Реклама
Реклама
Реклама

Жана Куат - ТАМ, де Ваша оселя!

Актуальне

05.12.2017

Автор:

Administrator [email protected]

Administrator

Об'єкт нерухомості

У НАС НОВІ ПРОЕКТИ І ПЕРСПЕКТИВИ!

Падіння тенге, що трапилося в серпні 2015 року в Казахстані, позначилося і на ТОВ «ТАМ Курилис», тому що наявні кредити в АТ «Казкоммерцбанк» були валютними. На той момент дійсно постало питання про подальшу діяльність компанії. В результаті злиття двох банків, кредитна лінія компанії перейшла в активи АТ «БТА Банк». В результаті, Банк прийняв рішення рефінансувати доларові кредити в тенге. Таким чином, компанія знову стає до лав забудовників затребуваного житла. АТ «БТА Банк» також прийняв рішення про вивільнення з-під застави реалізованих земельних ділянок, тим самим близько 200 ділянок були виведені. І тепер мешканці містечка отримали правовстановлюючі документи в повному комплекті! Надалі, АТ БТА Банк, гарантує своєчасне виведення реалізованих земельних ділянок та передачу правовстановлюючих документів. Отже, проблема яка до недавнього часу мала місце бути - усунена, завдяки лояльним відносинам банку і партнера.

ТОВ «ТАМ Курилис», забудовник найбільшого, житлового котеджного містечка «Жана Куат» знаходиться в північному напрямку від Алмати, орієнтується на будівництво будинків за сучасними світовими технологіями. При виборі технології будівництва комфортних котеджів і таунхаусів, фахівці компанії звернулися до споживача і з'ясували який будинок потрібен сучасній людині! Основними технічними критеріями при виборі житла стали:

-безпечне, сейсмостійке будівництво (найбільш важливо для сейсмоактивних регіонів);

-дом повинен бути енергозберігаючим; побудований з екологічно чистих матеріалів;

-довговічність.

Саме такі ж критерії по житлу пред'являють жителі США, Канади і Росії, де вже довгий час застосовується технологія будівництва з ЕКО-панелей (SIP- панелей). Спираючись на багаторічний світовий досвід будівництва котеджів і будинків, а також з огляду на всі вимоги споживачів, ТОВ «ТАМ Курилис» пропонує найкращий і безпечний матеріал - ЕКО-панелі.

У цьому сезоні наша компанія пропонує Вашій увазі заміські квартири серії «МІЛАН-30» всього за 6 000 000 тенге. Це упорядкована дворівнева євро-квартира загальною площею 30 кв. м. Кожна квартира має свій окремий вхід, балкончик на другому поверсі з видом на гори, місце для паркування, а також, кожного покупця чекає приємний подарунок - під чистове оздоблення!

У висновку хотілося б відзначити, що вибір майбутнього будинку слід здійснювати з урахуванням подальших перспектив. Обов'язково звернути увагу, - які можливості відкриває перед Вами таке бажане придбання. Чи буде це власний сад на ділянці, басейн або барбекю, а може бути хороші сусіди або вдале вкладення інвестицій. Але це має бути те, що зробить Вас щасливим, а ваше життя затишною і комфортною!

Приїжджайте і знайомтеся зі своєю майбутньою квартирою! Отримати детальну консультацію по продуктах компанії, Ви можете щодня по телефону: 250-60-70, 23-23-523, www.tam.kz