Реклама
Реклама
Реклама

У Курніковою і Іглесіаса народилися різностатеві близнюки

Після 12 років стосунків пара вперше стала батьками Після 12 років стосунків пара вперше стала батьками   Анна Курнікова з Енріке Іглесіасом і своїм зведеним братом   INSTAGRAM

Анна Курнікова з Енріке Іглесіасом і своїм зведеним братом

INSTAGRAM.COM/ANNAKOURNIKOVA

Дочекалися! Російська тенісистка Анна Курнікова і латиноамериканський співак Енріке Іглесіас тепер батьки, причому відразу двох дітей: у пари народилися різностатеві близнюки. За офіційною версією, 36-річна Курнікова і 42-річний Іглесіас назвали сина Ніколас, а дочку Люсі. Вагітність Анна ретельно приховувала, але уважні шанувальники про неї здогадалися, тому що завжди активна в соцмережах Курнікова раптово перестала оновлювати свої акаунти і з'являтися на заходах, однак те, що закохані стануть батьками відразу двох малюків, не очікував ніхто.

Відзначимо, що Іглесіас і Курнікова разом уже 12 років, але інформації про весілля поки так і не надходило. Делов тому, що співак не вірить в офіційну оформлення шлюбу, а Анну і без всяких папірців давно вважаєте своєю дружиною: «Я не вірю, що потрібен шматок паперу, щоб показати, що ви кого-то любите. Анна - кохання всього мого життя. Зараз я можу сказати це з упевненістю на сто відсотків », - говорив Енріке в минулому році під час інтерв'ю одному з іспанських телеканалів.