Реклама
Реклама
Реклама

Багатозонний Аудіо плеєр

Багатозонний Аудіо плеєр це багатоканальний аудіо плеєр, що дозволяє управляти відтворенням музики в різних кімнатах, зонах, приміщеннях з одного робочого місця. Використовуючи тільки одну нашу програму, ви зможете грати різну музику з одного комп'ютера в окремі канали звукового пристрою. Multi Room Audio Player це зручне рішення для великих магазинів, шопінг молів, барів, ресторанів, готелів, багатокімнатних квартир, великих холів, парків відпочинку, клубів, зоопарків, спортзалів і фітнес центрів.


Наприклад, якщо у вас встановлена ​​одна 5.1 аудіо карта (5 каналів і сабвуфер), ви зможете грати 6 різних плейлистів і в кожному каналі буде своя музика! Якщо у вас на комп'ютері встановлено 4 аудікарти 7.1 (8 каналів) ви зможете відтворювати 32 плейлиста одночасно використовуючи всього одну нашу програму! Вам не потрібно запускати 32 окремих плеєра, наш Багатозонний Аудіо плеєр спеціально створений для таких складних багато кімнатних додатків. Кількість зон обмежено тільки апаратної конфігурацією вашого комп'ютера.

Багатозонний Аудіо плеєр дозволяє вам вибирати як аудіо пристрій, так і канал в який буде програватися музика. Ви можете контролювати все зона Многоканальной Аудіо Системи через браузер. Подивіться як виглядає інтерфейс управління в браузері .

Програма використовується в професійних комерційних і бізнес додатках для озвучування багато кімнатних барів, ресторанів, холів та інших багато зонних закладів. Вбудований еквалайзер для кожної зони, допоможе вам компенсувати недоліки приміщення і зробити звучання набагато краще в кожній кімнаті. Спеціальне вікно для зручного управління всіма плеєрами з одного місця допоможе вам швидко координувати відтворення музики в різних кімнатах і зонах. Багатозонний Аудіо плеєр має свою власну базу даних музики для зручного пошуку музики. Ви легко зможете додати всі ваші MP3, M4A, AAC, WMA, WAV, OGG, FLAC, APE файли у вбудовану музичну бібліотеку і вам стане доступний швидкий пошук, фільтрація і статистика. Так само в поставку Багатозонний Аудіо плеєр входить генератор плейлистів, який допоможе вам створити нові M3U плейлисти різної тривалості. Ви можете створити плейлист на певну кількість треків або згенерувати плейлист заданої тривалості. сумісний з Audinate Dante і сотнями продуктів з підтримкою Dante інтерфейсу.

Ми сподіваємося, що наш Багатозонний Аудіо плеєр допоможе вам якісно озвучити всі ваші приміщення! Скачайте пробну версію Multi Room Audio Player прямо зараз!

This post is also available in: англійська німецький Український