Реклама
Реклама
Реклама

В Амстердамі скоротять квартал червоних ліхтарів

  1. Орфографічна помилка в тексті:

7 вересня 2012, 18:04 Переглядів: 7 вересня 2012, 18:04 Переглядів:   Фото з сайту & nbsp; destinations-abroad

Фото з сайту & nbsp; destinations-abroad.blogspot.com.

Влада Амстердаму має намір до 2017 року закрити 100 з 400 залишилися в кварталі червоних ліхтарів борделів з вітринами. Тим самим вони сподіваються подолати організовану злочинність, яка панує в районі, а також скоротити масштаби торгівлі людьми, з якої, на думку керівництва міста, тісно пов'язана проституція.

З 2007 року в Амстердамі вже закрили 100 борделів. Їх купили різні корпорації, які отримують фінансову підтримку від держави: міська влада компенсували їм різницю в ціні між борделями, які, як правило, коштують дорожче, і звичайними будинками. Скільки грошей з бюджету пішло на це, міська рада не розкриває.

Крім того, в середу, 5 вересня, міська рада Амстердама проголосував за поправки до закону, який регулює життя в кварталі червоних ліхтарів. Ці поправки дозволять владі закривати ті борделі, власники яких відмовляються співпрацювати з ними.

Крім скорочення числа борделів, проект по боротьбі зі злочинністю передбачає скорочення кількості кофешопов і гральних закладів.

Найбільш відомий квартал червоних ліхтарів в Амстердамі - Де Ваал - розташований в історичному районі міста. Він займає приблизно 6,5 тисячі квадратних метрів. Проституція в Нідерландах дозволено з 2000 року, а про плани по скороченню кількості борделів влади Амстердама говорять з 2007 року.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

Ви зараз переглядаєте новина "В Амстердамі скоротять квартал червоних ліхтарів". інші Світові новини дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ