Реклама
Реклама
Реклама

За ЖК «Маршал» отримані позитивні висновки

компанія Л1

Компанія Л1 отримала від АТ «Петроелектросбит» акт про відповідність технічним умовам житлового комплексу «Маршал».

Раніше було отримано висновок про відповідність новобудови вимогам технічного регламенту, в тому числі санітарно-епідеміологічним, екологічним, пожежної безпеки.

В даний час в будинку подано тепло, запущені ліфти. Оздоблення місць загального користування та благоустрій прилеглої території та експлуатованої покрівлі паркінгу завершена, на фінальній стадії знаходяться і роботи з внутрішнього оздоблення паркінгу.

Житловий комплекс комфорт-класу « маршал »Знаходиться на перетині проспектів Маршала Блюхера та Кондратьєвського, в тихому і зеленому куточку Калінінського району. Поруч з новобудовою діють всі необхідні для комфортного життя соціальні об'єкти: школи, дитячі сади, медичні установи, магазини, кафе, спортивні комплекси.

У серпні 2018 року Комітет майнових відносин Санкт-Петербурга присвоїв ЖК «Маршал» адреса: Санкт-Петербург, пр. Металістів, д.117, стр.1.

До уваги покупців представлений широкий асортимент квартир: від студій до трикімнатних. У продажу є і СуперРІАЛи: квартири з вільним плануванням, серед яких 44-метрові студії з 2-3 вікнами.

ЖК «Маршал» - забудовник ТОВ «Верона Менеджмент», проектна декларація на сайті https://www.l1-stroy.ru/gk-marshal/dokumenty