Реклама
Реклама
Реклама

У Миколаєві провели «особливих» призовників на службу в армію

У Миколаєві, 9 жовтня, біля меморіалу героям-десантникам загону Костянтина Ольшанського відбувся урочистий мітинг з нагоди відправки на строкову службу до військових частин Збройних сил України призовників з Миколаївської області У Миколаєві, 9 жовтня, біля меморіалу героям-десантникам загону Костянтина Ольшанського відбувся урочистий мітинг з нагоди відправки на строкову службу до військових частин Збройних сил України призовників з Миколаївської області.

Як повідомив «Преступности.НЕТ» представник регіонального медіа-центру Міноборони України Ярослав Чепурний, сьогодні з Миколаївської області відправили служити 41 призовника. З них дві команди поїдуть служити у Внутрішні війська України, зокрема в міста Миколаїв, Донецьк та інші. Третя команда відправиться нести військову службу на полігон Широкий Лан.

Разом з тим, за все під час осіннього призову в поточному році з Миколаївської області планується відправити служити 450 призовників до Збройних Сил України, Внутрішніх військ МВС та Державної спецслужбу транспорту.

Разом з тим, за все під час осіннього призову в поточному році з Миколаївської області планується відправити служити 450 призовників до Збройних Сил України, Внутрішніх військ МВС та Державної спецслужбу транспорту

Варто зазначити, що цей заклик був останнім в Збройні Сили України. Надалі ж триватиме набір на службу до Внутрішніх військ України та Державну спецслужбу транспорту.

Надалі ж триватиме набір на службу до Внутрішніх військ України та Державну спецслужбу транспорту

Додамо, що останніх призовників прийшли привітати віце-губернатор Миколаївщини Геннадій Ніколенко, перший віце-мер Миколаєва Юрій Андрієнко, перший заступник голови облради Володимир Пащенко.

- Бажаємо, щоб ви повернулися і залишалися такими ж надійними захисниками своїх сімей, - побажав Юрій Андрієнко.

Також, голова Миколаївської обласної організації ветеранів України Михайло Шинкарьов зазначив, що це останні призовники, а значить вони особливі.

- Зараз солдати не займаються столовими, не займаються іншими невластивими їм речами. Вони займаються тільки бойовою підготовкою, -заявив він.

Нагадаємо, що в Україні стартував останній призов на строкову військову службу.