Реклама
Реклама
Реклама

«Фуршет» і «Апельсин» закриті, «Добробуд» і «мусон» - приготуватися

У Севастополі один за одним закриваються торгові центри. Вчора Plaza на Очаківців і «Океан» на дотепники, сьогодні - «Фуршет» на Ковпака, торгові павільйони на Солов'ях і «Апельсин». На черзі «Добробуд» і «Муссон». У Севастополі один за одним закриваються торгові центри

25 квітня було оточено ТЦ Plaza на вулиці Очаковців, 19 в Севастополі і вивели з будівлі всіх співробітників і відвідувачів. Судові пристави взяли до виконання рішення суду про забезпечувальні заходи за позовами севастопольської прокуратури. Експлуатації будівлі припинена до усунення порушення норм пожежної безпеки.

Увечері того ж дня очевидці повідомили «Приміток», що силовики оточили будівлю торгового центру «Океан» на пр. Генерала Острякова і вивели людей з торгового залу супермаркету «Лідер». А вранці 26 квітня стало відомо, що за порушення пожежних норм закрили і супермаркет «Фуршет» на вул. Ковпака.

Повний список закритих об'єктів поширює прес-служба Міського суду:

- центр екстремальних атракціонів «Академія шпигунства»: Балаклава, наб. Назукіна, 29;

- приміщення другого поверху в будівлі торгово-культурного центру: пр-кт Генерала Острякова, д.158-А;

- суспільно-торговий центр з автосалоном: вул. Пожарова, д.21;

- будівля торгового комплексу: вул. Пожарова, д.22; (Т / ц «Фуршет)

- будівля торгового комплексу «Океан»: пр-кт Генерала Острякова / вул. Маршала Бірюзова, д.65А / 40;

- будівля багатофункціонального торгового комплексу «Плаза»: вул. Очаковцев, д.19;

- приміщення Державного казенного установи культури міста Севастополя

Централізована бібліотечна система для дітей »: вул. Леніна, д.76;

- будівля торгового центру «Фуршет»: вул. Ковпака, буд.3;

- приміщення торгового центру «Очаківський»: вул. Одеська, д.29;

- нежитлові будівлі і споруди (торгові павільйони: вул. Соловйова, д.12 (торговий центр «Греція», торговий центр «Новий», торговий центр «Мир», торговий центр «Союз»,

торговий центр «Дисконтний», торговий центр «Метро», торговий центр «Лідер»).

26 квітня в суд надійшов позов щодо будівельного супермаркету «Добробуд» - він буде закритий, якщо суд прийме рішення про застосування забезпечувальних заходів.

Гагарінський районний суд Севастополя повідомляє про закриття «Апельсину» і «Омега +» на Героїв Сталінграда, 46-А.

Ще раз пояснюємо: позови прокуратури по суті поки не розглянуті, об'єкти небезпечними не визнає, але закриті - до остаточного розгляду.

Севастопольці активно обговорюють подію в соцмережах, висловлюючи побоювання, що на тлі знесення десятків НТО і майбутню ліквідацію ринків, масове закриття супермаркетів у Севастополі породить стрибок цін на товари першої необхідності. Також севастопольські ЗМІ з посиланням на власника ТЦ Володимира Рибко повідомили, що така ж доля чекає і самий безпечний , За версією «Приміток», торговий центр «Мусон».

Лідирував по «шансам померти» в Севастополі, за нашими даними, «Апельсин».

Нагадаємо, цей торговий центр горів в 2017 році. А ще раніше, в 2015, в відношенні керівника атракціонами в ТЦ «Апельсин» було заведено кримінальна справа через надання послуг, що не відповідають вимогам безпеки.