Реклама
Реклама
Реклама

Служба в армії США

Сама тема американської армії, і служби в ній досить цікава, існує велика кількість привілеїв, про них ми і будемо розповідати. Сама тема американської армії, і служби в ній досить цікава, існує велика кількість привілеїв, про них ми і будемо розповідати

На відміну від російської армії, в американську армію, громадян закликають служити з 17 років, природно з дозволу батьків, і до 42 років.

З 70-х років армія США працює за контрактом. Якщо іншими словами, то вас на певний термін наймають на роботу, а ви зобов'язані правдою і вірою прослужити терміном від 2 до 6 років. Ви отримуєте контракт. Його треба прочитати, можете задавати будь-які питання, а потім вже підписуєте. Ось з цього відрізка часу ви стаєте власністю держави.

В американську армію можуть піти на службу за контрактом громадяни США і володарі Грін Карт.

Служба в американській армії.

Ставати набирати контрактників з кожним роком все важче і важче, зате є, і грошові бонуси, які ростуть щороку. Наприклад, в 2011 році, солдат новачок міг отримувати бонус в 20 тисяч доларів, в разі якщо він підписав контракт на 2 роки, відповідно на 4 роки бонус становив уже 30 тисяч доларів.

У рядового зарплата маленька, всього 1800 доларів, ну і плюс бонус. Але він його може отримати не весь, а кожен рік служби по частинах, за контрактом. Якщо військовослужбовець одружений, то він отримує додатково 1000 доларів мінімум кожен місяць на проживання. Якщо солдат не одружений, то він проживає в гуртожитках, типу маленького готелю на дві особи. Там є туалет і душ, також кондиціонер і мікрохвильова піч, меблі та ліжка. При цьому, за це грошей не вимагають, все входить в соціальний пакет.

Додати коментар:

Рустам Таріко

російський підприємець