Реклама
Реклама
Реклама

Літак ЯК-42Д Львівські авіалінії прочекали через сетах

  1. Орфографічна помилка в тексті:

13 грудня 2018, 12:04 Переглядів: 13 грудня 2018, 12:04 Переглядів:   ЯК-42Д

ЯК-42Д. Фото: ДП сетах.

На аукціоні OpenMarket (ДП "сетах" Міністерства юстиції України) продали літак ЯК-42Д держпідприємства "Львівські авіалінії". Про це повідомила прес-служба торгового майданчика.

Літак 1989 року випуску виставили на продаж через борги із зарплати - понад ніж в 5,2 млн грн.

Стартова ціна лота становила майже 300 тисяч гривень, а кінцева - більш 695 тисяч гривень. Таким чином, ціна лота під час торгів зросла більш ніж удвічі. В аукціоні зареєструвалися 12 учасників, які зробили більше 60 ставок.

"Літак повністю розукомплектований і фактично являє собою голий планер. Прилади, авіаційне, гідравлічне та радіоелектронне обладнання повністю відсутні. У кабіні пілота відсутні крісла, штурвали, каркас мотопульта, приладові панелі, шумозахисні панелі, аварійно-рятувальне обладнання і м'яке обладнання кабіни екіпажа.Самолет не може бути допущений до подальшої експлуатації через відсутність всіх необхідних агрегатів і вузлів ", - наголошується в описі лота.

Як повідомлялося, кількість майна, проданого на OpenMarket, досягло 7,23 млрд гривень . Найбільшу суму продажів показала нерухомість - 5,5 млрд гривень. Друге місце у транспорту - понад мільярд гривень. До слова, за кількістю лотів транспорт і зовсім став "категорією №1" - з показником в 12 470 лотів.

При цьому в рамках реалізації кампанії по ліквідації заборгованості із виплати заробітної плати Мін'юст стягнув 404 млн гривень з недобросовісних роботодавців з початку 2018 року.

Раніше також повідомлялося, що OpenMarket як перший в світі онлайн-аукціон з використанням blockchain з моменту впровадження цієї інноваційної технології продав майна на на більш ніж 2 млрд гривень.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "" Львівські авіалінії "продали літак через борги по зарплаті". інші Новини економіки дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ