Реклама
Реклама
Реклама

Як зустріти хлопця з армії і весело провести з ним час?

  1. підготовчі процедури
  2. Варіанти зустрічі хлопця з армії
  3. Особливості розпорядку першого дня після тривалої розлуки

Епоха декабристів, дружини яких слідували за чоловіками на заслання і на плаху, канула в лету. Сьогодні можна нерідко зустріти подружню невірність, супроводжувану не тільки чоловічими зрадами, але відсутністю здорового розуму у жінок. Однак залишилися ще щирі почуття, які здатні пройти перевірку часом і відстанню. Яскравий приклад подібного явища - зустріч хлопця з армії, обраниця якого дочекалася коханого, незважаючи на різноманіття спокус в сучасному світі.

Яскравий приклад подібного явища - зустріч хлопця з армії, обраниця якого дочекалася коханого, незважаючи на різноманіття спокус в сучасному світі

підготовчі процедури

Для дівчини, яка з належною цнотливістю впоралася з уготована долею випробуванням, важливо врахувати в процесі підготовки до довгоочікуваної зустрічі всі нюанси і тонкощі:

  • Відвідайте салон краси, щоб скористатися послугами майстра нігтьового сервісу і стиліста. Візуальне перетворення дозволить вам відчувати себе впевнено. Улюблений обов'язково по достоїнству оцінить вишуканий манікюр, що розвиваються за вітром локони і гармонійний макіяж.
  • Запишіться на прийом до мануального терапевта або сходіть в масажний центр, щоб розслабитися і привести власну нервову систему в порядок. Перед зустріччю обранця важливо знайти душевну рівновагу і спокій, щоб не замислюватися про насущні проблеми в урочистий день приїзду.
  • Влаштуйте собі заздалегідь запланований шопінг, щоб придбати для відповідального заходу витончене плаття. Не забувайте про аксесуари - купіть блискучу брошку або хитромудрої форми шпильку, придбайте дизайнерські годинники або декоративний ободок. Особливу увагу приділіть вибору нижньої білизни, адже після довгої розлуки чоловік незмінно захоче усамітнитися з коханою.
  • Завчасно домовтеся з начальником про вихідний день, виключивши ризик екстреного виклику на роботу. Улюблений ніколи не зрозуміє масштаб причин, через які улюблена жінка не знайшла часу для зустрічі хлопця на вокзалі.
  • За день до приїзду новоспеченого військового зустріньтеся з подругами, щоб виговоритися і позбутися від негативних думок . Чоловік не повинен помітити в день зустрічі ваших переживань. Щоб не зіпсувати свято, відкладіть рішення проблем на найближче майбутнє, заручившись підтримкою улюбленого дембеля.
  • Заздалегідь зв'яжіться з батьками свого чоловіка, щоб узгодити з ними нюанси зустрічі сина і хлопця. Наполягати на самоті з обранцем - нераціональне рішення, адже мати і батько мають повне право провести час з повернулися з армії дитиною. Інша справа, якщо розуміють батьки самі запропонують вам усамітнитися після нетривалого застілля. У ситуації, що склалася обговоріть з мамою час і варіанти зустрічі коханого на вокзалі, кількість і найменування страв на святковому столі, плани на день і вечір. Не забувайте, з ким розмовляєте - з турботливою мамою рекомендується погоджуватися і не сперечатися.
  • Завчасно Побачте з друзями обранця, щоб проінформувати їх про майбутній приїзд. Якщо ви задумали зробити сюрприз своєму захиснику, то скористайтеся допомогою і підтримкою його товаришів - вони обов'язково підуть вам назустріч.
  • Коли вже вимальовується усталений план зустрічі хлопця, можна відправитися в магазин за подарунками коханому. Купувати дорогі вироби - недоцільний вибір, адже за тривалий час розлуки у хлопця могли з'явитися потаємні бажання, про які ви ще не знаєте. Купуйте символічний подарунок, покликаний нагадувати чоловікові про цей день. Можна придбати кружку з символікою вашої пари, подаруйте йому натільний аксесуар або гаманець, зробіть для обранця власними руками браслет - фантазуйте, враховуючи переваги та інтереси судженого.

Можна придбати кружку з символікою вашої пари, подаруйте йому натільний аксесуар або гаманець, зробіть для обранця власними руками браслет - фантазуйте, враховуючи переваги та інтереси судженого

Чоловік обов'язково гідно оцінить ваші знаки уваги, турботу і зусилля, витрачені в процесі підготовчих процедур. Однак не дивуйтеся, якщо дізнаєтеся про це ви тільки на наступний день - в момент приїзду емоційний стан хлопця не дозволить йому раціонально міркувати і вести бесіду. Він буде щиро радий бачити близьких людей, обраницю, батьків і друзів, втрачаючи буквально дар мови.

Варіанти зустрічі хлопця з армії

У XXI столітті сучасні дівчата, які чекають хлопців з армії, влаштовують коханим на вокзалах цілі концерти. Сльози радості і щире здивування обранця - головні нагороди на славу постаралися жінки. Якщо ви ще не вирішили, як зустріти хлопця з армії і весело провести з ним час, то скористайтеся одним з наступних варіантів:

  • Зустріньте коханого на пероні з вітальними транспарантами, повітряними кульками та музикою, що звучить по території Російської Федерації в День Перемоги - 9 травня. На плакатах напишіть нехитрі фрази: «Зустрічаємо з армії красеня»; «Чекаю свого улюбленого солдата»; «За рік полюбила військового»; «Дочекалася свого милого»; «Вийду заміж тільки за чоловіка в камуфляжі». Обранець однозначно не буде готовий до подібного повороту подій, тому сильно здивується і збентежилася - цей день запам'ятається вашому коханому назавжди.
  • Популярним способом зустрічі хлопця з армії в XXI столітті стає відеозйомка, яку здійснює професійний оператор. Він відобразить момент зборів дівчата в домашніх умовах, хвилююча очікування обраниці і друзів на пероні, перший візуальний контакт закоханих після тривалої розлуки, пристрасний поцілунок, щиру радість і сльози радості. Протягом 2-3 днів професіонал змонтує відео, яке ви зможете переглядати в колі сім'ї протягом багатьох років, віддаючись приємному почуттю ностальгії.
  • Організуйте разом з мамою вашого коханого урочиста вечеря в колі родичів. За святковим столом повинні бути присутніми тільки близькі друзі, батьки і ви - люди, яких чоловік буде радий бачити найбільше. В меню рекомендується включити улюблені страви захисника Вітчизни, за якими він скучив в армійській їдальні. Влаштуйте обранцеві справжнє свято «живота», насолоджуючись в процесі застілля його цікавими історіями про тяготи і радощі служби.
  • Дівчина може «звалити» на свої тендітні плечі відповідальну місію, зібравши на пероні близьких друзів, подруг і родичів новоспеченого захисника Батьківщини. Потрібно завчасно обдзвонити учасників торжества, допомогти їм з вирішенням нагальних проблем, щоб кожен гість зміг бути присутнім на вокзалі в момент приїзду хлопця з армії.
  • Влаштуйте коханому романтичну вечерю, провівши вечір виключно удвох. Після нетривалого спілкування з батьками та друзями, зустрічі та застілля з якими переносяться на інші дні, вирушайте в квартиру. Завчасно приготуйте легкі страви та закуски, щоб не відволікатися на шедеври кулінарії. Зрадити за столом ностальгії, обговоріть майбутнє, поділіться своїми емоціями і переживаннями, які притаманні людям під час розлуки.
  • Логічним завершенням романтичного вечора стає пристрасна і безсонна ніч закоханих, які через тривалий відрізок часу можуть вдатися до сексуальних утіх. Заздалегідь підготуйте подружнє ложе, нарядитеся в мереживну білизну і насолоджуйтеся довгоочікуваної інтимною близькістю з коханим чоловіком, який «зголоднів» без вашого суспільства в колі товаришів по службі.

Заздалегідь підготуйте подружнє ложе, нарядитеся в мереживну білизну і насолоджуйтеся довгоочікуваної інтимною близькістю з коханим чоловіком, який «зголоднів» без вашого суспільства в колі товаришів по службі

У виборі способу зустрічі хлопця з армії обов'язково враховуйте його особистісні якості, переваги та інтереси. Для деяких чоловіків неоціненним сюрпризом стане присутність на пероні всіх близьких людей, а інші солдати оцінять транспаранти і плакати, виготовлені коханої.

Особливості розпорядку першого дня після тривалої розлуки

День приїзду хлопця з армії незмінно відрізняється від всіх наступних, тому провести його з новоспеченим солдатом хоче не тільки дівчина, але і родичі, друзі, колеги по роботі. розуміти чоловіка в ситуації, що склалася ні до чого, задавати йому навідні запитання теж недоцільно - рішення повинні прийняти близькі люди самостійно. Можна скликати загальну раду або обійтися телефонною розмовою, в процесі якого ви з'ясуєте відповідь на питання: Як провести довгоочікуваний день зустрічі з коханим солдатом? У пошуку різних варіантів розвитку події обов'язково враховуйте наступні чинники:

  • З чоловіком захочуть побачитися батьки, які встигли неймовірно скучити за своїм хлопчикові. Забирати час у матері з батьком, розраховане на бесіду з власним сином - марно і загрожує несприятливими наслідками. Хлопець при всій повазі до вас не зможе відмовити близьким людям в спілкуванні, тому що сам скучив за ним не менше. Мама і тато запросять і вас, розуміючи особливості тривалої розлуки. Ви в якості альтернативного варіанту запропонувати подібний розвиток подій не можете - кликати батьків на романтичну вечерю недоречно.
  • З новоспеченим захисником виявлять бажання зустрітися друзі, які тривалий час перебували в очікуванні вірного приятеля з армії. Деякі з товаришів обранця теж служили, тому у них знайдеться багато тем для обговорення. Однак хлопці часто не провокують конфліктних ситуацій, поступаючись одного в перший день дівчині - чоловіча солідарність. Головне, ввічливо попросити товаришів хлопця, щоб вони не вмовляли судженого побачитися в день приїзду. Якщо у вас склалися хороші відносини з приятелями обранця, то вони обов'язково підуть вам назустріч.
  • Враховуйте, що коханий провів в дорозі до дому тривалий час, тому відчуває втому. Переважно дати відпочити чоловікові в домашній ліжка, по якій він скучив. Хлопець набереться сил для спілкування з близькими людьми і буде вдячний за розуміння, адже ви чекали, а він приліг поспати.
  • Якщо ви не відзначилися цнотливістю за відведений для служби коханого термін, то рекомендується відразу повідомити правду чоловікові. Про продовження відносин мова, швидше за все, не зайде, але ви будете чесні перед колишнім обранцем. У ситуації, що склалася зустрічати хлопця з армії - дурний вчинок, який доставить йому в наслідок душевний біль . Не бійтеся почуття самотності і реакції чоловіки - солдат «дитини» не образить, тому можете заспокоїтися. Пояснюватися з коханим, повертаючи до себе довіру - марно. Зрада входить до переліку вчинків, які чоловік не пробачить жінці ніколи.

Якщо у вас чиста совість і світлі помисли, то зустріч обранця на вокзалі обов'язково запам'ятається обом партнерам. Випробування розлукою тільки зміцнить любовні стосунки . Не виключено, що після повернення з армії чоловік зважиться на важливий вчинок - зробить вам пропозицію «руки і серця».

Не хвилюйтесь в момент приїзду хлопця з армії про майбутнє, сьогодення і минуле - через секунду з вагона вийде на перон ваш коханий, з яким ви давно не бачилися. Просто насолоджуйтеся довгоочікуваною зустріччю.

Можна скликати загальну раду або обійтися телефонною розмовою, в процесі якого ви з'ясуєте відповідь на питання: Як провести довгоочікуваний день зустрічі з коханим солдатом?