Реклама
Реклама
Реклама

Де живе Костянтин Хабенський

  1. Особисте життя
  2. Квартира Костянтина Хабенського в Іспанії
  3. Квартири Костянтина Хабенського

Костянтин Хабенський - заслужений і народний артист, актор кіно і театру, кінорежисер. Лауреат і володар безлічі нагород і премій в галузі театрального та кіномистецтва.

Лауреат і володар безлічі нагород і премій в галузі театрального та кіномистецтва

Народився в січні 1972 року в місті Ленінграді. Після закінчення школи вступив до авіаційного технікуму, однак, не довчившись всього рік, зрозумів, що це не його професія і забрав документи. На початку 90-х вступив до інституту театру, кіно і музики, а через чотири роки дебютував в кіно з епізодичній ролі пішохода. Широку популярність здобув на початку 2000-го року після виходу на ТБ серіалу «Убойная сила».

Активно знімається не тільки в Росії, але і за кордоном. Однією з дебютних робіт став російсько-угорський фільм «Наташа», за яку він отримав премію Гатчинського кінофестивалю, а найяскравішими роботами в Голлівуді стали: «Чорне море», «Особливо небезпечний» і «Шпигун, вийди геть!». У 2018 році дебютував в якості кінорежисера у військовій драмі «Собібор».

З 2008 року є меценатом і засновником різноманітних благодійних організацій.

Особисте життя

Батько і мати за професією гідрогеологи. Тетяна Геннадіївна довгі роки працювала викладачем, а Юрій Аронович аудитором. Є старша сестра Наталія, за професією співачка.

Вперше одружився на початку 2000-го року з Анастасією Смирнової (журналістка, актриса). У 2007 році у них народився син Іван. В кінці 2008 року після року боротьби з раком Анастасія померла. Син в даний час живе з бабусею в Іспанії, де ходить в католицьку школу Святого Ігнасіо.

Син в даний час живе з бабусею в Іспанії, де ходить в католицьку школу Святого Ігнасіо

Через п'ять років одружився з Ольгою Литвинової. Через три роки шлюбу у них народилася дочка Саша.

Через три роки шлюбу у них народилася дочка Саша

Квартира Костянтина Хабенського в Іспанії

У 2016 році Костянтин придбав житлоплощу в Іспанії, через що ходило багато чуток про його переїзд за кордон. Апартаменти розміром 98 кв. метрів розташовані в курортному місті Плайя-де-Аро. Це фешенебельний курортне місто. Тут живе і відпочиває багато громадян Росії, а туристів практично немає.

Житлоплощу продавалася з повною обробкою, вбудованою вбиральнею, кухонним гарнітуром і побутовою технікою Від додаткових послуг дизайнера господар відмовився, довіривши облаштування дружині. За деякими даними артист віддав за неї 265 тисяч євро.

Квартири Костянтина Хабенського

Разом з першою дружиною переїхав на Госпітальний вал, ставши сусідом Михайла Пореченкова з яким дружить ще з інституту. Довго там не прожив. Обидва артиста переїхали до метро «Електрозаводська», де Хабенський купив двокімнатну хрущовку. Перед народженням сина він вирішив зробити перепланування і обладнати в еркері кухню з водним підігрівом підлоги.

Найняті будівельники підійшли до роботи неякісно, ​​і труби під підлогою прорвало. В результаті було залито кілька поверхів. З більшістю сусідів вдалося домовитися, але на жаль бабуся, яка живе безпосередньо під ними, ніяк не спадала згоди і подала на актора до суду. Щоб не травмувати вагітну дружину, артист здав свою житлоплощу і знову переїхав.

Щоб не травмувати вагітну дружину, артист здав свою житлоплощу і знову переїхав

Друзі вирішили побудувати заміські будинки в Толстопальцево. Костянтин тільки почав будівництво, але в цей період у Анастасії діагностували рак, і недобудований котедж йому довелося продати. Після смерті дружини і повернення з Лос-Анжелеса він переїхав жити до матері.

Перед народженням дочки Хабенський вирішив поліпшити житлові умови і, продавши трикімнатну квартиру на проспекті Вернадського, придбав апартаменти в ЖК «Махаон» .

Апартаменти розміром в 140 кв. метрів знаходяться на п'ятнадцятому поверсі елітного житлового комплексу. ЖК являє собою клубний будинок з двох секцій заввишки в двадцять один поверх. Всі квартири обладнані за системою «Розумний будинок». Це означає, що всередині автономно працюють: вентиляція, система кондиціонування та пожежогасіння, фільтрація води і система клімат-контролю.

На перших трьох поверхах знаходяться: басейн, аптека, салон краси і дитячий куточок. Квартири вище десятого поверху мають панорамне скління зі склопакетами з сосни. Будинок знаходиться під постійним відеоспостереженням і оснащений трирівневою паркуванням.

За даними Ціан, квартири в ЖК «Махаон» коштують від 359 до 757 тис. Руб. за м2.