис.руб .: 1050

КОНТАКТ: Оксана ТЕЛ:

31 травня 2019. Азбука житла показати на мапі (5)

дивитися оголошення

Продам 2-кімнатну квартиру

(Вторинне) в Ленінському районі на 7-му поверсі в 9-поверховому панельному будинку за адресою Миру проспект 39 , Загальною площею 54 м2 (кухня 8 м2). В хорошому стані. Є пластикові вікна. Санвузол роздільний. Є балкон.

Терміново продається 2-х кімнатна квартира на пр. Миру 39 (Ленінський район) 7/9 панель, загальною площею 54 кв.м. Квартира тепла і світла, є пластикові вікна. Санвузол роздільний, викладений кахлем. Є великий балкон, вікна виходять в тихий двір. Меблі можна залишити, по домовленості. У під'їзді і у дворі встановлено відеоспостереження, завжди чисто, новий ліфт. Район з добре розвиненою інфраструктурою, поруч дитячий садок і школа, дитяча та доросла поліклініки, спортивні комплекси, гіпермаркети, зупинки. Підходить під всі форми розрахунку. Документи готові. Ціна 2650 тис. Руб. Телефонуйте.

Ціна, тис.руб .: 2650 (49.07 за м2) Терміново. Іпотека. Документи готові. Материнський капітал.

КОНТАКТ: Наталія Вікторівна ТЕЛ:

31 травня 2019. Азбука житла показати на мапі (1)

дивитися оголошення

Продам 3-кімнатну квартиру

(Вторинне) в Ленінському районі (Каштак-2) на 2-му поверсі в 10-поверховому панельному будинку за адресою Говорова 48 , Загальною площею 67 м2 (житлова 39.2 м2, кухня 7.3 м2). В хорошому стані. Є пластикові вікна. Санвузол роздільний. Є балкон і лоджія (засклені).

Продається трикімнатна квартира за адресою вул. Говорова, 48 (Каштак, Ленінський район). Квартира розташована на 2 поверсі 10-поверхового панельного будинку. Загальна площа 67 кв.м. Пластикові вікна. Роздільний санвузол. В квартирі зроблений якісний ремонт в санвузлі, ванній кімнаті, двох кімнатах, на лоджії і в частині коридору. На лоджії теплі підлоги, також є гардеробна. Водонагрівач. Дуже чистий під'їзд. Телефонуйте! Ірина Олександрівна.

Ціна, тис.руб .: 3690 (55.07 за м2) Торг. Іпотека. Документи готові.

КОНТАКТ: Ірина ТЕЛ:

31 травня 2019. Азбука житла показати на мапі (3)

дивитися оголошення

Продам 2-поверховий цегляний будинок

(Вторинне) в Кіровському районі за адресою Степановський провулок 13 , Загальною площею 150 м2. 3 кімнати. Ділянка 10 соток. Є пластикові вікна.

Продам 1-поверховий будинок з мансардою в Кіровському районі на вул. Степановський 13 (новобудова). Загальна площа 150 кв.м, стіни - теплоблокі. Рівний земельну ділянку 10 соток. Центральні комунікації: електрика 380 КВ, водопостачання (бойлер). Опалення - твердопаливний котел в підвалі. У підвалі є овочесховище. Каналізація - септик. Пластикові вікна. Будинок житловий, потрібно косметичний ремонт. Також на ділянці є ще один фундамент для будинку 12х12 і фундамент для гаража. Екологічно чистий район міста, далеко від підприємств промисловості, чисте свіже повітря. Гарний вид з вікон на ліс і річку. Місце високе, що не затоплюється. Доброзичливі сусіди. Зручний під'їзд, дорога широка. Зупинка транспорту поруч. Також в крокової доступності супермаркети, школи і дитячі сади (1 зупинка). Продаж в зв'язку з переїздом в інше місто. Цена 2900 тис. Руб. Торг. Телефонуйте, Наталія 8-913-804-4910

Ціна, тис.руб .: 2900 (19.330 за м2) Документи готові.

КОНТАКТ: Наталія ТЕЛ:

31 травня 2019. Азбука житла показати на мапі

дивитися оголошення

Продам 3-кімнатну квартиру

(Вторинне) в Жовтневому районі на 4-му поверсі в 5-поверховому панельному будинку за адресою Бела Куна 10 , Загальною площею 57 м2. Є пластикові вікна. Санвузол суміщений. Є балкон.

Продається 3-кімнатна квартира на вул. Бела Куна, 10 (Жовтневий район), 4/5 панель, 57 кв.м, вікна пластикові, санвузол суміщений (обшитий панелями), натяжні стелі, балкон. Поруч з будинком дитячий сад школа, зупинки, супермаркети, дитячі майданчики. Ціна 3200 т.р. Тел. 8-952-885-4051 Надія Телефонуйте!

Ціна, тис.руб .: 3200 (56.14 за м2) Іпотека. Документи готові. Материнський капітал.

КОНТАКТ: Надія ТЕЛ:

31 травня 2019. Азбука житла показати на мапі (1)

Недвіжімоcть на мапі Перебуваєте в пошуку недорогий затишній гостинки?
Перебуваєте в пошуку недорогий затишній гостинки?