Реклама
Реклама
Реклама

Як завіряти трудову

закордонний паспорт

Дівчата, можна коли подаєш документи на закордонний написати що ніде не працюєш і трудової немає? Таак не хочеться на роботу їхати, завіряти всі (((

Читати повністю... Наталя

29 січня 2016, 14:41

Допоможіть розібратись

Здрастуйте дорогі ББ! коли народиться малюк, на роботі попросили принести разом із заявою на одноразову допомогу при народженні довідку з місця роботи батька, але чоловік у мене офіційно не працює, тоді вони попросили довідку з центру зайнятості, але чоловік не варто в центрі зайнятості. наші бухгалтери сказали що нічого не знають, їм потрібно щоб хтось запевнив копію трудової, запропонували мені потім їм передзвонити. Підкажіть будь ласка що в даному випадку роблять, і хто запевняють копію трудової?

Читати повністю...

Юридичні питання

Обговоріть вашу тему в співтоваристві, дізнайтеся думку активних користувачів Бебіблога

Перейти до спільноти

закордонний

Що зараз запевняють на новий паспорт, який на 10 років? Все ту ж анкету з минулими місцями робіт? Якщо не працюю, то завіряти на останньому місці? Подзвонив, ДІЗНАЛАСЯ: ЯКЩО НЕ ПРАЦЮЄШ, НІЧОГО запевняє НЕ ТРЕБА ВЗАГАЛІ, ТІЛЬКИ КОПІЮ ТРУДОВОЇ І ТРУДОВУ З СОБОЮ) УРА, ДУЖЕ ЗРУЧНО! ПІШЛА ОФОРМЛЯТИ)

Читати повністю...

Закордонний паспорт через послуги

Не знаю в яке співтовариство написати, написала сюда.Оформіла закордонний паспорт нового зразка через держ услугі.Назначілі час, потрібно привезти документи, серед них, чи потрібно завіряти трудову книжку? Подзвонила в УФМС сказали в списки документах вона є, я сказала нет.Значіт НЕ надо.Раньше запевняли, за відгуками читала, що потрібно.

Читати повністю... Читати повністю Євгенія

7 листопада 2013, 12:24

Про анкету з / паспорта

ДД, підкажіть пож-та, хочу зробити закордонний паспорт старого зразка, і ніяк зрозуміти не можу потрібно зараз завіряти анкету у відділі кадрів і робити завірену копію трудової книжки Заздалегідь дякую всім

Читати повністю... Читати повністю Катерина

5 листопада 2013, 12:49

питання по анкеті на закордонний паспортом

Чоловік мій працює вже кілька років не офіційно. Але є записи в трудовій книжці. Коли анкету заповнюєш, треба вписувати відомості за останні 10 років. Тобто ми впишемо все з трудової, а завіряти хто буде? І що писати що останні 3 роки не працював? ?? в результаті хто повинен підписувати під таблицею? ??

Читати повністю... Читати повністю Helga_chka

24 лютого 2014 року, 14:19

Хто робив закордонний нового зразка?

Дівчатка, плутанина! Раніше просили прокладати в пакет доків трудову для непрацюючих, а працюючим анкету завіряти у роботодавця. Потім начебто щось змінювалося, і працюючим взагалі не треба ні трудової, ні завірення. Зараз на сайті ОУФМС взагалі ніякої інформації про трудову немає. Я подзвонила, мені сказали, що працюють треба нести трудову. Так як дівчина сама відповіді не знала, а ходила з'ясовувати, то я сумніваюся в вірності її відповіді ... Хто робив? Хто знає?

Читати повністю...

Що писати, якщо ніколи не працювала?

Дівчатка, підкажіть пожалуйста.Ми з подругою зібралися летіти отдихать.У неї немає загранпаспорта.Она ніде не працювала офіційно, трудовий у неї немає і не було, унівресітет ми з нею закінчили в 2009 году.Где їй анкету завіряти? (Просто я за місцем роботи запевняла, а що їй порадити, не знаю)

Читати повністю... Читати повністю mamanya

31 березня 2012, 23:26

копія трудової

Підкажіть пжл, копія трудової скільки дійсна, хочемо оформляти з / паспорта. Копію у чоловіка зробили більше місяця назад, іещё анкету треба йому теж завіряти на роботі? а мені, якщо я не працюю де завіряти або не треба зовсім. Підкажіть плиз. спасибі.

Читати повністю... Читати повністю Любаша

24 жовтня 2012 18:28

Терміново подскажите !!!!

Роблю новий загранпаспотр, у старого терміни істікают.Делаю собі і детям.Вопрос: Чи потрібно дітей вписувати в свій паспорт в анкеті ??? І ще обов'язково посвідчувати анкети ??? Запевнила тільки копію трудової. Якщо робити через держпослуги, то від них потрібно чекати якийсь код ??? Я це зробила УРА !!!

Читати повністю... Читати повністю Світлана

11 березня 2014 року, 13:10

Знову я))

Нарешті то я сподобилася поміняти закордонний паспорт ... навіть трудову книжку забрала..Раньше нам анкету заповнювала секретарь.а тепер-хто мені заповнить ?? Т.к я працюю сама на себе, перебуваючи в фірмі у отца..его секретар НЕ ЗНАЄ, як потрібно заповнювати анкету, я вже сама її заповнювала восени-просила тільки друк поставити ... вона мені тиждень мозок виносила-куди ставити, поки я сказала-що не треба мені нічого ??? Дівчата, скажіть мені, що нужно..кніжка есть..фото есть..можно просто заповнити анкету і йти-то кажуть, ті хто на 5 років оформляють, їм годі й завіряти ?? чи можна при ти просто з книжкою і там мені заповнять ... І еще..дело в тому, що я ...

Читати повністю... Читати повністю Даша

21 грудня 2012, 18:36

закордонний паспорт дитині

Підкажіть, якщо оформялть паспорт дитині через держпослуги, то там можливо подати заяву тільки на біометричний паспорт? І взагалі, якщо дитині рік, то краще на 10 або на 5 років робити? І ще таке питання: коли в електронному вигляді завантажуєш анкету, то вона повинна бути за місцем роботи завірена? І копію трудової потрібно завіряти, якщо в ел.віде відправляєш?

Читати повністю... Читати повністю Олена Ст.

10 лютого 2014 року, 22:33

Закордонний паспорт деякі питання щодо оформлення

при заповненні анкети виникли деякі вопроси.1. якщо у мене на одній і тій же роботі підвищили розряд або перевели з посади на посаду, в анкеті треба це вказувати? (у трудовій це кожним числом прописано, а в анкеті вказувати?) 2. чи потрібно зараз завіряти анкету на роботі? (раніше треба било.І зараз ???) 3. в рядку про зміну прізвища: як треба правильно писати? (У мене в рядок не влазить, тобто частина тексту не видно, занадто довга назва РАГСу, або при друку буде все видно?

Читати повністю...

Паспорт через держ послуги

Дівчата я заповнила анкету, відправила, мені прийшла відповідь що вони мене чекають для фото, а тепер питання мені анкету роздруковувати та на роботі завіряти або просто брати паспорт і копію трудової завірену ??????

Читати повністю... Читати повністю Таня

19 квітня 2011, 18:25

Чи треба завіряти ???

Чи потрібно завіряти заяву на закордонний паспорт на роботі? Чула, що зараз вже це не потрібно. І досить мати тільки завірену копію трудової книжки. Хто недавно подавав документи, розкажіть, як зараз ....

Читати повністю...

Закордонний паспорт і питання з ним

У мене накопичилися такі питання 1) заповнила анкету на старшого і забула вказати, що у нього було інше прізвище, то є міняли йому прізвище, а в анкеті не вказала, згадала пізніше, чи можуть звернути і не видати зп? 2) якщо фотка дитини з посмішкою, прокотить? 3) якщо за трудовою я останні 10 років не працювала, всерівно треба її завіряти на останньому місці роботи? і яка довідка потрібна з роботи, на спецбланку? Або підійде простий папірець з ОК, зі штампом і підписом?

Читати повністю...

Закордонний паспорт і питання з ним

У мене накопичилися такі питання 1) заповнила анкету на старшого і забула вказати, що у нього було інше прізвище, то є міняли йому прізвище, а в анкеті не вказала, згадала пізніше, чи можуть звернути і не видати зп? 2) якщо фотка дитини з посмішкою, прокотить? 3) якщо за трудовою я останні 10 років не працювала, всерівно треба її завіряти на останньому місці роботи? і яка довідка потрібна з роботи, на спецбланку? Або підійде простий папірець з ОК, зі штампом і підписом?

Читати повністю... Читати повністю Тетяна

22 січня 2016, 12:59

Перелік документів, необхідних для оформлення допомоги по догляду за дитиною, «дитячих»

Перелік документів, необхідних для оформлення допомоги по догляду за дитиною, «дитячих» (в т.ч.для непрацюючої мами) Документи подаються в 3-х примірниках 1.Справка про склад сім'ї (з місця реєстрації дитини) діє 30 днів 2.Паспорта батьків і свідоцтва про народження дітей + ксерокопії (паспорт - 1 стор., прописка, 14 стр.) 3.Свідетельство про реєстрацію за місцем проживання (до 14 років) - УФМС 4.СНІЛСи (пенсійні страхові свідоцтва) батьків і дітей 5.Сведенія про дохід сім'ї (за 3 місяці, що передують даті звернення): - довідка про зарплату і ...

Читати повністю... Читати повністю Svetlana

25 листопада 2013, 17:18

держпослуги

Дуже зручний портал! Запрошення прийшло через день після електронної подачі заяви. В запрошення було вказано дати і час прийому, адреса та контактні телефони. Що саме сподобалося - з документів нудний мінімум: оригінал російського паспорта і копія, квитанція на сплату держмита і старий заграннік.В минулого четверга з'їздили в Підмосков'ї фотографувати мене на заграннік. Приїхали пізно, але встигли пройти останніми. Все пройшло швидко (в порівнянні з заявниками, хто несе всі документи за звичайною схемою), не рахуючи звичайно черзі ... І ось сьогодні ходили фотографувати чоловіка ...

Читати повністю... Читати повністю Юлик

6 серпня 2015 року, 23:49

Чоловік хоче звільнитися. Підтримати чи ні?

Не знаю який бік вибрати ... Чоловік працює на оборонному, закритому державному підприємстві, яке можна назвати містоутворюючим для міста. Працює там досить давно, якщо бути зовсім чесним, то практично весь свій трудовий стаж (близько 13 років), прийшов туди ще студентом училища на практику, і так і залишився. Ішов 1 раз, років 5 назад, також в пошуках кращого варіанта, але через пару місяців повертався .. І ось ситуація повторюється ...

Читати повністю...

Нові правила оформлення ЗП

У Росії набули чинності нові, помітно спрощені правила видачі закордонних паспортів. 1. Головне позитивну зміну - відсутність необхідності завіряти анкету, яку заповнюють для отримання закордонного паспорта, за місцем роботи. Повідомляти відомості про трудовий стаж і раніше потрібно, але візувати їх у відділі кадрів відтепер не доведеться. Не потрібно більше і трудова книжка: співробітники ФМС не повинні запитувати у людини, яка звернулася за паспортом, ні її копію, ні оригінал. 2. У чоловіків у віці 18-27 років, які не пройшли військову службу, з'явилася можливість не приносити самому ...

Читати повністю... Читати повністю МаМаСаСа

8 жовтня 2013, 17:14

Можна мене остаточно записати в палату №6

Не пам'ятаю писала я про це на ББ, але в серпні перед оформленням другого декрету я дізналася, що моя улюблена робота тупо мене злила з усіх фірм і посад і тепер я безробітна. З контори, звідки я йшла в декрет з Тонею, це було зроблено по-тихому без мене аж в 2011 році через переклад за згодою сторін. А організацію, куди мене "перевели" продали в липні 2013 року. А мене звільнили. Типу по С.Ж. Не будемо чіпати моральну та юридичну ...

Читати повністю...

НАКАЗ від 31 липня 2015 р N 528н

МІНІСТЕРСТВО ПРАЦІ ТА СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ РОСІЙСЬКОЇ ФЕДЕРАЦІЇ НАКАЗ від 31 липня 2015 р N 528н Про затвердження Порядку РОЗРОБКИ І РЕАЛІЗАЦІЇ ІНДИВІДУАЛЬНОГО ПРОГРАМИ РЕАБІЛІТАЦІЇ АБО Абілітація ІНВАЛІДА, ІНДИВІДУАЛЬНОГО ПРОГРАМИ РЕАБІЛІТАЦІЇ АБО Абілітація ДИТИНИ-ІНВАЛІДА, що видається Федеральною ДЕРЖАВНИМИ УСТАНОВАМИ МЕДИКО-СОЦІАЛЬНОЇ ЕКСПЕРТИЗИ, ТА ЇХ ФОРМ

Читати повністю... Читати повністю Анна Андріївна

18 серпня 2013, 14:01

Як оформити реферат?

Практика - це довгоочікувана можливість перевірити на ділі знання, отримані за час навчання. Нові люди, нова робота, нові види робіт. Багато хто мріє залишитися працювати в тому місці, де проходив практику. Але так чи все насправді? Хто хоче довірити свій бізнес новачку? Хто довірить важливу роботу студенту?

Читати повністю...

Щеплення.

Введення масової вакцинації населення колись допомогло перемогти багато важкі хвороби. Про це досвіді знають і пам'ятають в нашій країні і в усьому світі. У 64 державах досі введена обов'язкова поголовна вакцинація, а за відмову від щеплень накладаються штрафи і інші обмеження ...

Читати повністю...

для себе

Посібники та оформлення документовАлінка-Малинка Знайшла дуже гарну статтю. там написано все-все, що належить вагітним за родами і після пологів і які документи потрібні для оформлення допомог і виплат. тож .... ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ І ГРОШОВИХ ВИПЛАТ ПО вагітність і народження дитини (За умов - у дитини батько й мати, батьки працюють або навчаються, один або обоє батьків - москвичі) Етап 1. Відпустка і допомога по вагітності та пологах 1. Відпустка по вагітності та пологах складається з двох частин - допологової і післяпологової. Допологової - 70 днів ...

Читати повністю... Читати повністю Julia

10 жовтня 2011, 18:19

Список документів для отримання ежемес.пособія по догляду до 1,5 років і ежемес.пособія малозабезпечений (Мос

Була в своєму УСЗН, дали папірець зі списком необхідних документів (в принципі, можна було і подзвонити, виявляється, дуже навіть відповідають по телефону, але хто ж знав). Хоча в Інтернеті повно інформації, але іноді в табличках з сумами і описами відразу не розберешся. Сподіваюся, комусь стане в нагоді. Але краще завжди ще раз зателефонувати до свого УСЗН і уточнити за списком, наші бюрократи завжди щось придумають нове.

Читати повністю... Читати повністю Оленька 28

21 березня 2012, 18:08

Коли ж закінчиться чорна смуга .. ?????

Сиджу зараз я все в сльозах і незнаю що робити нам, знаю не можна хвилюватися але сдержіватся сил немає Девченки що відбувається в моїй, в нашому житті я не розумію. Один по одному все почалося з того як у нас на фірмі закупили агрігат і стали набирати працівників .Я зателефонувала чоловікові зп на вище ніж він заробляє на 10000 а робочих днів на 5 менше тк змінна робота. Але незручно добіратся 2 пересадками, за те перспективи зростання і тд.Муж говорить ...

Читати повністю... Читати повністю Любов

3 квітня 2012, 13:30

виплати

ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ І ГРОШОВИХ ВИПЛАТ ПО вагітність і народження дитини (За умов - у дитини батько й мати, батьки працюють або навчаються, один або обоє батьків - москвичі) Етап 1. Відпустка і допомога по вагітності та пологах 1. Відпустка у зв'язку з вагітністю та пологами складається з двох частин - допологової і післяпологової. Допологової - 70 днів (84 дні при багатоплідній вагітності і 90 днів, якщо жінка проживає або працює на території зони проживання з правом відселення). Післяпологовий - 70 днів (86 днів ...

Читати повністю...

Закордонний паспорт через інтернет. ділюся досвідом

Сьогодні я здала всі документи на закордонний. Все виявилося дуже просто. Головний плюс отримання паспорта через інтернет - не треба стояти довгу чергу. Ще один плюс - дуже легко заповнювати заяву, це робиться прямо на сайті: де можна, просто вибираєш зі списку варіант відповіді, а там, де треба щось вписати, відразу видно зразок заповнення, так що не помилитеся. Отже, розповідаю прямо по кроках, що треба робити: 1) Реєструємося на сайті www.gosuslugi.ru. Для цього обов'язково потрібно знати свій ІПН, а також ...

Читати повністю... Читати повністю Олена

27 січня 2012, 18:11

Банкрутство компанії і декретні ...

В березні місяці зіткнулася з цією проблемою, я навіть юриста знає не змогла знайти, не те що відповідей в інтернеті ... Тому хочу поділитися своїм досвідом вирішення даної проблеми-може стати в нагоді. Отже Вам повідомляють, що Вашу компанію ліквідовуватимуть за допомогою банкрутства, а ви вже в декретній або збираєтеся в нього піти ... Вам дуже пощастить якщо Вам виплатять все і відразу-ну це малоймовірно, навіть законодавчо ... Ну вообщем компанію банкротят- платити не хочуть ... Перше, що зарубайте собі на носу- ні в якому разі ...

Читати повністю... Читати повністю Надія

21 листопада 2013, 15:18

Документи і виплати на дитину. щоб не забути

взяла з сайту http: //www.kukuzya.ruПрі виписці з пологового будинку матері видаються на руки наступні документи: Обмінна карта породіллі (2-й лист) - для жіночої консультації. "Відомості пологового будинку, пологового відділення лікарні про породіллю" - це інформація про перебіг пологів і післяпологового періоду жінки, про можливі ускладнення і проведеної терапії; цей лист віддається в жіночу консультацію, де спостерігалася вагітна ...

Читати повністю... Читати повністю Miss moon

22 листопада 2010, 21:52

на мою застаріло, але тим не менше ..

ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ І ГРОШОВИХ ВИПЛАТ ПО вагітність і народження дитини (За умов - у дитини батько й мати, батьки працюють або навчаються, один або обоє батьків - москвичі) Етап 1. Відпустка і допомога по вагітності та пологах 1. Відпустка у зв'язку з вагітністю та пологами складається з двох частин - допологової і післяпологової. Допологової - 70 днів (84 дні при багатоплідній вагітності і 90 днів, якщо жінка проживає або працює на території зони проживання з правом відселення). Післяпологовий - 70 днів (86 днів при ускладнених пологах ...

Читати повністю...
Підкажіть будь ласка що в даному випадку роблять, і хто запевняють копію трудової?
Все ту ж анкету з минулими місцями робіт?
Якщо не працюю, то завіряти на останньому місці?
Назначілі час, потрібно привезти документи, серед них, чи потрібно завіряти трудову книжку?
Тобто ми впишемо все з трудової, а завіряти хто буде?
І що писати що останні 3 роки не працював?
В результаті хто повинен підписувати під таблицею?
Хто робив?
Хто знає?
Що писати, якщо ніколи не працювала?