Реклама
Реклама
Реклама

Peugeot посилив дилерську мережу трьома новими дилерськими центрами

  1. Дніпро
  2. Одеса
  3. Рівне

На початку 2017 року Peugeot назвав зміцнення дилерської мережі одним з пріоритетних напрямків в 2017 році. На підтвердження озвучених планів за 4 місяці 2017 року бренд відкрив в Україні відразу 3 нових дилерських центри в Дніпрі, Одесі та Рівному.

Дніпро

АІС Автоцентр Дніпро

Новий офіційний дилер Peugeot в Дніпрі - АІС Автоцентр Дніпро - відкрив свої двері в березні 2017 року за адресою: м Дніпро, вул. Набережна Перемоги, 20.

Набережна Перемоги, 20

АІС Автоцентр Дніпро відповідає високим вимогам і стандартам, які бренд пред'являє до ділерських центрів. На площі 3200 м2 розташовані шоурум, сервісний центр і склад запчастин, так що покупці і власники автомобілів Peugeot можуть скористатися повним комплексом послуг в одному місці.

На площі 3200 м2 розташовані шоурум, сервісний центр і склад запчастин, так що покупці і власники автомобілів Peugeot можуть скористатися повним комплексом послуг в одному місці

Автомобілі експонуються як у просторому шоурумі, площею 400 кв.м, розрахованим на 12 автомобілів, так і на відкритій виставковій площі. А тестовий парк дозволяє побувати за кермом таких актуальних моделей, як новий седан Peugeot 301, лінійка SUV - Peugeot 2008 і Peugeot 3008, а також популярні хетчбеки Peugeot 208 і Peugeot 308. Також автоцентр пропонує Клієнтам цілий ряд фінансових послуг при покупці автомобіля - кредит, лізинг, страхування і одні з найвигідніших умов купівлі в трейд-ін з вигодою до 5%.

Також автоцентр пропонує Клієнтам цілий ряд фінансових послуг при покупці автомобіля - кредит, лізинг, страхування і одні з найвигідніших умов купівлі в трейд-ін з вигодою до 5%

АІС Автоцентр Дніпро є учасником програми Peugeot Professional з обслуговування корпоративних клієнтів, яка передбачає ексклюзивні і привілейовані умови покупки і сервісного обслуговування для підприємств і організацій.

Авторизований сервісний центр - один з найбільших в Україні: площа ремзони - понад 1300 кв. м., а 14 постів дозволяють обслуговувати до 50 автомобілів в день. В ремонті використовуються оригінальні запчастини, а високопрофесійна команда фахівців має чималий досвід роботи з брендом Peugeot. Майстри по сервісу постійно вдосконалюються, регулярно проходячи стажування та атестацію у виробника. Ще один показник налагодженої роботи автоцентру - склад оригінальних запасних частин Peugeot. Тут є в наявності всі необхідні аксесуари і запчастини для ремонту. Для зручності автовласників обладнана комфортна зона відпочинку з безкоштовним Wi-Fi і дитячий куточок.

Одеса

АДІС-МОТОР

А в квітні 2017 року розпочав свою роботу АДИС-МОТОР - новий дилерський центр Peugeot в Одесі, розташований в її географічному центрі за адресою: м Одеса, Люстдорфська дорога, 5.

А в квітні 2017 року розпочав свою роботу АДИС-МОТОР - новий дилерський центр Peugeot в Одесі, розташований в її географічному центрі за адресою: м Одеса, Люстдорфська дорога, 5

Автомобільний комплекс АДІС-МОТОР побудований в форматі Blue Box - відповідно до новітніх стандартів бренду Peugeot і пропонує обслуговування повного циклу (або 3S: sales, service, spare parts). Це перший концептуальний автоцентр Peugeot даного формату на Півдні України. Клієнтам також доступні такі послуги, як: фірмові програми фінансування Peugeot Finance, програма Trade-in і відділ корпоративних продажів.

У шоурумі площею 560 кв.м поміщаються 13 автомобілів, що дає можливість представити клієнтам весь модельний ряд Peugeot включаючи автомобілі комерційної лінійки Peugeot Professional. А в тестовому парку представлені найпопулярніші автомобілі французького бренду: нові SUV Peugeot 2008 і Peugeot 3008, седан-бестселер Peugeot 301 і ін. Сервісний центр загальною площею 4000 кв.м може обслужити до 25 автомобілів в день і забезпечений найсучаснішим обладнанням.

Інфраструктура автоцентру покликана забезпечити максимальний комфорт для кожного клієнта. В автосалоні передбачені кімната відпочинку, дитячий куточок і кафе, а на другому поверсі розташовується конференц-зал на 70 місць, в якому можуть проводитися не тільки внутрішні заходи, а й партнерські конференції.

Рівне

Автоцентр на Макарова

А 11 травня відбулося урочисте відкриття нового сучасного дилерського центру Peugeot в місті Рівне. «Автоцентр на Макарова» є єдиним офіційним дилером Peugeot в Рівненській області та знаходиться за адресою: м. Рівне, вул. Макарова, 39.

Макарова, 39

«Автоцентр на Макарова» включає в себе автосалон, оформлений згідно корпоративним стандартам Peugeot. У просторому світлому шоурумі представлені ключові моделі бренду: одночасно в ньому можуть розміститися до 9 автомобілів. Консультанти автосалону підкажуть деталі по кожній моделі, допоможуть пройти тест-драйв моделей-бестселерів (Нового SUV Peugeot 3008, оновленого седана Peugeot 301 і ін.), А також вибрати найбільш вигідні умови кредитування, лізингу та страхування.

), А також вибрати найбільш вигідні умови кредитування, лізингу та страхування

Новий автоцентр Peugeot опрацьований до дрібниць. Крім автосалону і СТО, тут присутній: дитячий куточок для відвідувачів автосалону, кімната відпочинку, можливість випити чашечку чаю, кави з снеками, зручна парковка для клієнтів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.