Реклама
Реклама
Реклама

"Ашан" відкриє новий супермаркет по сусідству з Кремлем

Фото: ТАСС / Zuma / Jaap Arriens

Флагманський магазин "Ашан" відкриється в самому центрі Москви, повідомляють "Ведомости" з посиланням на консультанта угоди Malina Property.

Супермаркет розташується в будинку № 4 на Тверській вулиці - по сусідству з будівлею Держдуми, Великим театром і всього в парі хвилин ходьби від Кремля. За задумом керівництва "Ашана", основними клієнтами нового магазину стануть туристи і співробітники компаній, офіси яких знаходяться в центрі міста.

Як підкреслив представник "Ашан Росія" Марія Курносова, супермаркет на Тверській задуманий як свого роду "магазин-вітрина". У ньому буде зібрано "все найкраще, що є у мережі", включаючи розширений асортимент кулінарних виробів і свіжої продукції. Так "Ашан Росія" спробує залучити в магазин більше платоспроможних покупців.

Уточнюється, що площа супермаркету складе 764 квадратних метра, він займе три поверхи. За попередніми даними, новий магазин прийме перших відвідувачів вже в кінці літа - початку осені. При цьому в Malina Property відзначили, що це приміщення, орендоване "Ашан" на п'ять років, визнано одним з найдорожчих в столиці в форматі стріт-рітейлу.