Реклама
Реклама
Реклама

Імміграція в Австрію. Оперативно. З гарантією.

  1. Ласкаво просимо до Австрії: практичні рекомендації для іммігрантів
  2. Група / СО-Розвиток: чому відкривати Австрію варто з нами?

«Австрія гідна відвідувань: Європейський вид, витончений стиль! Відправляйтеся ж без зволікань в Австрії тиждень провести! »

Подумуєте про імміграцію до Європи? Шукаєте країну, в якій комфортно жити, де створені належні умови для ведення бізнесу? Багато з вирішили отримати ВНЖ в Європі бачать своєю другою домівкою Австрію.

Вибір людей обумовлений цілою низкою причин. До уваги береться:

  1. Високий рівень життя в республіці (країна входить в ТОП-10 найбагатших держав Євросоюзу).

  2. Низький рівень злочинності.

  3. Можливість проживати в суспільстві, в якому права людини не є порожнім звуком.

Вказати слід і на наявність умов, що дозволяють без проблем займатися комерційною діяльністю: бізнес імміграція до Австрії давно стала популярним трендом.

Зважилися на імміграцію в Австрію з Росії потрібно знати: нерезидент не має права на придбання в країні будинку, квартири або іншої приватної власності. Допускається оформлення майна тільки на юридичну особу.

Висновок: попередньо потрібно зареєструвати за місцевими законами компанію. Юридичний супровід можуть забезпечувати тільки юристи з Австрії. Для в'їзду в країну, ознайомлення з місцевими особливостями, вибору житла і сфери ведення бізнесу підійде звичайна туристична віза.

Ласкаво просимо до Австрії: практичні рекомендації для іммігрантів

Наповнена комфортом життя - це візитна картка Австрії. Високий міжнародний престиж зареєстрованої в країні фірми створює масу переваг по відношенню до її власника. Оформити ВНЖ в Австрію прагнуть як успішні підприємці, так і фахівці високої кваліфікації, які мають намір знайти застосування наявних навичок.

До числа переваг отримання ВНЖ в Австрію для підприємців відносять широкі можливості для оптимізації оподаткування. Відсутні податки на:

● спадщину;

● нерухоме майно.

Для мінімізації витрат кількох пов'язаних між собою підприємств використовують сильні сторони групового оподаткування. Співпраця з адвокатом в Австрії дозволить іммігрантам без зволікань вести господарську діяльність в рамках легального правового поля.

Співпраця з адвокатом в Австрії дозволить іммігрантам без зволікань вести господарську діяльність в рамках легального правового поля

За особливою схемою відбувається оформлення ВНЖ в Австрії для фінансово незалежних росіян. До цієї категорії також відносять кваліфікованих управлінців (мають значний практичний досвід ТОП-менеджерів, керуючих великими компаніями). Оперативне прийняття документів на ВНЖ в Австрії дозволяє без проблем пройти етапи процедури. Наступним кроком є ​​ПМЖ в республіці. Бажаючим стати громадянином Австрії слід відмовитися від раніше придбаних громадянств.

Одним із шляхів потрапляння в країну є отримання червоно-біло-червоною карти Австрії. Метою впровадження даного документа (офіційно введений в 2011 році) стало створення умов для легалізації статусу жителів третіх країн, які зробили вибір на користь Австрії. Преференції діють відносно фахівців високої кваліфікації, членів їх сімей. Переваги "м'якої" імміграції по червоній мапі Австрії дозволяють скоротити час, необхідний на дотримання бюрократичних процедур. До участі в програмі допускаються відповідні віковим цензом нерезиденти, які мають профільну освіту, досвід практичної діяльності, які володіють затребуваним в країні ремеслом. Імміграція в Австрію за спрощеною схемою на увазі використання двох видів карт:

● дозволяє працювати у певного роботодавця;

● відкриває необмежений доступ на місцевий ринок праці.

Група / СО-Розвиток: чому відкривати Австрію варто з нами?

Хочете отримати посвідку на проживання в Європі? Маєте намір побудувати успішний бізнес в одній з найбагатших країн ЄС? Необхідне сприяння готова надати Група / СО-Розвиток. Ми - одні з лідерів профільного ринку. Наші фахівці розкажуть як отримати ВНЖ в Австрії, нададуть практичне сприяння клієнтам. Росіяни, які планують зробити Австрію своєю другою домівкою, гарантовано не виявляться один на один зі своїми проблемами.

Росіяни, які планують зробити Австрію своєю другою домівкою, гарантовано не виявляться один на один зі своїми проблемами

Група / СО-Розвиток надає широкий спектр послуг. ми:

1.Консультіруем клієнтів щодо оформлення ВНЖ, представляємо їх інтереси в офіційних структурах.

2.Предоставляем комплексний правовий супровід юридичних осіб, відповідаємо за їх обслуговування.

3.Возлагаем на себе вирішення проблем щодо реєстрації компанії в Австрії.

Взаємодія з клієнтами здійснюється через російськомовного адвоката в Австрії. Створені необхідні умови для того, щоб дотримання юридичних формальностей відбувалося в максимально комфортній атмосфері.

Звертайтеся до Групи / СО-Розвиток! З нами ви без проблем вирішите питання щодо переїзду в Австрію, відкриття в країні прибуткового бізнесу!

Meets the standards

Meets the standards

Шукаєте країну, в якій комфортно жити, де створені належні умови для ведення бізнесу?
Група / СО-Розвиток: чому відкривати Австрію варто з нами?
Хочете отримати посвідку на проживання в Європі?
Маєте намір побудувати успішний бізнес в одній з найбагатших країн ЄС?