Реклама
Реклама
Реклама

В оксамитовий сезон в Одесі +28, котеджі по 100 гривень і великі знижки

  1. АВТОР:
  2. Орфографічна помилка в тексті:

30 августа 2012, 11:27 Переглядів: 30 августа 2012, 11:27 Переглядів:   Фото: odesa

Фото: odesa.ucoz.ua.

Для тих, хто не зміг насолодитися літнім відпочинком, найкраща можливість надолужити згаяне - взяти відпустку в оксамитовий сезон, який багато хто воліє спекотному і задушливому літа. Адже у вересні море ще не охололо, пляжі звільнилися, а заробити опік неможливо навіть за цілий день лежання під сонцем. Тим більше, що після недавніх штормів синоптики обіцяють на початку наступного місяця поступове потепління, суху, ясну погоду і відносно теплий вересень. "У перших числах вересня температура повітря буде підвищуватися і досягне 26-28 градусів. Вночі буде прохолодніше - 10-15 градусів", - говорить заступник начальника відділу метеопрогнозів Гідрометцентру Алла Савілова.

Перевага в тому, що до початку осені зникає напруження з автобусними та залізничними квитками. "На популярні рейси як і раніше багато термінових замовлень, а на попереднє бронювання - на 30-50% менше", - розповіла працівниця сервісу з бронювання Наталя. Крім того, в цей час можна відшукати житло мало не наполовину дешевше, ніж в сезон відпусток. ціни на що здаються в найм квартири в Одесі знижуються на 20-30%, а де-небудь в Затоці або Сергіївці, де потік туристів з початком осені вичерпується, можна легко відшукати невеликий котедж за 100-150 грн на добу - в цей час відпочиваючі перебираються з небагатих розвагами околиць до центру.

Читайте також: В оксамитовий сезон у Криму житло дешевше на 20%, порожні пляжі, а відпочивають багатії на яхтах

" попит на оренду котеджів, дачних будиночків під Одесою в оксамитовий сезон майже повністю припиняється. Майже те ж саме відбувається з приватними будинками в курортній зоні Одеси. А ось міські квартири орендують майже так само, як влітку - замість туристів попит на них з'являється за рахунок студентів. Правда, це стосується в основному однокімнатних квартир ", - розповідає ріелтор одного з агентств нерухомості Інна Вашкевич. А ось" двушки "і" трійки "до осені дешевшають.

Заманюють приїжджих цінами на житло з різними знижками та господарі баз відпочинку і готелів під Одесою. Місцеві готельєри, як правило, користуються двома або навіть трьома тарифними сітками. З середини, а іноді і з самого початку вересня ціни на номери в готельних прайсах знижуються на 15-25%. Чи не роблять серйозних знижок тільки ті, у кого постояльці, а, значить, і стабільний заробіток є у будь-який час. Дозволити собі це можуть підприємці з Одеси, де курортний сезон на місяць-другий продовжує насичена "собитійка".

Дозволити собі це можуть підприємці з Одеси, де курортний сезон на місяць-другий продовжує насичена собитійка

"На початку осені туризм в Одесі переходить з рекреаційної площині в культурну і ділову. Дуже насичений календар заходів дозволяє нам зберегти потік туристів майже в тому ж обсязі. Тільки у вересні проходить п'ять великих культурних подій: День міста, театральний, етнічний, джазовий фестивалі і байкерський зліт ", - говорить начальник відділу розвитку туризму та рекреації облдержадміністрації Інна Беженар.

За її словами, за перше півріччя 2012-го Одеську область відвідало на 7% більше туристів, ніж за цей же період минулого року. А всього туруслугами скористалося 400 тис. Чоловік. Реальне ж число приїжджих в рази більше, запевняє Беженар. Тільки за даними митної служби, межі області за шість місяців нинішнього року перетнуло 3,9 млн осіб - майже на третину більше, ніж у минулому. "Особливо багато, на відміну від 2011-го, в цьому році приїхало білорусів. У них покращився фінансовий стан, і вони знову їдуть до нас відпочивати", - зазначила чиновниця.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "В оксамитовий сезон в Одесі +28, котеджі по 100 гривень і великі знижки". інші Новини Одеси дивіться в блоці "Останні новини"

АВТОР:

Серікова Людмила

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ