Реклама
Реклама
Реклама

Як відкосити від армії в Білорусі

  1. Чому не варто служити?
  2. Що стосується тактичних і військових навичок.
  3. Як отримати необхідні навички?
  4. Як відкосити?

Чому не варто служити?

Той факт, що вас змушують йти в армію проти вашої волі, вже означає, що армія - не та структура, за яку варто віддавати своє життя і здоров'я. Прийнято вважати, що армія повинна захищати країну від окупації. Але можна з легкістю переконатися, що в Білорусі сама держава виступає окупантом: люди позбавлені елементарних прав і свобод, мирні зібрання розганяються міліцією, рівень життя стрімко падає, а спецслужби і чиновники, наділені владою, можуть безкарно бити і навіть вбивати пересічних громадян . Служба в армії означає захист не ваших рідних і близьких, а, в першу чергу, державних кордонів, генералів, президента і чиновників. Для них ви - витратний матеріал, який допомагає підтримувати на плаву державну машину, а значить, і їх добробут.

Для них ви - витратний матеріал, який допомагає підтримувати на плаву державну машину, а значить, і їх добробут

Мінську 19 грудня 2010 війська під час протестів проти Лукашенка Мінську 19 грудня 2010 війська під час протестів проти Лукашенка   Мінськ 24 березня 2017 напередодні протесту проти податку на дармоїдство Мінськ 24 березня 2017 напередодні протесту проти податку на дармоїдство

Такі заходи влади пояснювали тим, що затримали близько десяти опозиціонерів, у яких нібито знайшли зброю і вони готували теракти під час протестів. Але в підсумку справа розвалилася.

Існує думка, що армія робить з хлопця чоловіка - сильного, вольового, самостійну людину. Однак це не так. Армія вчить підкорятися і виконувати будь-які накази, якими б безглуздими вони не були. Вона ламає волю людини і робить його рабом, слухняним і покірним. Не дарма в армії кажуть: «накази треба виконувати, а не обговорювати». Ваша особистість, ваша думка, погляди на доцільність наказу нікого не хвилюють. Ви там інструмент, а не людина.

У мовчазному підпорядкуванні і постійному угодовстві немає нічого «мужнього»: армія виховує в людях слабкість, і саме такі й потрібні для функціонування держави - безвольні і покірні. Ніяких вольових якостей ви там не отримаєте. Досить згадати поширену фразу будь-якого державного службовця: «Я повинен це зробити / це моя робота / мені дано вказівки». Він використовує її всякий раз, коли він виправдовує дію, від виконання якого не може відмовитися. Це ознаки веденого людини.

Аналіз підготовки солдатів в білоруській армії ще раз підтверджує те, що основне завдання цієї структури - ламати волю людини.

Що стосується тактичних і військових навичок.

Не секрет, що в армії ви їх навряд чи отримаєте. У більшості випадків вас чекає захоплююче проведення часу: стояти в варті, годинами ходити по плацу, під кантик заправляти щоранку ліжко, чистити і ділити сніг на рівні квадрати, вискубувати траву. Якщо вам це дійсно потрібно і цікаво, то можете влаштуватися різноробочим, сторожем або прибиральником і ще отримувати за це гроші. Думаєте, вас навчать поводитися зі зброєю? У кращому випадком, за 1-1,5 роки служби ви постріляєте пару раз. Трохи інша ситуація в МВС, спецназі або ССО, адже там виховують персональний захист правлячої верхівки, яку потрібно буде захищати від власного народу.

Ви можете отримати всі ці навички. Але якою ціною? Будучи всього лише чиїмось інструментом?

Не обманюйте себе, що психологічний тиск в армії на вас не позначиться. Армія - це великий комбайн, який вас перемолет. А якщо вас запам'ятають, як людини, яка вміє мислити самостійно і критично ставиться до влади, то ви навряд чи потрапите в хороші війська. В першу чергу, державі потрібні люди, які виконують накази, а вже потім - фахівці. Тому ми і маємо у нас таку ситуацію, яка є сьогодні.

Типовий приклад покори. Подумайте допустили б ви таке спілкування з собою в звичайному житті?

Немає нічого дивного, що в суспільстві розвинена ідея про те, що служити - це добре. Популяризація всіляких ритуалів - будь то гучні проводи, клятви і свята після служби - існує не просто так. Влада розуміє, що армія і правильна психологічна обробка чоловіків (вміння підкорятися, стояти мовчки і т.п) - це запорука безпеки держави, тому чиновники не скупляться на військові паради під час кризи, не шкодують грошей на пільги і забезпечення внутрішніх військ, які будуть першими захищати правлячу верхівку від гніву народу. Досить подивитися, наскільки добре були екіпіровані співробітники внутрішніх військ та ОМОНу в Мінську 25 березня.

Для того, щоб іншій державі захопити владу в країні, досить змінити керівництво. Всі інші структури будуть підкорятися новому правітельству.І після зміни влади силовики нікуди не зникнуть: багато хто з них будуть служити вже нової влади, виконуючи її накази. Тому в будь-який момент ці структури можуть знову бути використані проти народу. Така реальність. Військові і силовики в нашій країні - це люди, психіка яких доведена до автоматизму: вони не спираються на загальнолюдські принципи - що їм говорять, то вони і роблять.
Тому якщо нас дійсно турбує майбутнє, ми повинні віддалятися від таких структур і розвивати в собі навички діяти самостійно, рішуче, вміти взаємодіяти з іншими людьми на рівноправних засадах.

Тоді у нас буде майбутнє вільних людей, а поки у нас є тільки майбутнє шестерень в величезному механізмі.

Якщо ви як і раніше хочете бути пішаком в чиєсь грі, вчитися бездумно підкорятися, тоді залишайте цей текст і йдіть до військкомату.

Якщо честь і гідність для вас не пустий звук - читайте далі: поради про те, як відкосити від армії і отримати необхідні навички.

Як отримати необхідні навички?

Для того щоб мати підготовку, яка не поступається звичайним піхотним частинам білоруської армії, досить буде підтримувати своє тіло в хорошій фізичній формі, відвідуючи секції єдиноборств, 2-4 рази на місяць на вихідних проводити військові тренування.

В інтернеті по цій темі дуже багато посібників, керівництв, навчальних відео, так само є і в нашому розділі.

Якщо Ви один, можна приєднатися до якого-небудь страйкбольної клубу або відпрацьовувати з друзями вправи в лісі самостійно по вивченим матеріалами.
Для підготовки до військового конфлікту Ви можете і зараз придбати необхідну амуніцію кращої якості ніж в армії, оформити мисливську рушницю - на початковому етапі, воно зіграє свою роль, - мати позашляховик підвищеної прохідності.

Зараз в світі розвивається субкультура виживальники (виживання), де багато людей в різних куточках світу готуватися виживати і воювати в умовах надзвичайних ситуацій, бойових дій і природних катаклізмів. В інтернеті легко знайти про це інформацію.

Як відкосити?

Для початку ви повинні вирішити який у вас настрій: ви або готові служити, якщо на вас сильно натиснуть, або ви не будете служити ні за яких обставин. Ці поради допоможуть вам тільки в тому випадку, якщо ви налаштовані ні при яких обставинах не йти в армію.

В інтернеті є багато пропозицій і більшість з них пов'язані з укосом через симуляцію важких психічних розладів. Ці способи ми розглядати не будемо, тому що вони створюють подальші труднощі, наприклад, при купівлі зброї, отриманні посвідчення водія. Поважає себе людині не личить влаштовувати цирк перед купкою ряджених виконавців.

Пропонований метод грунтується на законі і деякі хитрощі. Все по пунктам.

  1. Потрібно запам'ятати, що військкомат - це держструктура, і всі його дії щодо вас повинні мати документальне підтвердження. Повістки, кинуті вам в поштову скриньку, дзвінки на телефон з військкомату або дільничного сміливо шлються далеко і надовго. Військкомату та дільничного досить проблематично буде провести експертизу і довести, що саме ви його послали по телефону, тим більше у вас немає підтвердження, що це дзвонить представник влади, а не розігрують друзі.

    Точно так же ви не відкриваєте двері, коли хтось незнайомий дзвонить вам в дзвінок, якщо помітили, що ви вдома можете сказати, що саме вас там немає або ж сидіти мовчки. Зазвичай дільничний йде через якийсь час (1-2 години), придумуючи самостійно історію, що він вас не бачив і не чув. Тому, що його вдома чекають свої справи, а вас потрібно довго чекати.

  2. Вас будуть обманювати, залякувати і погрожувати кримінальною терміном, штрафом. Говоритимуть, що бігати безглуздо, і що ви не потрапляєте вже на цей заклик, тому потрібно всього лише забрати документи. Проситимуть забрати військовий квиток і увійти в їхнє становище, мовляв, робота у них така, а ще діти є, яких годувати треба і т. П.Могут викликати на вас ментів і навіть співробітників КДБ, тиснути на вас через начальника на роботі. А якщо все це не спрацює, то загрожуватимуть через ваших батьків. Тому ніколи не забувайте ці слова: Не вір! Не бійся! Не проси!

    Все, що вони говорять - брехня, яка необхідна для виконання їх роботи.

    Не просіть їх піти на поступки: таких як ви через працівників військкомату і ментів проходять сотні. Ці співробітники - лише жорна, які безмовно виконують свою функцію і отримують за це свій шматок хліба.

    Вашим проханням можуть скористатися, щоб ввести вас в оману. Завжди залишайте страхувальні варіанти.

    Будьте морально готові до погроз і поясніть ситуацію вашим близьким. Такі протистояння часто показують всю сутність государства.Отдельно нагадаємо про прохання працівників військкомату та міліції: ніхто не змушував їх там працювати, тому не потрібно намагатися їх зрозуміти і увійти в їхнє становище. Міліцейські працюють не за покликом боргу або серця - все наївні романтики пішли звідти. Залишилися тільки ті, кому потрібні зв'язки і гроші.

  3. Після того як звичайні методи не спрацьовують, вас все одно спробують доставити до військкомату або ділянку. Вони можуть відправити вам відповідне смс - за новими білоруськими законами ви зобов'язані піти у військкомат, тому прибираємо цю можливість. Йдемо до свого оператора і закриваємо свій номер, якщо він оформлений на вас. Просимо родичів або друзів оформити сім-карту на себе і подарувати її вам. Цей номер не можна говорити ні ментам, ні працівникам військкомату. Навіть якщо вони побачать у вас цей телефон, сміливо говорите, що він не ваш, і ви взяли його на час. А власного телефону немає. Чому? Нема і все, ви не зобов'язані відповідати. Не бійтеся відповідати грубо - це не ті люди, думка яких вас повинно цікавити.

    Наступний варіант - це коли вам принесли повістку рекомендованим листом.

    Якщо це листоноша, взагалі не відкривайте двері. Так само попросіть батьків та інших членів сім'ї не брати ці повістки. Пусть говорят, щоб вам передавали особисто, адже порядок - це важливий документ, який ви належний отримувати самі і поставити свій підпис.

    Повістки можуть відправити і на роботу, де вас викличе співробітник відділу кадрів. Не поспішайте туди йти, якщо знаєте, що в цей час повинні принести повістку. Відділу кадрів немає до неї діла. Знову він покличе вас в наступний раз, коли вона буде прострочена і йому подзвонять з військкомату, щоб нагадати. Якщо ви отримуєте гнівні нагадування, то доведеться сходити, щоб не псувати відносини на роботі. Але все одно намагайтеся прикриватися своєю зайнятістю і великою кількістю справ на робочому місці. Якщо вам вручили прострочену порядку, збережіть її та потім обов'язково скажіть, що дали із запізненням. Були випадки, що військкомат йшов на хитрість: працівники не писали число в порядку, тільки рік і місяць, а відділ кадрів сам вписував потрібну дату при отриманні. Але часто траплялося так, що через свою зайнятість призовник забирав порядку через 2 тижні, і вона ставала простроченої, тому що наступав інший месяц.Еслі вас все ж спіймали менти і вручили повістку рекомендованим листом, то не впадайте у відчай, підписуйте.

  4. Бувають випадки, коли замість вручення повістки відразу везуть до відділку або в військкомат.

    Там вам будуть розповідати про серйозність наслідків непокори їхнім наказам. Все це - процедура залякування. Не надавайте значення цієї клоунади і не підписуйте ніяких документів окрім повісток.

  5. Якщо на руках повістка нема на сьогодні, а на інший день, можна піти за один день або в цей же день до лікаря і взяти довідку, що ви застуджені. Тільки лікаря не можна повідомляти, що вам сьогодні потрібно в військкомат.

    Довідку можна отримати різними способами: через знайомого лікаря (правда, останнім часом їх залякали, і наважується допомогти не кожен), через навмисне підвищення температури тіла (безліч способів є в інтернеті). Ухилявся вдавалося наганяти температуру за допомогою фіз. навантажень, протягом 15 хвилин напружуючи руки і м'язи корпусу перед тим, як зайти в кабінет.

    Не потрібно дзвонити в військкомат і повідомляти, що ви захворіли. Просто відпочиньте і займіться своїми справами в ці вихідні.

    Як отримаєте довідку, обов'язково її збережіть - це ваша поважна причина неявки.

  6. Після лікарняного ви прямуєте тим же правилам, що і раніше + зберігайте порядок і довідку. Якщо вам знову вручили повістку рекомендованим листом, провертати все те ж саме, поки до лікаря не прийдуть з міліції.
  7. Якщо ви дійшли до цього пункту, то, швидше за все, ваш військкомат і менти, незважаючи на всі погрози, готові позбутися від такого переконаного ухильника, як ви. Будь-який державний службовець розуміє: краще закликати 100 мовчунів, ніж одного уперто. Щоб вас списати їм потрібен привід, тому потрібно заздалегідь знайти його. У будь-якої людини є невеликі проблеми в організмі: трохи згорбившись спина, неправильна кількість речовин в крові, тиск - це і багато іншого при бажанні військкомату стають серйозними причинами, щоб не брати вас в армію.

    Тому вибираємо яка ваша «муха» перетвориться в «слона», читаємо в інтернеті як це зробити і йдемо до військкомату, коли вони вас все ж зловили.

    Чому не пройти медкомісію відразу?

    Якщо у вас не знайдуть серйозних проблем в організмі, то існує великий ризик потрапити в армію. Якщо ж робити все по описаній схемі, то з'явиться можливість потягнути час і не потрапити на заклик, також створити у співробітників військкомату бажання вас списати.

  8. На медкомісії.

    Сміливо йдіть на обстеження. Потрібно проходити по одній процедурі в день: наприклад, вранці здати кров, а наступного ранку тільки забрати результат, і так з усім - у військкоматі нагадайте, в яких величезних чергах ви простояли. Психіатра потрібно обов'язково сказати, що в армію ви не підете.

    Вас направлять на 7-9 днів на обстеження в психіатричну лікарню. За правилами там потрібно бути під наглядом, але, якщо санітар побачить, що ви нормальний (а вони це добре розрізняють), то часто дозволяють піти додому і прийти тільки на обстеження

    Якщо вас не відпустили, лежати ви можете як в палаті з призовниками, так і зі звичайними пацієнтами. Є сенс вимагати від лікарів перекладу в палату з призовниками, проте не завжди там є місце.

    Під час проходження тестів не потрібно блищати своїм інтелектом - всі дані підуть тільки в військкомат і ментам, тому не варто показувати свої вміння. Досить показати те, що ви - не дурна. Це допоможе зберегти можливість надалі отримати водійські права.Прі спілкуванні з лікарем потрібно говорити, що не будете служити ні за яких обставин. Це працює не у всіх регіонах, але і не заподіє шкоди. Тому спробувати варто - вас можуть списати як антимілітаристом. Потрібно всіляко переконувати психіатра, що ви не збираєтеся підкорятися наказам і визнавати авторитети, якщо вас відправлять в армію.

    Також є можливість відкосити, будучи веганів, що має на увазі відмову від вживання продуктів тваринного походження і використання їх в побуті (одяг, побутова хімія). Коли людина косить з-за певних переконань або релігії і намагається уникати вбивств і зброї, то його часто відправляють на альтернативну службу. Вегани до цієї категорії осіб не належать.

    Якщо ви не дотримуєтеся веганскої дієти, але вирішили косити саме з цієї причини, необхідно добре вивчити основні моменти, щоб не проколотися на питаннях від психіатра. Краще протягом тижня або місяця випробувати веганство на собі: буде простіше орієнтуватися і відповідати на питання. Якщо вести себе переконливо, то вас відпустять через тиждень. Веганство - не хвороба, тому всі привілеї, наприклад, отримання водійських прав, у вас зберігаються.

  9. Потрібно постійно тягнути час, не бути за повістками, затягувати процедури, брати якомога більше лікарів на обстеження і всіляко намагатися уникати вашої появи в військкоматі.

    Ваше завдання - підійти до заклику і не мати пройдену медкомісію. Тоді у них не буде прав і повноважень відправити вас в армію.

  10. Завжди уважно читайте документи, які вам кажуть підписати.

    Були випадки, коли військкомат просив підписати документи про видачу військового квитка, а в підсумку людина підписував папір на відправку до армії.

Ще деякі рекомендації. У військкоматі не давайте свої пальці на відбитки - ви не злочинець і служити не йдете, тому залишати їх не потрібно. Просто не підходьте, коли всіх зватимуть здати відбитки. Фотографію для справи краще використовувати дитячу - сказати, що на нову не вистачає грошей.

Для Кращий ефект підмовів своих друзів такоже бойкотуваті Заклик - так ви ускладніть роботу військкомату и міліції. Виходячи з досвіду можна зробити висновок: якщо вони бачать групу, яка йде за одним сценарієм, то набагато швидше йдуть на поступки. На свободі час можна провести з набагато більшою користю, ніж в армії! Поясніть це друзям, і, можливо, вам стане простіше косити.

Будьте сміливіше і рішучіше! Військкомат і сміття живуть за рахунок податків, наших грошей, тому вчіть їх правильно себе вести і культурно спілкуватися. Вони повинні боятися нас, а не ми їх.

Ніхто і нікуди не повинен насильно йти служити!

Багато корисної інформації можна знайти тут: https://povestka.by/
Безкоштовна консультація в нашому чаті в Телеграма: https://t.me/prizivynet_by

Чому не варто служити?
Як отримати необхідні навички?
Як відкосити?
Чому не варто служити?
Думаєте, вас навчать поводитися зі зброєю?
Але якою ціною?
Будучи всього лише чиїмось інструментом?
Подумайте допустили б ви таке спілкування з собою в звичайному житті?
Як отримати необхідні навички?
Як відкосити?