Реклама
Реклама
Реклама

Відкриття фірм в Австрії: реєстрація фірм у Відні

Відкриття фірми в іншій країні - справа досить клопітка

Відкриття фірми в іншій країні - справа досить клопітка. Потрібно вивчити масу документів, не один раз відвідати посольство для уточнення деталей, з'ясувати особливості правової бази цікавить держави. І на це іноді відводиться зовсім небагато часу, якщо ваш бізнес процвітає, і простий в роботі приносить величезні збитки.

У нашій країні розвиток малого бізнесу належить на плечі власника, про допомогу чи підтримку держави не йдеться. Можливо, це стало однією з основних причин оформлення власного бізнесу на території інших країн, зокрема в Австрії, Німеччині та Швейцарії. Чому ці держави користуються попитом при виборі місця для відкриття власної фірми? Бо це:

  • високорозвинені країни з хорошим рівнем життя;
  • впевненість у завтрашньому дні;
  • строгість у дотриманні закону;
  • лояльна законодавча база для іноземців;
  • можливість оформлення ПМЖ за короткий термін;
  • престиж і репутація в сфері світового бізнесу.

Переживаєте, що вам можуть не відкрити бізнес-візу? Покладіться на нас!

Компанія «Comfort-vienna» багато років допомагає клієнтам в питаннях бізнес-імміграції, тому наші фахівці прекрасно знають законодавчу базу цих країн і зможуть допомогти в оперативному оформленні малого бізнесу або купівлі фірми за кордоном.

При зверненні до нас у вас відпадає необхідність в зборі документів і підготовці бізнес-плану. Ми вміємо цінувати час і розуміємо: можна довго і безуспішно намагатися самостійно підготуватися до виїзду в Німеччину, Швейцарію чи Австрію, а в останній момент в терміновому порядку шукати допомогу компетентних осіб. Адже існує безліч підводних каменів в даному питанні, про які знають далеко не всі.

Ми допоможемо вам купити бізнес або налагодити свій, підкажемо, як визначити максимальну вигоду для себе і витратити на це мінімальні кошти. Якщо є така необхідність, ми можемо взяти на себе відповідальність і оформити ваш бізнес-план, аж до назви фірми.

Не знаєте, як відкрити бізнес в іншій країні? Виникає маса питань, на які ви не знаєте відповідь? Пропонуємо спростити собі життя та замовити послугу консьєрж-сервіс в «Comfort-vienna»!

Консьєрж-сервіс по бізнес-імміграції від «Comfort-vienna»: дозвольте собі справжній комфорт!

Переживаєте, що вам можуть не відкрити бізнес-візу?
Не знаєте, як відкрити бізнес в іншій країні?
Виникає маса питань, на які ви не знаєте відповідь?