Реклама
Реклама
Реклама

Гребенщиков зазначив що для концертів на Донбасі ще не час

  1. Орфографічна помилка в тексті:

4 квітня 2018, 16:08 Переглядів: 4 квітня 2018, 16:08 Переглядів:   Борис Гребенщиков

Борис Гребенщиков. Фото: instagram.com/bgrebenshikov.

Лідер групи "Акваріум" Борис Гребенщиков зазначив, що час для концертів в Луганську, Донецьку та Криму ще не настав , Але може настати, якщо на це буде воля політиків.

Про це пише " Фонтанка.ру ".

"Ми раді грати нашу музику людям де завгодно, але в плани" Акваріума "не входить порушувати кордони держав, встановлені міжнародними договорами і визнані більшістю країн світу. Цивілізація тримається на домовленостях між країнами і народами, і нехтувати цими домовленостями - значить розхитувати її підвалини, "- зазначив Гребенщиков, відповідаючи на питання, чи готовий він зараз до концертів на цих територіях.

Музикант також зазначив, що група із задоволенням зіграє в Криму, в Донецьку, Луганську і "де завгодно", але "час для цього поки не прийшов".

"Ми сподіваємося, що воно скоро прийде. Завдання політиків - покращувати життя свого народу, а значить зробити так, щоб музику могли почути всюди", - додав Гребенщиков.

Нагадаємо, нещодавно мережу сколихнула заява БГ про те, що він готовий був би приїхати з концертом до Криму, якби отримав влаштовує його пропозицію по гастролях.

Також, раніше Гребенщиков відзначав, що вважає нинішню ситуацію в Росії набагато гіршою, ніж в роки СРСР. За його словами, ситуація значно глибше і гірше.

Крім цього, 19 листопада популярна група "Акваріум" виступила в столичному "Жовтневому палаці" з програмою "Акваріум 45".

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "" Для концертів на Донбасі ще не час ": Гребенщиков дав нові пояснення". інші Росія дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ