Реклама
Реклама
Реклама

Німці назвали найнадійніші б / у автомобілі

  1. Орфографічна помилка в тексті:

18 березня 2016, 6:30 Переглядів: 18 березня 2016, 6:30 Переглядів:   Німці назвали найнадійніші б / у автомобілі

Німці назвали найнадійніші б / у автомобілі. Фото: & nbsp; smh.com.au.

Німецький дослідний інститут DEKRA випустив черговий рейтинг надійності уживаних автомобілів.

Дослідження проводилося серед 474 моделей різних марок і моделей, що майже вдвічі більше, ніж п'ять років тому. Для отримання даних DEKRA провела понад 15 перевірок цих автомобілів протягом двох років. Для визначення надійності автомобіля DEKRA використовується спеціальний коефіцієнт несправностей - чим він ближче до ста, тим надійніше автомобіль.

Автомобілі розділили на три класи в залежності від пробігу - до 50 тис. Км, від 50 до 100 тис. І понад 100 тис. Км. Найнадійнішим старим автомобілем в першому класі пробігу став Audi А6 (коеф. 94,4), у другому - Mercedes-Benz E-клас (93,0), в третьому - Audi Q5 (89,0). У різних класах найчастіше перемагав Mercedes-Benz (див. Таблицю). По країнах походження німці пальму першості віддали власним машинам, на другому місці - японські автомобілі, далі йде Франція і Швеція .

По країнах походження німці пальму першості віддали власним машинам, на другому місці - японські автомобілі, далі йде Франція і   Швеція

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "Німці назвали найнадійніші б / у автомобілі". інші Авто новини дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ