Реклама
Реклама
Реклама

tomsk.ru09.ru :: Томськ :: Продаж / оренда нерухомості


дивитися оголошення

Продам 1-поверховий дерев'яний будинок

(Вторинне) в Жовтневому районі за адресою сел. Реженка , Загальною площею 100 м2 (житлова 48 м2). 2 кімнати. Ділянка 13 соток. В хорошому стані. Є пластикові вікна. Є центральні комунікації: електрика.

Чудовий варіант для проживання, індивідуальний підхід при будівництві, можливість продовжити внутрішнє оздоблення і розширити житлову площу. Стіни будинку сформовані з бруса, вся будова заведено під один дах, обшиту метало профілем. Зовні фасад оброблений так само метало профілем.

Ціна, тис.руб .: 2600 (26 за м2) Торг. Обмін. Документи готові.

КОНТАКТ: Тетяна ТЕЛ:

24 грудня 2019. Наш будинок показати на мапі

дивитися оголошення

Продам 1-кімнатну квартиру

(Новобудова) в Жовтневому районі на 10-му поверсі в 16-поверховому монолітному будинку за адресою Велика Підгірна 87 , Загальною площею 52 м2 (житлова 18 м2, кухня 12 м2). Чорнова обробка. Є пластикові вікна. Санвузол роздільний. Є балкон і лоджія (засклені).

Терміново продається простора світла квартира в центрі міста (чорнова обробка) з заскленою лоджією по всій висоті і прекрасним видом з окон.Дом монолітний з цегляним заповнення. У крокової доступності вся необхідна інфраструктура: школи, дитячі сади, магазини, аптеки, поліклініка, кінотеатр Киномакс. У будинку ТСЖ, 2 ліфти - вантажний і пассажірскій.Торг доречний. Документи готові.

Ціна, тис.руб .: 2480 (47.69 за м2) Терміново. Торг.

КОНТАКТ: Наталя ТЕЛ:

24 грудня 2019. Наш будинок показати на мапі (12)

дивитися оголошення

Продам офісне приміщення

(Вторинне) в Радянському районі на 2-му поверсі в 2-поверховій цегляній будівлі за адресою Нечевскій провулок 21а , Загальною площею 84 м2. В хорошому стані. Є телефон, інтернет, охорона, пластикові вікна.

Увага! Продається офіс в центрі на 2 поверсі міста за привабливою ціною. - Сам офіс на 4 кімнати 15кв.м, 15 кв.м, 40 кв.м, 9 кв.м та санвузол 5 кв.м. - Сигналізація, сейфовая двері, відеодомофон. Одна з кімнат теж з сейфовой дверима дверима, посиленими стінами і гратами на вікні. - Поруч з офісною будівлею є багато місця для парковки. - Туалет на поверсі персональний для офісу, закривається на ключ. - На поверсі крім цього офісу інші кабінети займає страхова компанія. Телефонуйте, розсаджені докладніше. Покажемо у зручний для вас час! Ключі в агентстві.

Ціна, тис.руб .: 4200 (50 за м2) Іпотека. Документи готові.

КОНТАКТ: Андрій Сергійович ТЕЛ:

23 грудня 2019. Наш будинок показати на мапі (1)

дивитися оголошення

Продам 1-кімнатну квартиру

(Вторинне) в Жовтневому районі на 10-му поверсі в 10-поверховому цегляному будинку за адресою Обручева 16 , Загальною площею 38 м2. В хорошому стані. Є пластикові вікна. Санвузол суміщений. Є лоджія (засклена).

Продається простора, світла, затишна квартира на 10 поверсі нового цегляного будинку. Наявність повноцінного тех.етаж робить даний варіант ексклюзивним через відсутність сусідів зверху. Вікна лоджії виходять на мальовничий ліс, що робить цю квартиру острівцем спокою в великому і галасливому місті. Розвинена інфраструктура і транспортна розв'язка, в 5 хвилинах ходьби зупинки громадського транспорту, школа №58, дет. сади, супермаркети та багато інших необхідні магазини, а першому поверсі будівлі розташувалася аптека Мій доктор. Ідеальний варіант за відмінну ціну. Терміновий продаж, документи всі готові.

Ціна, тис.руб .: 2200 (57.89 за м2) Терміново. Іпотека. Приватизована. Документи готові. Материнський капітал.

КОНТАКТ: Ольга ТЕЛ:

23 грудня 2019. Наш будинок показати на мапі (8)

дивитися оголошення

Продам 1-кімнатну квартиру

(Вторинне) в Ленінському районі на 5-му поверсі в 5-поверховому цегляному будинку за адресою Велика Підгірна 42 , Загальною площею 35 м2 (житлова 24 м2, кухня 6 м2). В хорошому стані. Кухня-студія. Є пластикові вікна. Санвузол суміщений. Є балкон (засклений).

Пропонується до купівлі 1-кімнату квартира-студія. Дуже тепла, світла. Вдале планування. Є гардеробна. Покупцеві в подарунок залишається вся меблі та техніка на кухні (панель, духовка, витяжка, пральна машина, мікрохвильова піч, холодильник) і у ванній (бойлер). Пластикові вікна, великий балкон, натяжна стеля. Один дорослий власник, обтяжень немає. Торг.

Ціна, тис.руб .: 2200 (62.86 за м2) Терміново. Іпотека. Документи готові. Материнський капітал.

КОНТАКТ: Ольга ТЕЛ:

23 грудня 2019. Наш будинок показати на мапі (2)

дивитися оголошення

Продам 3-кімнатну квартиру

(Вторинне) в Ленінському районі на 2-му поверсі в 5-поверховому цегляному будинку за адресою Сакко провулок 16 (Велика Підгірна 56) , Загальною площею 80 м2. У відмінному стані. Кухня-студія. Є пластикові вікна. Санвузол суміщений. Є лоджія (засклена).

Продається шикарна 3-х кімнатна квартира в центрі міста. Капітальний ремонт фасаду будинку був в 2019 році. Чистий двір обгороджений забором. Доглянутий під'їзд. Доброзичливі сусіди. У квартирі індивідуальне планування, велика лоджія 10, 7 м2 (можливе приєднання і утеплення), зроблена сауна, велика ванна. У крокової доступності зупинки громадського транспорту, банки, магазини, поліклініка, кінотеатр, школа, садок. В квартирі залишається в подарунок для покупця: якісний кухонний гарнітур, панель, духова шафа. Бойлер, кондиціонер, пральна машина. Вбудовані місткі шафи купе. Всі документи готові, перепланування узаконене, в квартирі ніхто не прописаний. Квартира звільнена. Телефонуйте, перегляд у зручний для вас час.

Ціна, тис.руб .: 5750 (71.88 за м2) Терміново. Торг. Іпотека. Документи готові.

КОНТАКТ: Ольга ТЕЛ:

23 грудня 2019. Наш будинок показати на мапі (2)

дивитися оголошення

Продам 1-кімнатну квартиру

(Вторинне) в Радянському районі на 11-му поверсі в 11-поверховому цегляному будинку за адресою Алтайська 24 , Загальною площею 55.9 м2. Чорнова обробка. Кухня-студія. Є пластикові вікна. Санвузол суміщений. Є балкон.

Пропонуємо вашій увазі унікальний варіант, квартира вільного планування, для втілення найсміливіших рішень, в новому будинку. Головне ви зможете втілити фантазії, роблячи ремонт у своїй новій квартирі. Є готовий дизайн проект. Високий поверх, відкриває перед вами панораму всього міста. Двір доглянутий, ідеально чистий з квітковими клумбами. Представницькі приємні сусіди. Низькі комунальні платіж .Грузовой ліфт.В крокової доступності абсолютно все. Чудова транспортна розв'язка і доступність в будь-яку точку міста. В квартирі зроблено під чистове оздоблення.

Ціна, тис.руб .: 2700 (48.3 за м2)

КОНТАКТ: Ольга ТЕЛ:

20 грудня 2019. Наш будинок показати на мапі (16)

дивитися оголошення

Продам 2-кімнатну квартиру

(Вторинне) в Ленінському районі (Каштак-3) на 1-му поверсі в 5-поверховому панельному будинку за адресою інтернаціоналістів 9 , Загальною площею 44.3 м2 (житлова 29.9 м2, кухня 6.7 м2). У відмінному стані. Є пластикові вікна. Санвузол роздільний.

Задумалися про покупку квартири, пора діяти! Продається затишна 2-кімнатна квартира на першому поверсі п'яти поверхового панельного будинку, з відмінним ремонтом. Квартира в хорошому стані, рік тому був проведений капітальний ремонт: зроблена бетонна стяжка підлоги, повністю замінено електропроводку, труби водопостачання та каналізації, встановлено нову сантехніку. Санвузол роздільний, з новим кахлем. Будинок обслуговується ТСЖ, яке ретельно стежить за його станом. Перед будинком доглянутий тінистий двір з дитячим майданчиком. Завжди є прибудинкова парковка, а також великий гаражний комплекс через дорогу. Добре розвинена інфраструктура, в крокової доступності зупинки транспорту, школа №14, дитячі садки, спортивні секції, супермаркети та спеціалізовані магазини, банки, аптеки, перукарні. Поблизу розташовані комунально-будівельний та механіко-технологічний технікуми, а також архітектурно-будівельний університет, дитячий клуб «Сузір'я», школа танців «Юди». Приємним бонусом новому господареві всі меблі і побутова техніка. Квартира не вимагає додаткових вкладень, швидке звільнення. Продаж в зв'язку з переїздом в інше місто. тел.8 903 955 79 47

Ціна, тис.руб .: 2550 (57.56 за м2)

КОНТАКТ: Ольга ТЕЛ:

20 грудня 2019. Наш будинок показати на мапі (1)

дивитися оголошення

Продам 3-кімнатну квартиру

(Вторинне) в Ленінському районі (Каштак-1) на 9-му поверсі в 9-поверховому цегляному будинку за адресою Говорова 30 , Загальною площею 65.4 м2 (житлова 48.1 м2, кухня 6.7 м2). У відмінному стані. Є пластикові вікна. Санвузол роздільний. Є лоджія (засклена).

Продається відмінна трикімнатна квартира 86 серії. Один дорослий власник. Квартира дуже сонячна, світла, з прекрасним видом з вікон на три сторони. Рік тому зроблений капітальний ремонт: бетонна стяжка підлоги, повна заміна електропроводки, труб водопостачання і каналізації, встановлено нову сантехніку. Санвузол роздільний, з новим кахлем, в туалеті є гігієнічний душ. У всіх кімнатах натяжні стелі і пластикові вікна. Є велика комора, яку можна використовувати як гардеробну. Лоджія засклена, потребує косметичного ремонту. Чистий під'їзд з квітами на підвіконнях, привітні сусіди. У будинку ТСЖ, яке ретельно стежить за його станом. Навесні проведено ремонт під'їзду, заміна елекро щитків на майданчиках. У будинку є технічний поверх, що гарантує відсутність протікання з даху. Відсутність сусідів зверху - гарантія спокою і відсутність загрози затоплення. Ліфт завжди справний, піднімається до 9 поверху. Перед будинком доглянутий тінистий двір з дитячим майданчиком. Завжди є прибудинкова парковка, а також великий гаражний комплекс через дорогу. Добре розвинена інфраструктура, в крокової доступності зупинки транспорту, школа №14, дитячі садки, супермаркети та спеціалізовані магазини, банки і банкомати, аптеки, перукарні, дозвільні центри. Недалеко комунально-будівельний технікум, механіко-технологічний технікум, архітектурно-будівельний університет, школа танців «Юди». тел. 8 903 955 79 47

Ціна, тис.руб .: 3300 (50.46 за м2)

КОНТАКТ: Ольга ТЕЛ:

20 грудня 2019. Наш будинок показати на мапі (1)

дивитися оголошення

Продам 3-кімнатну квартиру

(Вторинне) в Ленінському районі (Каштак-3) на 10-му поверсі в 10-поверховому панельному будинку за адресою Миру проспект 29 , Загальною площею 65.4 м2 (житлова 40.4 м2, кухня 9.4 м2). В хорошому стані. Є пластикові вікна. Санвузол роздільний. Є балкон (засклений).

Продається трикімнатна квартира на десятому поверсі десяти поверхового будинку хорошому стані.В кімнатах ламінат, в коридорі і на кухні підлога викладена плиткою. Високий поверх екологічний - завжди багато світла і свіжого повітря, без вихлопів і випарів. Будинок обслуговується ТСЖ завжди враховує інтереси власників. Чистий відремонтований під'їзд. Привітні сусіди. Чистий двір з дитячими майданчиками та прибудинкової стоянкою. У крокової доступності зупинки транспорту, школи, гімназія 7, дитячі сади, технікуми та університети, супермаркети, банки, аптеки, перукарні, дозвільні центри для дітей та дорослих. У подарунок новому власнику залишається кухонний гарнітур і шафа-купе.Рассмотрім будь-які види расчета.тел.8 903 955 79 47

Ціна, тис.руб .: 3500 (53.52 за м2) Іпотека. Документи готові.

КОНТАКТ: Ольга ТЕЛ:

20 грудня 2019. Наш будинок показати на мапі (1)

Недвіжімоcть на мапі